נעים מאוד :)

NetaGold1

New member
זאת הייתה אהבה גדולה

אהבה ענקית! משני הצדדים ואני אומרת את זה בוודאות!
אבל בגלל הקושי מההורים שלו הוא עשה את זה..

אבל מה זה משנה? הרי במילא דתי הוא כבר לא יחזור להיות.. אז מה זה משנה אם עוד חצי שנה הוא יביא להם עוד חילונית? לא עדיף כבר שהוא יהיה עם מישהו שבעלת משמעות בשבילו ושהוא אוהב אותה?

פרידות הן חלק מן החיים

וניתנה לך הזדמנות לחוות זאת פעם ראשונה.

עכשו יש לך פנאי לדברים רבים שלא יכולת לעשות כשהיית עסוקה בקשר.

וגם, לקשר הבא תגיעי מנוסה , חכמה, ומחוזקת יותר.

פייסבוק: העצמת נשים TM

www.tmwomen.org.il

Wolf woman

New member
מגיע לך מישהו שיאהב אותך

אין בדיוק עצות להתגברות זריזה או משהו כזה, כי זה יכאב לך גם אם תבכי, גם אם תסיחי את עצמך עם עיסוקים וגם אם תשבי כל היום עם גלידה, הכאב הוא אותו כאב. ניסיתי הכל בכל מיני קשרים שונים שהיו לי וזה לא משנה את ההרגשה הזאת, כי היא איומה ועוצמתית. מה שכן, עם הזמן זה יעבור לך בהדרגה ובזמן הזה כדאי לך לשמור על איזון מסויים בשביל עצמך, שזה אומר לבכות כשצריך, לא להדחיק את מה שאת מרגישה, אבל גם לא לשקוע בכאב הזה ולא להתנתק מהחיים שלך.
סביר להניח שיהיו לך עוד הרבה שברונות לב, ככה זה כשנפתחים למערכות יחסים, רק צריך לקחת את זה בפרופורציה מסויימת.
את המערכת יחסים המדהימה שלי השגתי פעם ראשונה אחרי הרבה מערכות יחסים כושלות, חלק אי אפשר אפילו להגדיר כמערכות יחסים, אבל בסופו של דבר מצאתי בחור מדהים, מתוק שאוהב אותי, מעריך אותי וחושב עליי הרבה, ואני מאחלת גם לך למצוא, אפילו שהרבה לא יתאימו לך ואת לא תתאימי להם, יש המון דגים בים :)
(טוב, האמת שלא כזה הרבה כי אחוזים רציניים נכחדו והתמעטו, למשל טונה יש רק 4 אחוזים ממה שהיו פעם, הנקודה היא שיש מבחר רחב של בחורים
)

NetaGold1

New member
איפה מוצאים את הגברים האלה?

אני יכולה להבטיח לך שהיה לי את הגבר שהצגת עכשיו!
אבל עם קצת כוח שהופעל עליו הוא נשבר.. מצד אחד אני לא מאשימה אותו - זאת האמא המפגרת הזאת שלו.. מצד שני זה שהוא לא עמד על שלו עד הסוף ונכנע זה הראה לי מי הוא ומה הוא..

Wolf woman

New member
אני מצאתי את שלי

דרך סקס... זה התפתח למערכת יחסים.
ואם לחץ מאמא שלו מערער לו כל כך את הרגשות, הרגשות שלו לא שווים כלום.
הבחור שלי סובל את כל השגעונות שלי ולא ברור לי איך, כי יש הרבה. גם אני סובלת את השגעונות שלו ואפילו אוהבת אותם. ככה זה צריך להיות, לא עוזבים בן אדם שבאמת אוהבים על שטויות, בין אם זה דברים בבן אדם עצמו ובין אם זה דברים חיצוניים ובטח שלא מזלזלים.
לא חשבתי שאני אכנס לעוד מערכת יחסים, זה ממש לא היה מתוכנן, פשוט נכון, ועם זאת מצאתי אחרי שהייתי לגמרי מיואשת מדברים כאלה.
אין סיבה שלא תמצאי.

למעלה