נעלבתי מככככולם ;-( אף אחד לא זכר את יום נישואי אתמול-----> :-p
L Lord_of_Code New member 11/7/01 #6 אל תעלבי...אבל... אנחנו עלולים לשכוח גם את יום הולדתך, אם לא תזכירי לנו מראש...
B beagle New member 12/7/01 #9 הממממ... אני לא יודעת. לי זה היה משנה. שמעתי שכיכבת במטבח וליד הכיור...
L Lord_of_Code New member 12/7/01 #10 כן... שרפתי את האוכל ושטפתי את הכלים החד פעמים. אבל הגשתי בצלחות גדולות ועם ``שריטות`` רוטב ליד - זה הופך את זה לארוחת גורמה, לא?
כן... שרפתי את האוכל ושטפתי את הכלים החד פעמים. אבל הגשתי בצלחות גדולות ועם ``שריטות`` רוטב ליד - זה הופך את זה לארוחת גורמה, לא?
B beagle New member 12/7/01 #11 לו רק השריטות היו כולן על הצלחות אני גם מוזמנת? ראיתי שרובין הזמינה בשמם ששק ובשמך את כולם... מסכסכת, מסכסכת.... רובין, להחביא את הבעל לעתיד, לא לתת ללורד להתקרב!
לו רק השריטות היו כולן על הצלחות אני גם מוזמנת? ראיתי שרובין הזמינה בשמם ששק ובשמך את כולם... מסכסכת, מסכסכת.... רובין, להחביא את הבעל לעתיד, לא לתת ללורד להתקרב!
L Lord_of_Code New member 12/7/01 #14 רובין כבר הסתבכה... רוצה גם? וכן כל מי שרוצה מוזמן לבקר באחוזה.
R rubin New member 12/7/01 #33 בייגל, קחי כמה מהכדורים של הלורד בימים האחרונים יש לי הרגשה שאת זקוקה להם לא פחות ממנו.
R rubin New member 12/7/01 #24 הזמנתי אליי לא אל הלורד וששק נכון הייתי שם, אבל יש גבול אני לא בעלת הבית (עדיין)
ש שיגריס New member 12/7/01 #12 לורד, וכאן אנו חוזרים לדיוננו על נחיצותכם, הגברים... במטבח וליד הכיור... המממ... נשמע מעניין !