נעיצה 1

וואוו

כתוב מדהים

מ ר י ה1

New member
משוייכת

אני אקשור אותך אמרת הקול שלך הטריף אותי הדרך שבה אמרת ערומה מולך כנועה והגוף שלי משוייך והכוס שלי משוייך לך בדיוק כמו שביקשת זונה שלך כלבה שלך כל נים בגופי זועק לך כל חלק בגופי רוטט בגללך הרגע הזה.. כשאתה מולי ואני כורעת מולך בתוך הוויה מטריפה הוויה שלי ושלך ואני מבקשת ממך שתבעל אותי שתקח את נשמתי שתבעל את גופי שתעשה אותי שלך שתשתמש בי כבשלך שלא תשאל תקח בכוח כך רוצה אותך חזק לא מתפשר עליי לא מוותר לי לא מוותר עליי יודע שאני הזונה שלך כך יכולה להיות כל מה שאתה רוצה כי אתה יודע כי אתה מרגיש את כל תחושותיי מציב אותי היכן שאני רוצה להיות מולך שלך ורגע לפני שגומרת יוצא מהכוס הנוטף שלי רגע לפני שאני גומרת מחייך, ואומר לי לא אני נטרפת ואז חודר שוב מביט בגוף שלי מנסה להתחבר לתחושה שאבדה מנסה להגיע אליה שוב והיא חוזרת עצומה כפליים בלתי נשלטת ואני אוספת אותך אל גופי עוטפת אותך עם רגליי מרגישה את הזין שלך חודר לכוס שלי ומתפרק בתוכי

סיפור אמיתי...?

דפיקה בדלת. הלב פועם בחוזקה- זאת בטח היא.... כמה זמן לא ראיתי אותה? חודשים עברו חודשים שכמה אני למגעה, לגופה, לריחותיה. עברה כבר שעה מאז שהיא התקשרה ושאלה אם אני בבית "אני רוצה להפתיע אותך-מה דעתך?" שאלה בטלפון. אפשר לחשוב שהייתי אומר-תראי, האמת שאני עסוק ולא בטוח שיש לי זמן... הרי ברור שאני אעשה הכול בכדי לראות אותה שוב, להרגיש אותה שוב. לחוש את גופה ואותי בתוכה..... הצצתי בעינית וזו אכן הייתה היא. אמרתי לעצמי שטוב שזה לא השכן הנודניק מוועד בית.... פתחתי את הדלת והיא נכנסה בסערה- משאירה אחריה שובל של ניחוחות נעימים מגופה. שלום, היא אמרה ואני חיבקתי אותה בחוזקה. מהר מאוד החיבוק הפך לגיפופים צמודים ומשם לנשיקות לוהטות ואז..... ואז לחשתי באוזנה- אני צריך להעניש אותך על כל הזמן הזה שלא ראיתי אותך... "על מה חשבת?" –היא שאלה. את זה תשאירי לי-השבתי. הרמתי את החצאית שלה-ואז ראיתי שהיא גם באה מוכנה לגשת לעניינים מהר מאוד- היא לא לבשה תחתונים..... סובבתי אותה בחוזקה-והדפתי אותה על השולחן-היא צחקה ואמרה- "זהו זה? זה העונש שלך-לעשות את זה דוגי סטייל??" רכנתי עליה ולחשתי- חכי..... התחלתי לנשק את רגליה, עולה למעלה לאט עד שהגעתי לשפתיה היא כבר הייתה רטובה לגמרי. התחלתי למצוץ ולנשוך את הדגדגן שלה. היא שוב צחקה- "זה העונש שלך.....?" ואז- קשרתי את רגלה השמאלית לרגל השמאלית של השולחן ואת רגלה הימנית לרגל הימנית של השולחן. פתאום היא הפסיקה לצחוק- ואמרה לי "אתה מפחיד אותי" אמרתי- זו רק ההתחלה..... קשרתי גם את הידיים שלה פרושות לפנים-ואמרתי לה-עכשיו אני הולך לזיין לך את הצורה. היא אמרה לי שאני צריך להיזהר כי היא עדיין במחזור. אמרתי לה שלא תדאג-יש לה עוד חורים בגוף.....והתחלתי ללקק לה את פי הטבעת. המשכתי ללקק בין הדגדגן שלה ובין פי הטבעת-עולה ויורד. יורד ועולה. תוך כדי שהתחלתי לתחוב שתי אצבעות לישבנה-היא התחילה לגנוח וליילל- "זה כואב". הבטחתי לך- השבתי. ואז חדרתי אליה-חזק- לא המתנתי רבות. כבר עשינו את זה מספיק פעמים בעבר-אבל תמיד זה נעשה בתחילה ברכות. הפעם עשיתי את זה באכזריות.... היא צעקה, צרחה-כל השכנים שלי בטח חשבו להזמין משטרה.... תזיין אותי! תזיין אותי חזק!- היא צרחה כל הזמן. ואני זיינתי אותה- חזק. ואז היא התחילה לצעוק-אני אזיין אותך, חכה חכה, אני אזיין אותך-אני אכאיב לך ואז- גמרתי בתוכה.... היא לחשה לי-חכה-אתה תשלם על זה..... אחרי כמה דקות ששכבתי עליה כשאני בתוכה והאיבר שלי כבר נרפה קמתי ממנה ושחררתי אותה.....היא הלכה להתקלח. כשיצאה מהמקלחת-היא אמרה לי ואו- באמת הענשת אותי...וחייכה אני כבר שכחתי מה היא אמרה לפני שהיא נכנסה למקלחת ולא שמתי לב שהיא מחזיקה ביד אזיקים..... בזמן ששכבנו והתמזמזנו שוב היא פתאום אזקה אותי למיטה-אני שאלתי אותה- מה זה? והיא אמרה תשתוק- ואזקה את ידי השנייה למיטה-רק שאני הייתי עם הבטן למזרן... היא קמה בנינוחות מהמיטה-ניגשה אל התיק שלה והוציאה דילדו ענקי. היא נופפה בו בידה-ואמרה-אתה רואה את זה-עכשיו את תרגיש מה זה לקבל זין בתחת.... היא הלבישה את הדילדו על מותניה ורכנה עליי. היא לקחה קצת קרם ידיים שיש לה בתיק ושמה לי בפי הטבעת ואמרה זה בשביל שלא יהיו לך נזקים-אבל אל תחשוב שזה לא יכאיב..... ואז-היא החדירה במהירות אפשר לומר באלימות את הדילדו לתוכי. אני צרחתי, זעקתי, שאגתי. אם לפני כן השכנים היו בטוחים שמשהו לא בסדר הולך בדירה שלי-עכשיו הם בטח כבר לא רצו לדעת מה קורה כאן.... היא התחילה לחדור-פנימה והחוצה. אני צעקתי כל פעם שזה נכנס ונאנחתי כל פעם שזה יצא... היא התחילה להגביר את הקצב. מועכת לי את הפטמות תוך כדי שהיא צועקת-אתה הזונה שלי אני אזיין לך את הצורה. תגיד לי שאתה רוצה עוד. ואני רק יכולתי לצרוח מכאבים- לא חושב על כלום. היא חובטת לי על התחת-צועקת עליי: "תגיד לי שזה טוב לך עבד. תגיד שזה טוב תגיד שאתה רוצה שאני אזיין אותך!!" ואני צעקתי-כן תזייני אותי! אני העבד שלך תזייני אותי חזק. אז היא תפסה את איבר מיני והתחילה לשפשף אותו-מהר וחזק. כמעט ופצעה אותו ואני גמרתי כה מהר תוך שאני צועק- תזייני אותי מלכה שלי-תזייני אותי.... וצנחתי על המיטה- תשוש וכואב. אני חושב שזו הייתה הגמירה הכי חזקה שלי אי פעם. והיא לחשה באוזניי- זוכר שהבטחתי לך שאתה תשלם על זה....

למעלה