נעים

ferdinand

New member
נעים ../images/Emo13.gif

אם היית פה ליידי עכשיו, בטח היינו שוקעים בתוך שיחה נעימה לא היה ממש איכפת לי על מה אנחנו מדברים. יודע גם, שלא הייתי צריך "להתאמץ" למצוא "נושאים לשיחה" יודע שהיא היתה – קולחת, נעימה. אם היית פה ליידי, הייתי מרגיש מספיק נינוח, מספיק נינוח לשלוח יד, ולהניח על על כף ידך. היתי מרגיש גם מספיק נינוח, לתת ליד שלי, לטפס במעלה הזרוע. אני יודע שהמגע שלך, היה נעים לי. אם היית פה ליידי, הייתי מרגיש את הרטט שעובר לך בכתף, וזורם אלי דרך היד שלי. והייתי שולח גם את היד השנייה, לחפש את המותן שלך. אם היית פה ליידי, הייתי מאוד מאוד רוצה להתקרב אלייך, קרוב, קרוב. שעינייך תהיינה סמוכות לעיניי. הייתי מרגיש מספיק נינוח, לנשק לך את הפנים, הייתי עוצם את עיניי, ונותן לשפתיי חפש את שפתייך. אם היית פה ליידי, הייתי מאוד, מאוד רוצה לחבק אותך קרוב, להיצמד כמה שיותר קרוב. הייתי מרגיש מספיק נינוח, לתת לך להרגיש את התשוקה שלי – אלייך. אם היית פה ליידי – אבל את לא. לכן אכנס לי למיטה עכשיו, ואחלום שאת כאן עכשיו ליידי.

bugbuster

New member
שאני חושב מי זו'תי

(כמעט שמתי שלוש נקודות!) כתיבה מעולה איש. כרגיל.

ferdinand

New member
תשים! תשים!

ולא רק שלוש! וחוצמיזה, תמשיך לחשוב!!!
ו... תודה יקירי!

ferdinand

New member
רכבת הרים

למטה המולת היריד. המון אדם משוטט מפה לשם, רעש של דיבורים, צעקות, צחוקים. מנגינות בוקעות מהרמקולים הצרודים של הדוכנים השונים, מתחרות זו בזו. אורות בצבעים בוהקים, מהבהבים, מסנוורים, צורבים את העיניים. גלים של ריחות מכים ומתערבבים. חלקם נעימים, מגרים, חלקם מבחילים. על הריצפה בליל של אשפה, ניירות, עטיפות כרטיסים משומשים, ארטיקים זרוקים, ענני צמר גפן דביקים, קליפות. סחרחורת תוקפת אותי. שער היציאה לוחש לי, כנפיו פתוחות לרווחה, אפילה שקטה, שלווה, מפתה ניגרת מתוכו, קוראת לי להיבלע בתוכה. אך עיניי נמשכות שוב מעלה – אל המסילות הבוהקות, הצבעוניות. רעש גדול של חריקות. ניצוצות ניתזים מגלגלי הברזל, צווחות ההתרגשות של הנוסעים, באפקט דופלר. עוד סיבוב אחד ודיי, ליבי קורא לי. רק עוד פעם אחת – לעלות, מעלה רחוק מההמולה המטונפת פה למטה. רחוק מהשלווה השוממת שם בחוץ. אל ההיסחפות ה-מתרגשת, הפרפרים, עונג האנדרלין שמציף. לגלות שוב מחדש את להט הגוף. רק עוד סיבוב אחד! ודי.

bugbuster

New member
עוד?"

בחיאת אייב, מילון אוקספורד בתמונות, הוסיף את תמונתו מול הערך <רומנטיקן,> ללא מילת טקסט אחת בהסבר הערך הנ"ל. טוב, הוא לא, וזו הגזמה. אבל חושב שהמסר מובן.

למעלה