נעים מאוד

נייס טו מיט יו../images/Emo45.gif

אני לביאה 3
בת 29 אמא לשלוש בנות מדהימותתתת (כפרה עליהן)
גרושה... כבר... (מי סופר?) העיקר שגרושה. סוכנת נסיעות- תיירות פנים (אם מישהו רוצה להזמין...) וחוצמזה אני עוד המון דברים.... מי שמכיר באמת יודע...

kleo patra

New member
הא,,,אני רוצה וצריכה להזמין

מחר אני מרימה אליך
תתכונני!!

שרשירית

New member
מי אני ומה שמי?

אני שרשירית
בת 33 + ילד בן 4. גרושה כבר שנה וחצי. מחייכת באופן טבעי לעולם ואוהבת שהוא מחזיר לי חיוך גדול

אופק 3

New member
הוווו שלום ../images/Emo13.gif

טוב נו גם אני פה ( לפעמים) גרוש + שתי נסיכות מדהימות. מנהל לוגיסטיקה ותפעול, במוסד אקדמי.. סטו' לפסיכולוגיה תואר ראשון.. חובב אמנות, (אם משהו רוצה מתנות זה הזמן חחח ) בא לבקר כאן מדי פעם. אה.. והכי חשוב מכיר את שרשירית המדהימה!

snoopy36

New member
אוקיי...תורי...

אני סנופי36...לפי מה שכתבו כאן בפוסטים קודמים,אפשר לקרוא לי "קדוש",ולא מעונה... בעוד שבועיים אהיה בן 36...הכינו
ות... גרוש מזה שנתיים וחודש... אב מאושר למלך בן 3 ו-8 חודשים... עצמאי שמתפרנס מחינוך תעבורתי...
מדריך טיולים בשעות הפנאי...רק לחברים קרובים ובמחיר סמלי....
מבצע הסעות לגרושות קדושות לת"א וחזרה......
איך הדוגריות?????????

הילה301

New member
תמיד אני נכנסת לשירשורי ההכרות

אז גם הפעם. הילה301 בת 34 וחצי. גרושה רישמית שנה וחצי , גרה במרכז הארץ , אמא לגמדת בת 4 ומאושרת וחצי בחלקי

עכשיו תורי?

ח.סולסלת, בת 29 גרושה 4 חודשים (בדיוק היום!), אחרי 3 שנות נישואין, בלי ילדים או חתולים- חובקת עולם
ומאושרת מהחיים באופן כללי

נעים מאד גם לי...

מתחדשת עדיין (כמעט) כל יום... קוראת הרבה כאן ורק לפעמים מגיבה. בת 35, גרושה קצת מעל שנתיים, עם שני מדהימים מתוקים (הגדולה התחילה היום כתה א' - אין לי מלים...
). גרה בין ירושלים לת"א, עוסקת בעבודה חצי-טיפולית, מחפשת להתחדש באהבה...

אז עכשיו יוני יולי??

בת 30 אמא לילדה שעלתה היום לגן טרום חובה. ביוני נגמרו נישואיי...ביולי שנה אחרי התגרשתי...בסך הכל עברו כבר שנתיים. מאמינה שמה שצריך לקרות קורה...ויש עוד סיכוי....

למעלה