נעלבתי

deddy23

New member
נעלבתי

כמישהו חדש בפורום הזה של הז'אנר הכי אהוב בטלויזיה ובכלל נעלבתי שלהודעה הראשונה שלי לא הייתה אפילו תגובה אחת... כנראה שהישראלים עדיין באמת לא מוכנים לWARP SPEED...

itstzar

New member
מה? לא שמעת שWARP הורס את החלל

ולרגע ברצינות, ברוך הבא לפורום
, ואין על מה להעלב אם אף אחד לא הגיב להודעה אחת שלך, במיוחד לא תוך יום, לפעמים לוקח יותר זמן, במיוחד אם יש שרשורים אחרים פעילים, ואם הנושא שהצעת כבר דוסקס רבות (במיוחד אחרי שנמסיס יצא) אז אתה יכול להרגע זה לא אישי נגדך
ורק עוד הצעה לשיפור, במקום לפתוח עוד הודעה חדשה שדוחקת שירשור קודם לדף הבא ובעצם מעלימה אותו מהעין, פשוט תקפיץ את ההודעה הקודמת, שרשר אליה - זה כבר ימשוך תשומת לב
ושוב WELLCOME

בוא נחשוב על זה שנייה ../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

בוא נחשוב על זה שנייה בהיגיון.... אני לא יודעת למה לא הגיבו להודעה שלך, אבל יש סיכוי מסויים שזה פשוט בגלל שאנחנו לא מכירים אותך...! חשבת על זה? בתור הודעה ראשונה בפורום, אני הייתי ממליצה להתחיל מ"שלום... אני X, וכו וכו וכו". לא יודעת ממה נעלבת, אבל אין לך שום סיבה להיעלב. פירסמת את ההודעה הזאת אתמול.... מי אמר שלא יגיבו עליה?? דבר אחד אחרון: אין שום קשר, אבל שום קשר, בין תגובה להודעות ובין המוכנות של הישראלים לwarp speed. הפורום הזה מורכב מטרקים, וכולם חופשיים ללכת ולעזוב כרצונם, להגיב להודעות או לא להגיב אליהן ולפרסם אותן כרצונם. אין לך שום סיבה להיעלב. (וגם אין לך שום סיבה לפתוח שירשור חדש בגלל שלא הגיבו להודעה שפירסמת לפני 24 שעות, אבל זה כבר עניין אחר.) ברוך הבא לפורום!!!
עכשיו אולי אפשר לשמוע מי אתה?... יום טוב! טאשה.

deddy23

New member
הצגה אישית.

שמי דדי ששון אבל אני ידוע יותר בכינוי ששון, אני גזע חדש שבא מרביע שאינו מוכר כלל - רביע פ"ת, מקבל את ההתנצלות ואולי באמת לא הצגתי את עצמי נכון... עכשיו אחרי איזה 10-11 שנים שאני מודע לדבר הזה שנקרא STARTREK אני מתחיל לגלות ולהבין עניין וזה נורא מעניין שיש פורום (ועוד ישראלי) לזה אני פחות מצטיין בכל מה שקשור לכתיבה ולכן אני אעלה WALLPAPER פרי יצירתי שידבר בשמי, אשמח לקבל תגובות. דרך אגב אתם לא חושבים שעוד סרט אבל עם Q כדמות ראשית שותפה לפיקארד יהיה הדבר הכי בן ז...?

[TNT]

New member
ברוך הבא

רוצה כיבוד?
אגב דסקטופ נחמד גם אני יוצר דסקטופים

python 4

New member
היי כשאני הגעתי לפורום אפילו

לא הגישו לי, שלא לדבר על
. אבל נו מילא...

n i v1

New member
ברוכים הבאים

הרשו לי לפתוח בברכת שלום לבבית של יושבי הפורום, להזמינכם להצרף לדיונים הענפים שלנו בעינייני הטרק, לקרוא את המאמרים, התרגומים ושאר המצורפים, ולשחק איתנו במשחקי התן שם. ברוכים הבאים, העשירו אותנו בעושרכם והעשירו את עצמכם עם עושרינו welcome aboard

למעלה