נעלבתי.........

מיה :)

New member
כן, אנשים לפעמים כל כך מלאי טקט...

אל תתרגשי. אנשים מביעים את עצמם בכל מיני דרכים שונות ומשונות. יכול להיות שחמותך מאד התלהבה מההריון והדרך שלה להראות את זה היא לספר... אנשים לפעמים לא חושבים מה יכול לפגוע ובמי. גם אנחנו ביקשנו מחמותי לא לספר לאחותה (רכלנית...!) והיא לא התאפקה וסיפרה מיד. זה לא ממש הרגיז אותי, מכיוון שאני יודעת שזו קרובת משפחה שהיא בקשר הדוק מאד איתה ואולי הרגישה שהשמחה שלה לא שלמה אם אחותה לא יודעת... לגבי מתי לספר... אנחנו סיפרנו להורים ביום שקיבלנו תוצאה חיובית בבדיקת דם. עדיין לא היינו נשואים, אבל כבר היה תאריך לחתונה (שנאלצנו להקדים). שיהיה לך המשך הריון כייפי!!

גל חדשה

New member
אל תקחי הכל ללב..../images/Emo23.gif

תהיי רגועה,אל תתני לדברים האלה לעצבן אותך...להבא תדעי למי כדאי לספר ומתי...מניסיון לומדים.וכמו שכבר אמרו יש אנשים שלא יודעים איך להתנהג במצבים מסוימים,אולי ממבוכה אולי מקנאה ואולי מטפשות..אז חזקי ואימצי.

natalie1

New member
עוד תגובונת

אנשים באמת עושים דברים טפשים לא כונה לפגוע אבל הפגיעה עצומה. ומשום מה חמות אלופות בזה בשעות לפני חתונתי בדיוק אחרי שחזרתי מהספר חמותי שאלה אותי אם לא התכונתי ללכת לספר לפני החתונה זאת אומרת שחשבה שאני לא נראית מסורקת או לפחות לא מספיק טובה להתחתן עוד שעה.ישלי הרבה פנינות כאלה מחמותי. זה היה סתם שלא תרגישי לבד. מה שאני רוצה להגיד זה שזה לגיטימי ליהפגע ואי אפשר שים עליה פס כי היא אמא של בעלך. את כן יכולה למוד מזה שאיו לשתף אותה בדברים שאת לא רוצה שיפוצו.נקודה ובאמת השימחה שלך ובעלך היא הכי חשובה

מיכלי א

New member
צופיה חמודה!!!!

צופיה חמודה !!! שימי על כולם .........את יודעת מה, תדאגי לעצמך,תהיי בריאה ושמחה. לי יש סיפור חיים כל כך עצוב שאני לא רוצה לפרט, כדי לא לגרום לכולן פה להרגיש רע. מה שאני כן רוצה לספר זה שאני לא יכולתי לספר לאמא שלי שאני בהריון כי היא כל הזמן היתה מקווה שאתגרש כי בעלי מרוקאי(הוריי הם אשכנזים גזעניים) כך שזה ממש נורא,אבל זה מה שיש, שיקפצו לי,בכיתי הרבה,זה לא עזר, הייתי ממש חולה והיה לי גידול בגרון והרופא אמר שזה אך ורק מעצבים וצעק עליי להפסיק להתרגז מכל שטות שכל אחד מוציא מהפה שלו,למרות שאמא זה לא סתם מישהו,אבל זאת האמא שיש לי. אז עכשיו אני בהריון,ועל מנת להישאר בריאה ושפויה אני לא בקשר עם אימי האיומה,ואת רואה שיש סיפורים יותר קשים משלך,אז שוב אני אומרת לך:שמרי על עצמך ותדאגי לבריאותך,תלמדי ממה שקרה לי,שכל כך לקחתי ללב עד שגדל לי גידול ענקי באמצע הצוואר,ולמזלי זה היה גידול שפיר,החיים קצרים וחבל לבזבז עצבים על אנשים מגעילים וחסרי טקט,בהצלחה ממיכל.

New member
היי מיכל ../images/Emo24.gif

קשה לי אפילו לחשוב שיש עדיין אנשים שהגזענות שלהם מגיעה למימדים כאלה. אני מאחלת לך המון שנים של אושר ואהבה עם בעלך והרבה ילדים מעורבים בריאים ומקסימים
אז אפשר לומר ברוכה המצטרפת למשפחתנו?? באיזה שלב של ההריון את נמצאת?

New member
אויש, עכשיו קראתי...

כנראה שנעשיתי איטית לא רק בתנועה אלא גם במחשבה...

מיכלי א

New member
מיה לילה טוב !!!

תודה לך על הברכות והאיחולים,יש לי 2 ילדים מקסימים יפים ואפילו די חכמים,ככה שהיה כדאי לבחור בבחור מרוקאי.... ועכשיו ברצינות,אני עכשיו בהריון 5 !!!!! למרות כל מה שקרה לי בדרך,כנראה שלא התייאשתי ואני מקווה שהפעם יגמר בטוב,ואני בשבוע 33 ולא מאמינה שהגעתי עד פה, כך שאני לא חדשה פה,רק לא תמיד כותבת,אבל תמיד תמיד קוראת את כל מה שכולן כותבות וזה מאוד מעניין ומאוד עוזר, וגם אני איטית וזה מרגיז כי אני רגילה לעשות הכל מהר ומייד,ועכשיו קשה לי אפילו ללכת למרות שעליתי רק 5 ק"ג,בכל זאת קשה לי כאילו שיש לי לסחוב עוד כמה אנשים איתי,וגם המוח שלי די איטי עכשיו,ובנוסף לכל נראה לי שגם הראייה שלי הולכת ל.... יש לי משקפיים למרחק,ואני מרגישה שאני כבר לא רואה כל כך טוב אפילו עם המשקפיים,העיקר שתצא לי התינוקת בריאה והכל לא יהיה חשוב,מיכל.

למעלה