נעים מאוד

Rtitan

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo112.gifהגעתי../images/Emo70.gif

אני RT, הידוע גם בכינוי Rtitan, וחבר ילדות של Alf... בן 43, אבא לשני בנים בני 12 ו-6 שטוענים שאני חייב להתחיל להתבגר קצת. כשהייתי בן 4 וחצי, התעוררתי בלילה אחד ולא הבנתי למה אחי הגדול שהיה אז בן 7 וחצי והיה צריך להיות במיטה ישן, יושב עם ההורים שלי בסלון ורואים טלוויזיה (
זניט שחור לבן) - אני לא זוכר מה היה שם, אבל כשגילו שאני ער, לא החזירו אותי למיטה, אלא אותו אח שלי סיפר לי שיש עכשיו אנשים שהולכים על הירח. כשרצתי לחלון הגדול בסלון כדי לראות את הירח ואותם הולכים עליו - לא כל כך הצלחתי
, מה שהיה ממש ממש עצוב. אחר כך - הוא התחיל לספר שבעוד כמה שנים יגורו על נוגה ומאדים - זה כבר היה יותר מדי, אז התחלתי להתעניין בעסק הזה - מה שגרם שאחרי בערך 20 שנה אודיע להורים שלי שאני לא אהיה עורך-דין ולא אקח את המשרד של אבא שלי כשהוא יפרוש...כפשרה, ניסו לשכנע אותי ללמוד מחשבים - כדי שאתפרנס ממשהו... גם את זה לא רציתי, וממילא לא היו לי ציוני בגרות בשביל הלתקבל ללמוד מדעי המחשב כי שנאתי את בית הספר ודי הפסקתי ללמוד בו (גם לא היתה לי בכלל תעודת בגרות. בעצם, עד היום אני לא בטוח שיש לי...
) מכאן ברור - שאני הכבשה השחורה של המשפחה...
אחרי כל הבלאגן - יצא ממני סתם דוקטור למדעים פלנטריים (שזה אסטרופיסיקה של מערכת השמש...) שמוצא את לחמו כרגע מעבר לים, במרחק של 10 אזורי זמן ממדינת ישראל ליד עיר קטנה שנקראת בעברית קריית מלאכי (כאן הם מתעקשים לקרוא לה "לוס אנג'לס"), בעיר עוד יותר קטנה שקוראים לה "פאסאדינה" באיזה מתקן שבכניסה כתובות כמה אותיות באנגלית: NASA - JPL... במעבדת קרח. נפרדתי מאשתי-לשעבר לפני 6 שנים סתם כי היא החליטה שלזה שעובד איתה במשרד יש כמה תכונות יותר טובות מאשר לי... לא משהו מיוחד - בעיניה הוא רק יותר יפה + מוצלח + חכם + עשיר + בוגר + סימפטי ממני, אז התגרשנו - אבל אנחנו עדיין ידידים טובים. אחרי אהבה נכזבת אחת ענקית, פגשתי אישה מאד מיוחדת שלקח לי קצת זמן לגייס את האומץ ולהתאהב בה באמת ולהפסיק לנסות לגרום לה להעיף אותי לכל הרוחות - וכבר שמונה חודשים שהיא מלמדת אותי בכל בוקר מחדש כמה נפלאה יכולה להיות ההרגשה הזו שנקראת "אהבה"... אני חושב שאלוהים המציא את התחושה הזו כדי להסביר לנו איך זה באמת מרגיש לחיות בגן-עדן... למרות שאני עדיין יודע שכל העסק הזה הן בסך הכל 4 מולקולות שמשגעות לנו את הנוירונים במוח - וכל הכבוד להן, כי הן עושות עבודה מוצלחת מאד
. זהו... היה לי משעמם

Rtitan

New member
תיקון ../images/Emo163.gif...

הקישור האחרון נחתך באכזריות...: במקום " אישה מאד מיוחדת שלקח לי קצת זמן לגייס את האומץ ולה... באמת..." היה צריך להיות כתוב " אישה מאד מיוחדת שלקח לי קצת זמן לגייס את האומץ ולהתאהב בה באמת..." סתם שתבינו מה רציתי לומר...

Rtitan

New member
וואללה...

שכחתי מזה לגמרי... בין למצוא דירה, להתגעגע לילדים ולחברה, לקנות רהיטים להתחיל עבודה חדשה ולהתרגל לדבר אנגלית, להתגעגע לילדים ולחברה, להתחבר לחשמל, גז, מים, אינטרנט, לפתוח חשבון בנק מקומי, להגיש בקשה ל-SSN, להבין את חוקי המס, להתגעגע לילדים ולחברה, להתרגל לאוכל שלהם ולהתגעגע לילדים ולחברה... קצת שכחתי... לא תהרוג אותי, נכון? תן לי איזה חודש להתארגן ושלח את השאלה שוב

NoaModiin

New member
גם אני מסתובבת פה ../images/Emo13.gif

פרודה שנה וחודשיים, גרושה רק חצי שנה. בת 37... אמא לתאומים בני 13, בן ובת
כשרק חשבתי על גירושין, הדבר שהכי הפחיד אותי היה להיות לבד. אבל מאז שגיליתי את החברים המדהימים כאן, גיליתי שאני אף פעם לא לבד. ומאז... גם גיליתי אהבה...

rrredshay

New member
עכשיו אני כי ההוא (כותש הקרח..) הלך..

שי, בן 37 (עוד מעט 8 תתכוננו...
) גרוש (חובה פה, לא) + 2 גר בשערי תיקוה, בדירת מסיבות....(כבר נוסתה פה...) עובד בתחום המחשבים אדום בנשמה.... וגם בניק דוגל במשפט "מיצה תעשי לי מיץ"....
וחי את החיים...

שלום, אני סחוגיפלצת ואני מכור ל______

אתם אוהבים אותי?
אני גרוש כ-3 חודשים, בן 28 (זה היה ביום חמישי. מיצה: למה לא קיבלתי שרשור איחולים??) ירושלמי כמעט בכל רמ"ח איברי. עובד בתחום הביוטק. ומחפש להתקדם ולהגשים את הפוטנציאל ('היא' תמיד אמרה לי שאני מבוזבז...). מחפש את האושר שנעלם.
.......Here osher soher osher

כרטיס ביקור לקוני

פלוס אחד מקסים בן שנה ושמונה
בהליכים כבר שנה ושבע (המום מהברעעעוךךךךךך אליו נקלעתי) (לומד ל)נגן ב
כבר שנה ושש עוסק בהיי-טק שמאי-טק כבר שש שנה חושב כבר שש ושלושים שנה.....

33ה

New member
מתפקדת ../images/Emo140.gif

בת 29, פרודה בהליכים ללא ילדים/כלבים/חתולים עובדת בתחום שיקום נפגעי נפש, ובאופן כללי נהנית מהחיים, בעיקר בחודשים האחרונים

דקר28

New member
רק לי לא נותנים את הצ'אסצצה

להנות עם צצה.. מעליב? אמממ... פוגע? אממ... כן!

הגעתי! ואני? מי אני?

גרושה כבר כמעט שנה (לא ייאמן) פרודה עוד הרבה לפני זה. אמא לנסיכית בת 3 וקצת משתלדת להגשים חלומות והעיקר - להינות מהדרך

למעלה