נעים מאוד קודם כל!!!

• פותח הנושא aysi
  • פורסם בתאריך

aysi

New member
נעים מאוד קודם כל!!!

היי לכולם! מה שלומכם? הכל תקין? אממממ...יש לי התייעצות קלה איתכם: בעלי חוזר מחר מחו"ל אחרי ש-10 ימים לא ראיתי אותו...עבודה נו...(עאלק) אהההה אומנם לא התראינו אבל סקס במצלמה עשינו :) (מותר לספר על זה כאן??) קיצר בא לי להפתיע אותו כזה...אתם יודעים משהו שירגש, שיפתיע, שיחדש, (עוד פעם סקס!?!?! אתם לא מקוריים!!) אני חייבת לציין שלאחרונה היה הרבה מתח בזוגיות שלנו ואיזה פצלוחה אמרה לי שכאן המקום לקטר ולהתלונן!! אבל מכיוון שאני מגדירה את עצמי כאדם מתחשב אני אתחשב בכם הפעם ולא אקטר!! (אוחח כמה קשה לא להתלונן...אוף!!) טוב חברים וחברות, אני ממתינה לשפע עצות, עד אז שיהיה לכם יום נפלא, אההה...והמון תודה!! Aysi AYSI

s h i r k u s h

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אולי תפתיעי אותו במשך 10 הימים הבאים על חשבון אותם ימים שהוא לא היה. תכיני קופונים כאלה של ביום שהוא נוחת- ארוחת ערב של כל המאכלים הכי אהובים עליו, יום למחרת- ארוחת בוקר ישר למיטה, אחרי זה- סקס וכו'...

g u r a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

עדיין מוקדם בשבילי.. אולי יותר מאוחר אעלה כאן רעיונות.

ShirShir

New member
../images/Emo160.gifהפתעות לבעלך../images/Emo65.gif

ארוחת ערב ביתית עם המאכלים שהוא אוהב, לאור נרות
ערב חושני עם חמשת החושים
קופסת קאמא סוטרא
עוד רעיונות

aysi

New member
פששששש

יפה יפה... מתנת ששת החושים... רעיון מדליק!!!! רק כמו שאני מכירה את בעלי המתוחכם (והמתחכם) הוא כבר יסבן אותי שחסר עוד 7 חושים... הרי הוא משהו מיוחד הרי לו יש יכולות מטורפות (כן..כן..) קיצר מאוד אהבתי את הרעיון!!! אני אשמח לקבל גם רעיון חביב לאיך אני יכולה להפתיע אותו בשדה תעופה עצמו...ואני לא מדברת על בלונים, פרחים ושוקולד...משהו קצת יותר נועז! כן, כבר חשבתי פשוט ללחוש לו שאני בלי תחתונים (ולהיות בלי!) אממממ...שוב פעם סקס?!?!? הגזמתם לא!?
טוב שיהיה לכם המשך יום מקסים, ו...ו...זהו צ'או

ShirShir

New member
אם כבר בלי תחתונים, אז.......

חצאית, ביריות ובלי תחתונים
ואז תלחשי לו מה שאת רוצה באוזן.......

ShirShir

New member
../images/Emo73.gifאין מצב שזה יעבוד......

היא יכולה גם להביא
שתי שבדיות למיטה... אבל בכל הנוגע לרכב שלו - הוא עדיין ירתח מזעם! גררר....גברים!
צודקת או לא?

aysi

New member
הלוחשת לסוסים אנוכי?!!?

אממממ...ישבתי וחשבתי..
ושוב חשבתי... ואז שאלתי את עצמי מה הקטע שללחוש...למה לא לומר בקול גדול??? ואז שוב חשבתי לעצמי: בקול גדול...אממממ...יכול לקרות מצב לא נעים, לא?? ואז שאלתי את עצמי מה כבר יכול לקרות אם אני אומר בקול גדול?!!? ועלה במוחי רעיון <!!!> אולי איזה עובר ושב בשדה תעופה יחטוף אותי איתו לאוסטרליה????? (אתם יודעים אין כמו טיסה עם משוגעת שצורחת שאין לה תחתונים) אני בעד!!! קיצר אני חייבת להפסיק לחשוב זה לא עושה לי טוב
אגב באדי תות, shirshir,gura, shirkush, קאסיופאה (מה זה??) אתן משעשעות וכיף לקרוא את ההודעות שלכן!!! רגע לפני שירביצו לי פה: כולכםםםםםםםם נהדרים וכיף לקרוא את ההודעות של כולםםםםםםםםםם אני פשוט לא זוכרת ת'שמות...עימכם הסליחה טוב הבנתי אני ללכת, צ'או

ShirShir

New member
../images/Emo2.gifלאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

לאן את הולכת?
אל תעזבי אותנו............. PLEASE
(
)

נו מה החלטת לעשות

איזה רעיונות חבל על הזמן הוא יטוס כל חודש עם רעיונות כאלה כשהוא חוזר הכי כיף לא? תהנו!!! בכיף........

למעלה