הודעות מנהלתיות - כניסה חובה../images/Emo70.gif
אני רואה בתקופה האחרונה יותר מדי אנשים שגורמים לפורום להראות לא מאורגן ולא טוב, לכן, ברצוני להבהיר כמה עמדות. כולם [שמתם לב שזה מודגש?] חייבים לקרוא את זה! זה מתחיל להמאס שאנשים עוברים על חוקי הפורום שכ"כ ברורים וכתובים בענק בצד שמאל של הפורום. אז הנה כמה הבהרות ועמדות:
אסור בשום פנים ואופן לדבר על נושאים ודברים לא חוקיים. דברים שלא בחוק לא מתקבלים פה וזה צריך להיות ברור לא רק לשליש מחברי הפורום, אלא לכולם. אני מצוטט את מה שכתוב לכם כל הזמן בצד שמאל של הפורום בכחול מודגש: "הודעות שיכילו פרסומים לא חוקיים\הצעות לאתרים לא חוקיים יימחקו, והמפרסמים שלהם יחסמו". נמאס למחוק הודעות לא חוקיות כל יום ולשלוח אזהרות במסרים למשתמשים ששלחו אותם. זה לא התפקיד שלנו כמנהלים ואנחנו בטח לא רוצים להשעות משתמשים או לשמש כ"משטרת הפורום".
אני כבר לא יודע אם בפעם הבאה אני אשלח אזהרה או ישר אחסום. חבל. אז אנא, בשביל כולנו, הפסיקו לשלוח הודעות לא חוקיות.
אם יש לכם שאלות, זה לגיטימי ומצוין. אבל, אם פתחתם הודעה חדשה, ושלחתם שאלה, אין טעם שבמקרה ותזכרו בעוד שאלה 5 דק' לאחר מכן או יומיים לאחר מכן תפתחו עוד הודעה חדשה. זה מיותר ומטרטר. אני מבקש [כמו שנאמר: פונה ללב שלכם] מכם לא לפתוח מיליון ואחת הודעות לכל שאלה. מעכשיו נפתח כל כמה זמן [אני ואריק] שרשור שאלות ונשרשר שאלות קטנות לשם. דיונים שלמים כמובן לא נשרשר. פשוט חבל שיש הודעות מעניינות ו/או חשובות והן יורדות לתחתית הדף או עוברות לעמוד השני בגלל שמישהו פתח סתם כמה הודעות חדשות שיכל פשוט לשרשר להודעה שלו. אגב, אומנות השרשור היא דבר חשוב מאוד. הנה לינק שכדאי לכם לראות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=10&a=20&c=3&sc=0&ssc=0 מעכשיו, מדי פעם [לא תמיד, רק כשיצטברו יותר מדי שאלות] יפתח נושא "השאלות הקטנות" ולשם ישתרשרו הנושאים שלכם ואם יהיו לכם עוד שאלות תשרשרו לשם. בנוסף ייפתחו מדי פעם שרשורי שאלות על "שחקנים" שם תוכלו לשרשר את השאלות כמו: "צריך בלם דחוף להפועל מרמורק". אם אתם לא רואים את השרשורים האלו, פשוט שלחו את ההודעות. גלישה מהנה וטובה יותר, הנהלת פורום מנג'ר
אני רואה בתקופה האחרונה יותר מדי אנשים שגורמים לפורום להראות לא מאורגן ולא טוב, לכן, ברצוני להבהיר כמה עמדות. כולם [שמתם לב שזה מודגש?] חייבים לקרוא את זה! זה מתחיל להמאס שאנשים עוברים על חוקי הפורום שכ"כ ברורים וכתובים בענק בצד שמאל של הפורום. אז הנה כמה הבהרות ועמדות: