נעים מאוד, חדשה פה

mika 75

New member
נעים מאוד, חדשה פה

היי, אני חדשה פה. האמת גם די חדשה בכל העניין של אהבת נשים...אני אפילו "בתולה" בכל מה שקשור לנשים, אבל מקווה שזה ישתנה בהקדם. מקווה ללמוד מהפורום ולתרום מה שאני יכולה להציע. בכמה מילים על הדרך שלי, כבר בתקופת התיכון הבנתי שמשהו בתחושות שלי שונה, אבל חשבתי שזה יעבור ושזה אולי קשור לזה שלמדתי רק עם נשים (דתל"שית=דתיה לשעבר). לא הבנתי מה מעניין בבנים המשעממים האלו... מה שעוד בלבל אותי זה שאני "נשית" לגמרי גם במראה וגם באופי בכל אופן, הדחקתי את התחושות והיו לי מערכות יחסים רומנטיות רק עם גברים, כשברקע תמיד היו חברות, חברות נפש, שהיום אני מבינה שהייתי די מאוהבת בחלקן.. הסקס עם גברים דווקא היה טוב, אבל אף פעם לא הרגשתי את רמת הקירבה והאהבה שאני מרגישה כלפי נשים בשנה האחרונה, למדתי לפחד פחות מסטיגמות וציפיות חברתיות. זהו לבינתיים, מאחלת לכולן שנה נפלאה ומלאה אהבה ובכלל כל מה שאתן מייחלות לו

oshkoshi

New member
שלום לך....

קודם כל ברוכה הבאה ואכן הגעת למקום הנכון מקווה שתתרמי לנו מהגיגייך ומחשבותייך... תתפלאי כמה דתלשיות יש כאן
כל אחת והסיפור שלה ושיהיה בהצלחה

ברוכה הבאה...........

מקווה שתמצאי מושב נוח בספות שבבית ... ובעיקר הרבה מקום בלב..... דרך צלחהההההההה

פאמקי

New member
ברוכה הבאה.

אכן, כמו שאמרה חברתי, הגעת למקום הנכון. כל ה"חדש" שלך כאן, מאוד נוכח אצל חלקינו, לא רק הדתיות. ובטוחה כי תמצאי את מקומך. יש נשים עם ניסיון עשיר, אחרות עם הרבה פחות, ונוספות בלי בכלל. אז שהדיבור הבטוח לא יטעה אותך, זה רק כי מרגישות בבית.

כל הבאה ברוכה הבאה לה

הדלת של
תמיד פתוחה
ועכשיו קדימה לעבודה לתרום לנקות לסדר .......

למעלה