שלום שירי (ג´ואן), הנה דעתי
קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
מבדיקה של שני כתבי היד, נראה שאת שומרת על השורות ישרות. אבל דבר אחד מאוד בולט באותיות שלך, הזוית מאוד מאוד תנודתית בכתב היד. מאוד. והיא מקבלת גוון מאוד מיוחד. היא מאוד לא צפויה, והסיבה היא שהמרווח בין האותיות לא משתנה בדראסטיות, וגם הקישוריות צפויה וקונסיסטנטית. אז למה הזויות משתנות בתוך כתב היד ? טוב, הסיבה היא תחושה של "תלישות" ממציאות מוכרת. יש בתוכך שינוי והתלבטות גדולה על העתיד האישי שלך. למרות שאת חשה בביטחון בהישגים שלך, ומשתלבת תרבותית וחברתית בצורה טובה עם הסביבה הקרובה, את שוקעת בחלומות גדולים ותלושים, ומנסה לתכנן תוכניות ארוכות טווח מבחינה אישית, ששומטים את ה"קרקע" של המציאות המיידית מתחת לרגלייך. את אדם סימפטי, אינטליגנטי, מלא קסם אישי, מקפיד מאוד על אסתטיקה, אוהבת שלמות וסימטריה. עם זאת את מרגישה בחסרונה של מערכת זוגיות שאומדת את ציפיותייך העצמיות. ה"מ" שלך, מאמצת לחיכה את "הגבעה השנייה" שלא אחת מסמלת את השאיפות מבן הזוג, כל כך מחבקת את שהבסיס נשמט, ונותר אידיאל של זוגיות חמה. מה שמצביע שהבחורים שאת יוצאת עימם בתקופה האחרונה, או הבחור, לא מסמלים בעינייך את היציבות הזוגית שאת מעוניינת בה. העיגול התחתון של ה"ל" הוא גדול למדי, מה שמעיד שאת לומדת לסמוך על עצמך, ואת מאוד עצמאית וגם טיפוס אמיץ. הקשר שלך עם חברים צריך להיות די הרמוני בבסיסו, לפחות לפי תחושותייך, את מקבלת תמורה טובה ליחס שאת נותנת לאחרים. וזה חשוב, כמובן.