נעים מאד...

הגרוש_16

New member
נעים מאד...

היי כולם , קוראים לי הגר , ואני בדר``כ נמצאת בפורום של שרון קאם והתלהבתי מכל הרעיון של פורום , זה ממש כיף ואז שמעתי על הפורום פה והחלטתי שאני מצטרפת , למה לא? אני בטוחה שיש פה אנשים חמודים כמוני :p אם אני באמת אשאר פה..אז כדאי שתדעו שיש לי סריטה קלה (בעצם לא כל כך קלה) במוח...ושאני לפעמים מדברת קצת שטויות...אבל בעקרון אני די מושלמת אפשר להגיד ככה שזה פסדר :p מממ אני ממש אשמח אם תשאלו אותי שאלות עליי ובכלל כדי שאדע שמישהו קרא את זה ביי לבנתיים ולילה טוב עלינו ועל כל עמנו ישראל , הגר חחח

טוב הגר

ברוכה הבאה מה עובר על כולכם לאחרונה? אולי אני צריכה להצטרף מחדש? טוב, אני מיכל, אני כוסית, ואין לי חבר אני ברונטית 1.75 ואני מושלמת כאילו וואו ואני רוצה להתכתב עם בנים חתיכים מהאינטרנט באימייל כי נמאס לי מארכדי.

MajoR_ToM

New member
לעוווולללללםםם לאאאא !!!

את לא תעזבי אותי ככה חשבתי שיש לנו משהו כלבה , ישר ידעתי שיש לך משהו מהצד ומקדימה אבל למה עם מנשה ? למה עם מנשה ? אחי בדם ?! אנחנו ביחד מהגנון , חלקתי איתו הכל , יחד בצבא , באוניברסיטה , עליו איבדתי את בתולי , ועכשיו את עומדת בינינו כלבהההההה אני לוקח את הכלב , החתול , הבית , הכסף ואוסף כלי הכסף המהודרים את יכולה לקחת את הילדים להיתראות כלבה SEE YOU IN COURT

למה קוראים לך הגרוש?

כי את ענייה אז את משווה את עצמך לגרוש. אל תדאגי פה נעבוד לך על בעיות האגו(כי גם את מישהו מיוחד!) ובמיוחד על שגיאות הכתיב שלך.(סריטה זה מהמילה שריטה ולא מהפועל סרט או סרטן כפי שנהוג לחשוב , יש גם כאלו שטוענים כי זה בא מהמילה הישנה סריטו מילה שבאה ממחוז נמדר שבפרס). סך הכל אנחנו אוהבים אנשים שרוטים, כל הדיסקים שלי בבית שרוטים ואני פשוט מת עליהם! אז יש תקווה. ותגידי הגר.. כמה את שוקלת? מנשה לנצח. תודה.

e-shfiyut

New member
נא לא להבהל ממנו....

הוא סתם קצת שרוט אבל כולנו בפורום אוהבים אותו!!! ואההה.... שכחתי ממש לכתב את ההודעה הקודמת אז זאת הזדמנות... אני לירן שונאת ללמוד ערבית מדריכה בנוע``ל ו....אין לי חיים... ואני מתערבת איתך שהשריטה שלי יותר גדולה... נחייה ונראה עלי והגשימי לירן

e-shfiyut

New member
וגם יש לי רעיון....

אולי נקרא לך חרא מהונדס גנטוש... דווקא משמע טוב לא?

V. Ghost

New member
אדון מאזניים....

מה לך ולמשקל של המושלמת?מילא פעם אחת כשהזכרת שאתה אוהב בחורות עגלגלות (שנראות כמו עגלות,סתם מלאות) ועכשיו עוד פעם ? כבר לא מצחיק Visible Ghost

יש בעיות

אני אוהב את הבנות שלי כמו סוסות. שוקולות 250 רילות רצות מהר, תחת גדול ועם שיער שחור. וכמובן שאפר שיהיה לרכב עליהן. מצטער גבר.

MajoR_ToM

New member
תעזוב אותו בשקט

זה לא העסק שלך איך הוא אוהב את בחורותיו זכותו של מנשה לאהוב עגלות , וזכותו של ערן לספר על כך . אתה מיתלהב מהכינוי הסתמי שלך , הוא ממנשה ... מנשה נחמד , מצחיק , מצליח ורווק מבוקש אז נחש את מי אנחנו מעדיפים

הגרוש_16

New member
קוראים לי הגר ...

וכינוי החיבה שלי זה הגרוש כמו סיון - סיונוש... וקוראים לי גם : קופה ג`עלולית , עגריולטה , רוש , עגרע מממ..ועוד כל מיני אני שוקלת 50 גרם...סתם..קילו , למה אתה שואל? ואני 1.64 ואמממ...למה קוראים לך חתיכת חרא?????

נעל

New member
כל אחד נשרט כמה פעמים

בחיים. כך שזה, בדיוק כמו השריטה האחרת, דבר מובן מאליו. למה להדגיש את זה? רוצה לשמוע על הפציעות של נעל מסופרות בגאווה? נעל ;-) (בהזדמנות זו קפצי לראות את ``הודעת מנהל הפורום`` למעלה)

למעלה