נעים מאוד

• פותח הנושא Xi
  • פורסם בתאריך

Xi

New member
נעים מאוד

שלום לכולם, רק עתה גיליתי את הפורום הנחמד הזה ונראה לי שאני אשאר זמן מה. אז נעים מאוד, לי קוראים נועם. ועכשיו שאלה, אני היחידי שחושב שהסידרה לא אותו דבר בלי Peter Benton? עדיין אחלה סידרה, אבל ממש אהבתי אותו... :( היה חסר בעונה השמינית.

lihior

New member
לא ממש אהבתי אותו אבל

מרגישים שחסר.. ונעים מאוד אני מצאתי את הפורום לפני יומיים..וולקאם!

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

ברוך הבא
כל דמות היא חלק בלתי נפרד מהסידרה, כל הדמויות יחד, בונות את היופי שבסדרה ~~ אחרי כל דמות שעוזבת - הסידרה כבר לא תהיה אותו דבר ~~~

שלמונזה

New member
אוי פיטר!!!

הוא היה אחת בין הדמויות החביבות עלי ונורא חבל שהוא עזב הוא היה ממש מעולה, היחסים שלו עם רומנו ואליזבת היו מהחביבים עלי!!! כמה חבל שהוא החליט לעזוב, בין הדמויות הותיקות הכי שוות (עכשיו נשארה רק סוזן
)

סולסיטה

New member
דבר ראשון- WELCOME!

ודבר שני- אני לא הייתי מאוהבים פיטר יותר מדי, אבל גם בכלל לא שנאתי אותו. הוא היה חמוד בדרך שלו, אליה בד"כ לא ממש התחברתי. אבל אהבתי את המסירות והמצליחנות שלו, רק לא כשהיא באה על חשבון ריס. והכי אהבתי את היחסים שלו עם קרטר... קרפיט בטירוף (כי שניהם מסתיימים ב-טר, אז זה היה נהרס)! הם התפתחו נורא יפה- מהמורה הקשוח והשנוא לבין התלמיד הלא מספיק אמביציוני, לבין 2 חברים-אחים. הוא היה חמוד כ"כ כשהוא ליווה את קרטר לגמילה ונתן לו להרביץ לו, וגם במשפט האחרון שלו בסדרה "לא, אתה לא. אבל תמשיך לנסות!"... עם ליזי דווקא לא אהבתי אותו - כי הוא יצא מניאק רציני כשהוא חטף לה את המלגה. עם רומאנו היה מעניין כתמיד! :)

~*~gaL

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

מקווה שתהנה פה!
וכן.. פיטר באמת חסר. כמו כל דמות שעוזבת. אבל צריכים להמשיך הלאה.. אין מה לעשות :))

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

לא הייתי כאן יום וכבר התמלאו כמה דפים... הייתי עסוקה במבחן בהיסטוריה ובהמתת-חסד לזבוב מסכן
87 אנשים חתמו על העצומה!

למעלה