אממ... חגי, נחש מי אני!
Y You know im right New member 14/3/07 #5 דנה!!12~!%$;3 ראיתי שהצטרפת גם לבלאקפילד ואני שם P: כפרעלייך במבינה ברוכה הבאה והשתלבות נעימה
D Dankalala New member 14/3/07 #6 חחחח במביניטו בהתחלה לא זיהית, אבל אחרי זה בטח עשית 1+1 ואז הבנת שזו אני אהה נחמד אתה גם שם! נדבר. ראיתי שהתחברת, ופתאום נעלמת. בטח המסן הדפוק...
חחחח במביניטו בהתחלה לא זיהית, אבל אחרי זה בטח עשית 1+1 ואז הבנת שזו אני אהה נחמד אתה גם שם! נדבר. ראיתי שהתחברת, ופתאום נעלמת. בטח המסן הדפוק...
S sappy song New member 14/3/07 #8 דנהההההההההההההה!!! סטלה!!!!!!!!!!!!!! כפרע אני עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סטלה לראות אותך פה חחחח גבוהה שכמותך
דנהההההההההההההה!!! סטלה!!!!!!!!!!!!!! כפרע אני עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סטלה לראות אותך פה חחחח גבוהה שכמותך
D Dankalala New member 14/3/07 #11 שיייייייייייייייייייייייייייייייייי גם אני שמחה לראות אותך פה נשמה שלי! סטלההה רצח ~עולה על מדרגה כדי להיות בגובה שלך ומחבקת~
שיייייייייייייייייייייייייייייייייי גם אני שמחה לראות אותך פה נשמה שלי! סטלההה רצח ~עולה על מדרגה כדי להיות בגובה שלך ומחבקת~