נעלבים-בקרוב

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלבים-בקרוב חשבתם שנעלמים יעלמו מהמסך עד לעונה השלישית ? טעינו ובגדול..
הם נעלבו רק מעצם המחשבהה (בעיקר גאיה שנעלבה מיוסי שהתפנה כ"כ מהר לאביה מלכה ..חחח) ולכן הם יוצאים בפרודיה על הסדרה שנקראית "נעלבים".. זה יעלה בקרוב ...
מי שיהיה בונוס בבפרודיה , הוא דולב מסיקה שמבחינה עלילתית שמענו על חזרתו המתוכננת לעונה השלישית .. גם אביב , יוסי וטל יהיו שם ..

אני נעלבתי ממנה
מה זה? אתה ראית מה זה הזנחת הטבלאות הזאת?
&nbsp
בניגוד ללילה, ש... הלכה לי לרגע, איפה היא באמת...? לא, לא אצל אוג הקלוץ.
&nbsp
טוב, אני הולך לנועם שנהב. יאללה ביי.

האמת, רועי, שסיום אחת מהעונות בחיים שלי
כולל חתונה שלי ושל אביה, ואז בדיוק כשהיא עומדת להיכנס לחדר השינה בו אני מחכה לה, יובל הופמן מופיעה במפתיע מאחוריה ואומרת "נדמה לי שזה היוסי שלי."

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחח
ואז ליטמן מופיע ואומר "אי אפשר לקבל הכל , תחליט אתמי אתה ררוצה ? אביה או יובל ? בעצם אני אחליט.. אביה?"

רק שאז אני אומר לו "השליח שלך בחו"ל לא עדכן אותך מה וודס אומרת? תמיד יש עוד אופציה!" ואז אני גם עם גאיה בנוסף לכל...

Roei152

Well-known member
מנהל
תשאיר אותה לליטמן
אתה ממילא קורא לה משוגעת , אז תשאיר אותה לליטמן , חוץ מזה אתה זוכר מה דר הציע לי שהפכת להיות מנהל ? בלי ליטמן רק דניאללי
אבל תחליט - אביה ,או יובבל ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אז למה אמרת גאיה ?
התכוונת לגור אריה?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אה למה אתה מזכיר גאיה במשפט שכולל את החממה ?
זה מה שבילבל ..
ובכלל ירון אומנם תיכנן שאיתי ואמה יהיו ביחד בשלב מסוים בסדרה , אבל ביטל את זה ..
&nbsp

כי בסוף אני זוכה בכל המלכות שלי!!!!!!!!!!
לא יודע אם תכנן, אנחנו רק יודעים שאיתי רצה להתחיל איתה (איתי... ליטמן) וזה קצת לא יצא. אני חושב שהוא תמיד תכנן שירה-איתי כי זה התאקל בין יובל ושירה. גם אם ליטמן יוצא פלרטטן כמו תמיד...

למעלה