נעים מאוד

Joan of Ark

New member
נעים מאוד

זוהי הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום.. זהו כתב ידי, לשיתפוכם

orlyt

New member
ג´ואן יקירתי../images/Emo24.gif

הייתי מציעה שתכתבי על דף ללא שורות וקצת יותר שורות של כתיבה חופשית כדי שלחבר´ה יהיה יותר בשר לנתח...

jean

New member
שלום שירי (ג´ואן), הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
מבדיקה של שני כתבי היד, נראה שאת שומרת על השורות ישרות. אבל דבר אחד מאוד בולט באותיות שלך, הזוית מאוד מאוד תנודתית בכתב היד. מאוד. והיא מקבלת גוון מאוד מיוחד. היא מאוד לא צפויה, והסיבה היא שהמרווח בין האותיות לא משתנה בדראסטיות, וגם הקישוריות צפויה וקונסיסטנטית. אז למה הזויות משתנות בתוך כתב היד ? טוב, הסיבה היא תחושה של "תלישות" ממציאות מוכרת. יש בתוכך שינוי והתלבטות גדולה על העתיד האישי שלך. למרות שאת חשה בביטחון בהישגים שלך, ומשתלבת תרבותית וחברתית בצורה טובה עם הסביבה הקרובה, את שוקעת בחלומות גדולים ותלושים, ומנסה לתכנן תוכניות ארוכות טווח מבחינה אישית, ששומטים את ה"קרקע" של המציאות המיידית מתחת לרגלייך. את אדם סימפטי, אינטליגנטי, מלא קסם אישי, מקפיד מאוד על אסתטיקה, אוהבת שלמות וסימטריה. עם זאת את מרגישה בחסרונה של מערכת זוגיות שאומדת את ציפיותייך העצמיות. ה"מ" שלך, מאמצת לחיכה את "הגבעה השנייה" שלא אחת מסמלת את השאיפות מבן הזוג, כל כך מחבקת את שהבסיס נשמט, ונותר אידיאל של זוגיות חמה. מה שמצביע שהבחורים שאת יוצאת עימם בתקופה האחרונה, או הבחור, לא מסמלים בעינייך את היציבות הזוגית שאת מעוניינת בה. העיגול התחתון של ה"ל" הוא גדול למדי, מה שמעיד שאת לומדת לסמוך על עצמך, ואת מאוד עצמאית וגם טיפוס אמיץ. הקשר שלך עם חברים צריך להיות די הרמוני בבסיסו, לפחות לפי תחושותייך, את מקבלת תמורה טובה ליחס שאת נותנת לאחרים. וזה חשוב, כמובן.

Joan of Ark

New member
ז´אן

כמובן שדבר ראשון, הוא תודה על הזמן שהשקעת בלהבין אותי. להתפתעתי הרבה מהדברים שאמרת אכן "מתלבשים" יפה על המתרחש בחיי. אין ספק שחלומותי הם גדולים, ואכן לפעמים אני נתלשת מהמציאות (דבר שאני ממליצה לכולם לנסות מדי פעם)... לגבי הבן זוג, יש לי ספקות בניתוח שלך. וגם עם התמורה שאני מקבלת מהסובבים אותי יש לי מה לאמר... מעבר לזה שאני רוצה לבקש הסבר.. אתם מנתחים מערכת זוגיות לפי הכתב יד, השאךלה שלי היא האם הכתב יד שלי משתנה יחד עם מערכות היחסים? קצת לא ברור לי העיניין. תודה רבה על ההשקעה, ועל הכנות.

jean

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אני שמח לקבל כל תגובה שהיא, ובעיקר אם יש בה ביקורת. בקשר לזוגיות, אני חייב להודות, שהשיטות שלי אינן מושלמות בלשון המעטה. אני פעמים רבות לא מצליח לדייק. אם כי אני הולך ומעדן את הגישה, ובתקווה שיום אחד אוכל למצוא את השיטה המדויקת יותר בעיני. כל תגובה שאני מקבל, עוזרת לי רבות, אז שוב תודה.

אריק!

New member
יותר מאוחר אולי

אוסיף משהו, ובינתיים רציתי להעיר את תשומת לבך שבמערכות יחסים בינו לבינה את בעמדה שיפוטית, ולעתים בקורתית/מסננת, מה שלא עושה את הבחירה והשהות יחד קלה.

אריק!

New member
בבוקר סימפטי זה

רציתי לשאול: האם יתכן שיכתבו על מישהו שהוא: חכם, שנון, מלא קסם אישי וחוש הומור, אהוד חברתית ומצליח בכל דבר שהוא נוגע בו - והוא ידחה זאת. כמובן שזה מוקצן ובא ללמד על ההיפך: קשה, וזה טבעי, על אנשים וכמובן גם נבחנים להודות שהם למשל: קנאים, קמצנים, סתומים ( במדה שיודעים ), שקרנים נטולי חוש הומור ומשעממים עד מוות. מכאן אנחנו מגיעים למה ש מיכל כתבה במקום כלשהו, שגם המנתחים ´מסננים´ ולפעמים הרבה, ושתגובת המנותחים רחוקה מלהיות קנה מדה אובייקטיבי. אני מציין זאת היות שמי שמבקש מתגובת המנותחים לקחים לשם שיפור ידיעותיו עלול בלי לחוש בכך ´להיתקע´ על משגים ולשוב עליהם. כמו שפעם שמעתי ממישהו: זה שמישהו עושה דבר כבר 20 שנה איננו אומר שהוא עושה זאת טוב. להתראות ושבת שלום לכולם - אריק.

אריק!

New member
יותר מאוחר הגיע אז כך,

גם לי נראה שאת לבבית ובעלת נוכחות, עצמאית באישיותך, תכליתית ונמרצת, דווקא מאד מעשית ודוחה כל מה שהוא בגדר דמיוני ומופרך מזוית ראייתך, לפעמים אפילו בבוטות. מסתמכת במדה רבה על הערכות ומסקנות שלך עצמך ונחרצת בהבעתן ואי נכונות לשנותן. כבר ציינתי שאת רחוקה מלהיות נוחה וותרנית בקשר אישי, אך ´עובדת´ על עצמך לשם שיפור ונכונה להתפשר ולהתנצל יותר מבעבר. ויש אימפולסיביות פתאומית כמו אש ורצון לדומיננטיות. אוהבת דברים ברורים וחדים, ולא בנויה לעקיפות ודיפלומטיות. יש דברים שאת חושבת שאת קוראת נכון ובעצם לא מבינה נכונה את הזרמים והרגישויות שמתחת לפני השטח. מי שהפר קוד חברות ונאמנות, הלך מאחורי גבך - מחוק ולתמיד.

Joan of Ark

New member
וואו אוקי - תגובה

אין ספק שיש בי חלק מהדברים שאמרת, דווקא המשפט האחרון שכתבת, הוא הדבר שהכי רחוק להיות מציאותי בחיי (על אף שהייתי מאוד שמחה אם היה לי מעט אמת מן המשפט הזה) תודה על הזמן וההשקעה, ואשמח לדעת לפי מה הגעת לדעה הזו.

למעלה