נעלבתי

נעלבתי ../images/Emo7.gif

אני רוצה לשמוע את דעתכם על משהו שגיליתי אתמול. קודם כל הרשו לי להציג את עצמי: מיכל, בת 33, נשואה 9 שנים ואמא לתינוקי מתוקי בן שנה. מגיל 16 עד בערך גיל 23 התאמנתי במכון של אומנויות לחימה (לא אתן יותר מדי פרטים למרות שיתכן שמי שמכיר יבין במי מדובר). המאמן שלי (בעל המכון) היה בן אדם מאד מיוחד וכריזמתי וזו כנראה אחת הסיבות מדוע התאמנתי אצלו כל כך הרבה שנים, בהן הוא החליף מספר מקומות. בכל התקופה שהתאמנתי אצלו במכון הוא היה אחד האנשים הכי משמעותיים בחיים שלי. אני זוכרת שבזמני החופשי (וללא שכר) הייתי מחלקת פליירים שלו, הייתי מספרת לו דברים אישיים וכו'... עד אתמול עדיין החשבתי אותו כאחד האנשים הכי חשובים בחיים שלי וזאת למרות שכבר עשר שנים אני לא בקשר איתו (מאז שעזבתי את המכון יצא לי לשוחח איתו מספר פעמים ברשת ובטלפון אבל ממש מעט פעמים). את בעלי הכרתי אצלו במכון. אני כפי שציינתי התאמנתי אצלו 7 שנים ובעלי התאמן בערך שנה. כמובן שכשהחלטנו להתחתן הזמנו אותו לחתונה והוא היה אמור להיות אורח הכבוד. הוא היה כל כך חשוב בשבילי שרציתי שהוא ישיר לי את השיר של הריקוד חתן כלה (היה לו קול ממש יפה). כשהזמנתי אותו לחתונה זה היה מעט מאד חודשים אחרי שהפסקתי להתאמן אצלו ולאכזבתי הוא לא הגיע לחתונה מכיוון שטען שלא מצא סידור לקבוצה שהוא אימן (האמת - כבר אז, לפני 9 שנים, זה היה נשמע לי מוזר - כי היו מספיק תלמידים ותיקים שיכלו להחליף אותו). המורה האהוב שלי הפסיק לאמן לפני מספר שנים (בערך חמש /שש). אתמול, מישהי שנשואה לתלמיד אחר של אותו מורה, סיפרה לי שהיא פגשה את אותו מורה בחתונה של תלמיד אחר שלו לפני בערך שנה/שנתיים. פתאם הבנתי שבמשך שנים חשבתי שאני חשובה לאותו אדם ושהאהבה שחשתי כלפיו היתה הדדית - והכל שקר. אהבה חד צידית לחלוטין. אם הוא מכבד תלמיד שכבר לא לומד אצלו שנים (הוא הרי הפסיק ללמד) ביום חתונתו ולא טורח לבוא לחתונה של תלמידה שלמדה אצלו שנים (7) (וכזכור כשאני התחתנתי זה היה זמן קצר מאד לאחר שהתאמנתי אצלו ועוד התחתנתי עם מישהו שגם התאמן אצלו) זה מראה לי שלא הייתי חשובה לו. זה נשמע אידיוטי בסך הכל במה מדובר? באורח שלא הגיע לפני יותר מתשע שנים לחתונה... אבל זה הרבה הרבה הרבה יותר מזה: 1. מדובר במישהו שחשבתי שאהב אותי לפחות כמו שאני אהבתי והערכתי אותו. 2. כשהזמנתי את אותו מורה לפני תשע שנים (ואני זוכרת את זה מצויין) הבהרתי לו כמה חשוב לי שיגיע ושהוא מבחינתי אורח הכבוד. ההזמנה היתה אישית (לא שלחתי הזמנה בדואר). אז אני מגזימה?

מאמי את בסדר.זכותך להפגע.

כי את היית קשור אליו יותר מדי מאמי.. לא נורא לומדים להבאה שזה לא יכרה.תסלחי לא ולעצמך. תיהי חזקה מאחלת לך בהצלחה מירני מתוקה..

הייי מיכאלה../images/Emo13.gif

לא, את לא הגזמת. יש ארועים מן העבר שתמיד יעסיקו את המחשבות שלנו, בחיי היום יום ובעתיד. קל לבוא ולומר נו זה כבר מאחורינו, היה ונגמר, אבל זה רודף אותנו ומציק מאד ואני בהחלט מבינה את הפגיעה שלך ממנו. אבל כעת את נשואה, יש לך משפחה, חיים אחרים, וזה באמת מאחורייך עם כל הכאב. לפעמים זה גורם לנו להבין שחברים לעבודה, חוגים, או כל פעילות אחרת הם רק חברים ואין לנו מה לצפות מהם ליותר מידיי כמו מבן משפחה שזה יותר כואב. נסי לשלוט במחשבות שלך, לומר להבא אני אדע איך להתיחס ולומר מי שרוצה ברוך הבא, מי שלא אז לא צריך, לא אכנס מזה לדיכאון בגלל אחד שלא מעריך את החברות בינינו מספיק.

tutit1005

New member
מיכאלה צהרים טובים../images/Emo24.gif

מיתוך ניסיון אישי שלי..נפגעתי גם בעבר ואכן כמו שרחלי ציינה יש מחשבות על העבר שמעסיקות אותנו ולפעמים לא מרפות..וזה גורם עינוי לנפש...הנפש לא רגועה וזה מציק אך עם הזמן למדתי לעשות ריסאט בראש ולהפריד בין הדברים ..מה שהיה ..פשוט היה נכון אנו נפגעים וזה כואב..אך המצב הנוכחי שלנו גורם לנו להבין ולדעת שצריך להפריד בין הדברים..ותבהירי לעצמך.שמי שאינו מעריך ואינו רוצה בקרבתך ..פשוט לא ראוי לך..אז בבקשה חשבי נכון..ודכאון...לא בא בחשבון..אגב ברוכה הבאה לבית החם שלנו.

המשתקמת

New member
נכון גם אני מסכימה לכך

אני מאמינה שכרגע יש לך משפחה חמה ואוהבת ואת צריכה להנות ממה שיש לך כרגע ובאמת מי שלא רוצה להיות בחברותא איתך לא צריך אל תתאמצי כלל המשיכי בחייך

אוסה

New member
אוי עניתי אתמול וזה לא נשלח....

אתמצת את מה שכתבתי. הלוווווווווווווו
מדובר על 9 שנים!!!!! 9 שנים!!!!! אולי מצבו הכספי פעם לא איפשר לו להגיע ולפני שנתיים שזה אחרי 7 שנים מיום חתונתך כן התאפשר לו???!!!! אולי לבחור השני הוא מרגיש קרבה יותר גדולה? אבל מה שבטוח........כן - את מאוד מגזימה! מי זוכר מי היה ומי לא בחתונה . ומי שהיה - הפסיד!

ע ו פ ר ה

New member
קצת באיחור ואם עדיין רלוונטי

קראתי מה כתבת והיתה לי תחושה מאוד עמוקה שהמורה הזה אהב אותך ואולי התאכזב בעצמו כשאהבת אחר. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה