נעים מאוד,חדשה כאן....

backdoorgirl

New member
נעים מאוד,חדשה כאן....

רכבת עמוסה של ראשון בבוקר. אפילו שזו התחנה הראשונה הרכבת כבר מלאה בחיילים, חלקם יושבים במושבים,חלקם כבר תפסו מקום על הרצפה, מחפשים תנוחה נוחה על הקיטבגים.זו רכבת די ישנה, ולא מהירה,אז הצפיפות גבוה ואין איפה להסתתר מהקהל. אז עברתי עוד ועוד קרון,עד שהגעתי לאחד האחרונים, שהיה כמעט ריק.
רק אני ועוד זוג,שהיה שקוע בהתמזמזות סוערת ונראה מופתע מאוד כשנכנסתי. ישבתי באחד המושבים הרחוקים ביותר מהם,שלפתי ספר ושקעתי בו.

בסביבות חיפה הם ירדו והקרון התמלא שוב בחיילים. כבר התייאשתי מהספר לאור כל הרעש והחלטתי לנמנם.התעוררתי בבהלה כשראשי שעון על כתף חסונה וחמימה,עם ריח טוב של גבר...הסתכלתי על הכרית הנוחה שלי והוא החזיר לי חיוך יפה, "מקווה שלא קמת בגללי,לא רציתי להפריע לך". חייכתי אליו נבוכה,ממלמלת התנצלות ומקווה שדרגות הסרן שלו לא השאירו לי סימן על הלחי. התמתחתי קצת,דואגת להבליט את החזה (תוך וידוא שהוא צופה), פורעת את התלתלים,בודקת שכל הכפתורים בחולצה במקומם ומשעינה את ראשי על החלון,מביטה החוצה. כל אותו הזמן אני מרגישה את המבט המחייך שלו עלי. הוא יושב קרוב אלי,הירך שלו חמה דרך הדקרון,כפות הידיים שלו שחומות וגדולות ,חלקות מטבעות, הנשק שלו (האמיתי...) מונח בין רגליו. אני מגניבה אליו חיוך והוא אומר לי בשקט שאני יכולה לחזור לישון עליו. הוא צעיר, אבל לא צעיר מדי. אני מוציאה מתיק הגב שלי את הפליז הגדול הנאמן שלי שמתלווה אלי לכל נסיעה ברכבת ופורשת אותו עלי,וקצת עליו.נוגעת לו ברגל כאילו מבלי לשים לב.אני מרגישה את השרירים שלו מתקשחים תחת הבד של מכנסיו, והוא זז עוד קצת לכיווני,נלחץ אלי. היד שלו נוגעת מבעד לפליז בירך שלי, שולחת עקצוצים למקום שנצא לא רחוק משם וכבר מתחיל להתעורר.הוא מעביר על הירך שלי אצבע,הלוך ושוב,בודק את השטח. היד שלי מטיילת על ירכו,שורטת אותה קלות והוא מתכווץ,מנסה לשמור על איפוק.הוא אוזר אומץ וידו מתקדמת לפנים הירך שלי,האריג הדק של המכנסיים השחורים הצמודים שלי מעביר את חום אצבעותיו, והוא פתאום תופס לי את פנים הירך עם כל כף ידו, אני מתאפקת שלא לפלוט צעקה. הבחור מבין עניין!

אני מקללת את ההחלטה ללבוש מכנסיים במקום חצאית קצרה היום,יודעת שהמאבק לפתוח את הרוכסן שלי ימשוך תשומת לב מיותרת. היד שלו מתקדמת לעבר מפגש היריכיים, אני מפשקת את הרגליים והוא לוחץ לי עם האצבע. זה כל כך נעים.ומסביבנו אנשים מדברים זה עם זה,בטלפון,קוראים ספר ומתרכזים במחשב הנייד.
אני נשענת אחורה בעיניים עצומות,נותנת לו ללטף אותי. לקראת ת"א הוא מתקרב אלי ולוחש לי שהוא צריך לרדת אבל ישמח להפגש שוב...
אני משרבטת לו את האימייל על גב כף היד שלו,מגניבה אותה מתחת לפליז לעוד ליטוף של החזה ונפרדת בנימוס לשלום.

ידעתי שלנסוע ברכבת יותר טוב מלהשאיל רכב חברה...

giligil55

Member
ברוכה הבאה

מאוד נעים וכיף שהצטרפת אלינו

giligil55

Member
ב

רבים טובים ומוכשרים כתבו כותבים ועוד יכתבו רבות

על סקס בדרכים

ותמיד זה טוב ומחרמן

הרכבת

היא מקום נעים למפגשים מקריים ונחמדים
אני אהבתי לנסוע ברכבת צפונה ודרומה
היו שם קטעים נחמדים מאד

ברוכה הבאה , אוהבת את הצפונים האמיתיים לא אילו מצפון ת"א
הם תמיד שובים את לבי בעדינות שלהם

הנסיעה ברכבת

נסיעה ברכבת בשעות קעות ובימים קבועים יצרה מצב שנוצרו הכרות קרובה
נוסעים צפונה ברכבת עמוסה חיליים ומעט אזרחים וסטודנטם בטכניון
ואני בת 30 אבל נראת כמו בת 18 הדרגות אז לא בלטו כמו היום
תופסת לי פינה נסחבת עם תיקום ונוסעת צפונה בבוקר חצי רדומה
החלפנו מבטים , ורק כעבור כמה חודשים יצא ממש לשבת יחד
אני ירדתי ליד הבסיס הוא המשיך צפונה , אבל מאז לא ראיי אותו יותר
אבל המבט ש עיניו הירוקות והדרך בה הפשיט אותי מהמדים ליווה אותי בלילות
לא היה לי אומץ כמו היום ואז באותה השיחה התברר לי שהוא נשוי
אז אפילו שבא לי להפגש איתו בלי כל המבטים סביב לא יזמתי שום דבר
שרתי לעצמי את השיר שבתות וחגים של יהודית רביץ
אבל לילה אחד הוא הפתיע אותי במגורים שלי , וידעתי שהיה שם פספוס
אבל אז היה לי עקרון , לא מתעסקת עם נשואים, ומאז אני יכולה לשיר נפגשנו מאוחר מדי
המון מצבים שנפגשנו ברכבת החולפת , הוא שינה מועדי נסיעה ולא נפגשנו יותר

פעם היה סיפור מעניין ואח כמה בא לי

היתרון של הנסיעה ברכבת שניתן היה אז לנסוע באזרחי, א חייב ליבישת מדים
ופעם יצא לי לשוחח , הס לא הסגיר אותי, עם חייל בספינה אמריקאית שעגנה בנמל
גבר אמריקטי גבוהה מלא בעיטורים לא הסגרתי את היותי חיילת ונהלנו שיחה מאד עירנית
הוא חיזר בעדינות גנטלמן אמיתי , אבל כשהגענו לת"א סירבתי להמשיך איתו לטיול בת"א
לעזור לו לארגן חדר במלון על חוף הים , לא רציתי להסתבך עם אזר זר
ספיק השיחה העירנית והמבטים שנשלחו לגופי ברכבת
הייתי בת 30 אחרי דיאטה רצינית לובשת מידה 40 , הגוף מלא במקומות הנכונים
לבושה צונע , אבל הגוף העטוף כנראה הדליק את הספן הלבוש בלבן וזהב גבר גבוה וחתיך היה פיתוי אמיתי
אבל פחדתי מהסיכון כי לא לשכוח שהייתי חיילת בתחפושת של אזרחית
אז הנה בא לי ולא עשיתי למרות שהיה גבר נאה ומעניין , היום כאזרחית הייתי מבלה בחברתו
אבל איך אומרים בחדשות הייתי "משרתת בצה"ל" ולא רציתי להזרק מהצבא בגלל קשר עם גבר זר וסקסי
ובמקרה זה אמריקאי קציו וגנלטמן לבוש מדים של חיל הים האמריקאי ממש כמו הגברים בסרטים

giligil55

Member
אוסף של חוויות

מהסיפורים שלך אני למדה שאספת לא מעט חוויות במשך השנים

אילו היו חיי

היו חיים של המון מפגשים נחמדים עם נשים וגברים בימי חיי , וגם היו מפגשם שבקשתי לשכוח אותם
צברתי המון פגישות חפוזות ופרידה , בתנועות בצבא נפגשים כדי להיפרד , כי זה אופן השירות בקבע
הנה אתן לך כמה דוגמאות ע קשרים שנוצרו
היה קשר טלפוני מקצועי , קולי מצא חן באוזניו של הבחור שעבד מולי , קצין צעיר ומקסים עדיין בסדיר
ובא לבסיס שלי עם פרח להגיש לזו שטיפלו בו במסירות , עבודה מקצועית שיפה לה השתיקה
אני נעדרתי שנה וחצי עקב הטיפולים , היה לי סרטן בלימפה, החברה חשבו שיצאתי ללימודים אבל עברתי טיפולים
כשחזרתי לשירות פתאום בא בחור ומחייך מולי ,הוא יודע את שמי ואני לא זוכרת מיהו ,
אז התנצלתי שבתל השומר קצת צרבו לי את הזכרון , אז תזכיר לי איפה נפגשנו ומי אתה
הוא הזכיר לי את המפגש ואת הפגישות שלקחתי אותו , ובגלל זה הוא עשה אצלנו מילואים
וכל פעם שהגיע למילואים הוא בא חייך ולפעמים גם הביא לי פרח ,
היתי אהובה מאד ,כי הייתי נחמדה תמיד , ועד היום לפעמים שולחים לי ד"ש
ואני לא מקשרת בין השם בין האדם ,כי עבדתי מול המון אנשים , אמרתי הייתי "משרתת במדים" כמעט 19 שנים

וכשנפגשתי עם אחד האנשים שעבד איתי באזרחות אחרי הפרישה, הוא אמר לי בחיוך וקריצה
מתחת למדים לא היית חתיכה כמו שאת עכשיו , צחקתי שאז הייתי בתחפושת של קשוחה
התפקיד חייב אותי להיות רצינית , עדיף לא לפתח קשרים רגשיים , אבל מדי פעם היו פינות שהגנבתי מבטים ויצרתי קשרים
באתי לכוס תה וסימפטיה בהפסקת צהרים , אבל הנשיות שלי היתה לא מודגשת , ככה שרדתי בתפקיד שהיה גברי
הסתובבתי במחלקות יצור והתנהגו אלי בהמון כבוד , לא הצטרכתי להיות קשוחה אבל דרשתי ולא אמרתי פעמים בלי להרים את קולי
סוג של פיקוד שאנשים קבלו אותי כמפקדת ,

אז לא בלט היופי שלי , לרוב הלכתי עם שיער אסוף לצמה או קוקו ככה אומרות הפקודות וללא איפור או תכשיטים ,
לבושה בחצאית ארוכה או בגדי עבודה , כמו כולם לא בלטתי בשום מצב , החבאתי יפה את הנשיות שלי
ולא עודדתי את הגברים להתחיל איתי , כי היו צעירים מני או נשואים , לא בא לי שיקראו לי קוגרית
למרות שבנו לי רומן סוער עם אחד הצעירים , לפי הרכילות חיתנו אותנו , אבל ידידות נפש זה כל מה שהיה שם

תארי לך בגיל 30 התחיל איתי חייל בן 18 חשב שאני בת 17 , הוא שירת כמה שנים איתי אחר כך
היו לנו טיולים בלילות ושיחות נפש , היה בטוח אני שוחרת ילדה שרק התחילה את הלימודים
נער בן 18התחיל אתי כשהייתי בת 30 זו לאחויה נחמדה לזכור אותה ??

הייתי יותר כמו עובדת סוציאלית בהתנדבות , אספתי סביבי גברים עדינים ונחמדים , לא אהבתי גברים כוחניים ,
שעזרתי להם בחיים , הייתי כותל הדמעות והכתף החמה גם למפקד שלי שהיה בסדיר
והמון פעמים עזרתי ללב שבור בקטע של קשרים שהתפרקו ופרקו אותם לרסיסים , אולי הייתי תחליף לאמא ואחות גדולה

היו לי המון ידידי נפש בני 20שנים כולם חיילים ברגילה , ירדתי לאילת בחבורה שרקדנו ריקודי עם
ואני בת 30+ וכולם חשבו שאני בת 18 חיילת צעירה , שמשרתת עם אחד מהחברה שהביא אותי לחבורה

גם כיום מתאימים לי הקשר עם גברים צעירים , כי אני צעירה ברוחי , ומוזר לספר את זה פה
ואולי כי אני מפנטזת על החיים , למרות שעוד מעט אני 57 ואני לא נראית בת גילי אלא צעירה יותר
שימי לב בסיפורים שלי אני ב 20 + , לא קשישה בת 50+ , שם נתקעתי בגיל כי כל השנים קפאתי במדים

אולי זה מה ששומר על השפיות שלי הרעננות של הנשמה , שאני מרגישה כמו בת 16
כשבאו לבקש את ידי ואבי זרק אותם מהבית ,ואמר היא עוד ילדה , היא צריכה לגדול ולסיים את הלימודים
זו הפעם הרשונה והאחרונה באו לבקש את ידי מההורים שלי
וגם אא אמצא לי את האחד והיחיד אין לו ממי לבקש את ידי , רק ממני , אני חיה את חיי עם עבר אבל ללא משפחה שצריך לתת הסברים
חופשיה לעשות מה בראש שי , מתי שבראש שלי ועם מי שבא לי , ק לפני האלוהים אני צריכה לתת הסברים על המעשים שלי

יש ,,,,

לא פעם ראיתי כניסה לשרותים , שהיו דיי מרווחים
ויציאות זהירות אחד אחרי האחת
והם נראו מסודרים באופן חשוד

backdoorgirl

New member
באין מוצא אחר

אבל מעדיפה מקום יותר אסטתי שבו אפשר להשען על כל מיני דברים לתמיכה

מפגש חפוז

אין לנו ברכבת שלנו תאים לשינה כי הרכבת היא בעיקר רכבת עירונית למרחקים קצרים או ארוכים
למרות שהרכבות כיום יותר נאות מהרכבות שאני נסעתי איתם , שהיו ישנים ולא מטופחים
אני נסעתי ברכבת בשנים 1987 1986 ואחר כך תקופה קצרה ב1988
מאז נסעתי ברכבת צפונה לביקורים בחיפה וגם לנהריה ,אבל לא בצורה קבועה כל שבוע ,

והרכבת היתה נקודת מפגש מתוקה
פעם עמדתי ביום חמישי מחכה לרכבת לת"א , ראיתי חבורה של חילות באה מולי
ואני חושבת על המטלות לשבת הקרובה , הייתי מגיעה ביום חמישי ומרימה הכל בבית לקראת השבת
פתאום אחת מהם צעקה ורצה אלי ושנינו נפלנו על הרציף מההתלהבות שלה ,היא אמרה לחברות זו אחותי הגדולה
, וחיבקה ונישקה אותי , לא ריתי אותה שבועיים , לרוב היא באה ביום ששי עם החר החיפאי אותו שבוע הוא נשאר בבסיס
כל הדרך נצמדה אלי וישנה עלי, בת"א נכנסנו לרכב שחיכה לי והקפצתי את החברות שלה בדרך הביתה
הן התפעלו ממני , לא יודעת איזה סיפורים היא סיפרה עלי בבסיס , אבל הן הביטו עלינו בהתרגשות
ועל הפנים הצעירות והיפות , הן היו אחר משמרת ארוכה, ראיתי המון עיניים מבריקות מתרגשות של המפגש
את אותן בנות ראיתי כשישבנו שבעה עליה ו, הן הזכירו לי את המפגש בתחנת הרכבת בחיפה ,
כמה היא חיפשה אותי כל פעם שהן באו לרציף ביום חמישי , אמרה להן אול נראה את אחותי הגדולה
לצערי היא נהרגה שנה אחרי זה בתאונת דרכים , וכל פעם שאומרים לי רכבת אני נזכרת בריצה שלה אלי ברציף בבת גלים
כשהיא רצה והפילה את שתינו לרצפה , אז גם זה יש ברכבת שלי מפגשים משמחים של משפחה קרובה

yaron522

New member
ברוכה הבאה בצל קורתנו

התחלת נפלא...עשית חשק לעלות לרכבת התשוקה הזו

למעלה