נעים מאוד

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
נעים מאוד

קוראים לי טל, אני משחק גו כבר שנתיים באינטרנט...יש לי לוח ואבנים (בגירסה המעופשת של משחק קופסא + בגרסה אחרת עם אבנים שוות). הייתי שמח להיפגש ולשחק עם מישהו, אני גר ברמת השרון אבל אין לי בעיה להגיע לתל אביב. וגם אם למישהו יש מידע על מפגשים או תחרויות, הבנתי שהתודעה למשחק עלתה בזמן האחרון ולא הייתי רוצה לפספס משחק או תחרות...אז אם למישהו יש מידע ותאריכים אני אשמח ותודה מראש!

bluexx

New member
שנתיים?

נחמד אם זה באינטרנט אתה בטח דאן בKGS או IGS לא ? אולי תציג בפנינו את הרמה שלך?

wisp

New member
אני לא יודע

מזה kgs ו-igs אבל הרמה שלי אני חושב היא משהו כמו 6 או 5 קיו. יצא לי לשחק בתוכנה igowin שזה לוח תשע על תשע מול המחשב ושמה הגעתי לקיו אחד...אבל אני לא חושב שזה ממד אמיתי.

iddonaim

New member
אבל אמרת שאתה משחק באינטרנט :S

אם לא בKGS או בIGS, אז איפה? וigowin זה ממש לא המדד הנכון...

לא מסכים

אני שיחקתי ביאהוו בערך חודש כשרק התחלתי לשחק והייתי מעל 1300 מבערך השבוע השני לעומת זאת אני ממש לא 13 קיו בKGS שיטת הדירוג של יאהוו פשוט פחות טובה והרבה הרבה פחות מדוייקת (לכל דירוג יכול להיות המון רמות שונות) ברור שגם של KGS לא מושלמת אבל נראה לי שהיא טובה כפי שאפשר לעשות ובטוח יותר טובה משל יאהוו...

wisp

New member
ביאהו

אני בערך 1300 אבל זה משתנה. בכל אופן...אי אשמח להיפגש ולשחק עם משהו...אפילו באינטרנט.

imdark

New member
תפסיק לשחק מול IGOWIN

זו המלצה שקיבלתי מכל מורה או שחקן שפגשתי אישית כשהייתי 28 קיו הגעתי ל1 התוכנה משאירה חורים בהיגיון של המשחק הבינה המלכותית שלה ממש פשוטה והיא פשוט לא עוזרת לשחקן להתפתח

Healy2006

New member
נצל"ש

האתר הישראלי הראשון להיקארו נו גו www.hikarunogo.dcn.co.il

Gaspaz

New member
אל תגזים

לתוכנה יש שימושים משלה. שחקן ששמע בפעם הראשונה על גו ורק שמע מה החוקים, יוכל לשחק כמה משחקים עם התוכנה ולהבין בדיוק את החוקים. ברור שאין מה לשחק בה יותר מכמה ימים, אבל אסור לפסול את השימושיות שבה.

imdark

New member
לא פסלתי את השימוש בה

אמרתי לו שיפסיק לשחק מולה הוא כבר אמר שהוא מכיר את המשחק ויש לו דירוג ביהו כמו שאמרת זו תוכנה שניתן להשתמש בהלשם הכרת המשחק אבל הוא כבר כתב שהוא מכיר את המשחק עם הוא ימשיך לשחק מולה הוא יתחלש ויקבל הבנות שגויות של המשחק זה כמו לשחק מול 30 ק שמכיר את החוקים אתה לומד ממי שלא מסוגל ללמד

למעלה