נעים מאוד

נעים מאוד

אני האמא של הנסיכים בלאגניסית ענקית ומנסה להגיע לסדר בהתהוות שמחה שמצאתי את הפורום הזה ( אחרי שדי התייאשתי מאשת הזבוב) אני עכשוו במצב של רק להביא את החיים לסדר נורמלי ולנשום השבוע לאט לאט אבל בטוח השתלטתי על השיש והכיור ( נשארו עוד איזה שני סירים לשטיפה ) ומאחר שהילדים שלי מעדיפים לשחק איתנו בסלון אז מעדיפה להביא את הסלון + פינת אוכל למצב שמיש קודם כל ורק אחר כך לעבור לחדרים אז יאללה לעבודה היום נעשה את פינת האוכל ( תתפלאו מה יש לנו בפינה הקטנה הזאת ) אצלם לפני ואחרי מקווה שאמצא פה בית נחמד

טליW

New member
ברוכה הבאה לביתנו הקט../images/Emo24.gif

אנחנו מאחורייך

sarlior

New member
הבית פה נחמד ונעים ואפילו נקי../images/Emo6.gif

כולם פה עובדים מאד קשה, אז קדימה להפשיל שרוולים ולהצטרף למאמץ! ברוכה הבאה

אני מנסה בחיי שאני מנסה

אבל אחרי יום עבודה ארוך אני מגיעה ומייד מתנפלים עלי שני זאעטוטים ואני מתפנה כל כלוי עבורם ואז כשאני אומרת רק שילכו לישון ואני מייד עושה משהו הופ אני נופלת שדודה היום אני לא אוותר לעצמי ואולי אפילו אוסיף אותם לחבורה בנתיים משתעשעת לי בנושא שלי שינויים אירוגניים בכלל באך שנראה הבית

שוקולתה

New member
האתר הזה משגע אני מהצד בערך

רציתי להגיד לכם עדיף מאוחר מאשר בכלל לא . היום סידרתי את הגרביים בשיטה בסלסלות כמו שהבאתם דוגמא .לא להאמין .איך זה משכנע מאוד מאוד . באמת משהו מיוחד איזה טיפים תענוד וכיף . אין אין עלכם על המחשבה הזאת.כמה זמן חיפשתי .

ברוכה הבאה

אחיות אנחנו! גם אני התחלתי כאן לפני כמה שבועות בדיוק כמו שאת מתארת. גם אצלי הפיצ'ון משחק בסלון. אני דוווקא בעד כי החדר שלו קטן ולדעתי לא כל כך מתאים. אנחנו מאז ומתמיד הפכנו את סידור הצעצועים לחלק מהמשחק. כיום אני מגבילה אותו בכמה צעצועים אפשר להוציא במכה אחת - אתה רוצה עוד משחק, תסדר את זה שסיימת. ממה שכתבת אני מבינה שיש לך כמה ילדים וזה עוד יורת טוב כי אפשר לעשות תחרויות קטנות של מי אוסף הכי מהר או תחרות מי מוצא הכי הרבה חתיכות פאזל מתחת לספה
אם את תתמידי בזה מהר מאוד כל המשפחה תתרגל ותשתף פעולה. אני מחכה לראות את התמונות.

למעלה