נעים מאד

b e c k y

New member
נעים מאד

אני בקי. בת 40, גרושה, שני בנים (15,11) גרה בגליל באזור כרמיאל. מאד שלמה עם עצמי, אוהבת הרמוניה. אוהבת אמנות, מוסיקה קלאסית וג'ז, אוהבת ללכת להופעות חיות קטנות ואינטימיות, פיקניקים, ים (גם חורף וגם קיץ), בעלי חיים. אוהבת להיות בבית, לבשל (פחות אוהבת לאכול), לארח, תמיד נרדמת בסרטים. אוהבת מאד ספרי מדע בדיוני ופרוזה היסטורית. אוהבת מדי פעם להשלף מהשלווה שלי ולהזרק לסיטואציות פרועות לחלוטין. יכולה לדבר על הכל, מסוגלת לשבת לשתוק יחד. גבוהה - 1.77. מה אני מחפשת? שותף מלא. אני רוצה את האיש שלי. האיש שרוצה לחלוק חיים יחד, עליות, מורדות, שמחות וקשיים. אני רוצה להתבגר איתו, לגדול איתו ולהזדקן יחד. אני מחפשת איש שלם (ולא מושלם) מלא אהבה, נותן, עוטף, בטוח בעצמו. מוכן לקבל, מוכן להפתח. איש שיחה משכיל, בעל חוש הומור (גם אם הוא קצת מוזר), איש מקצוע ועבודה הגאה בעשייתו. גבוה (סליחה, אבל אני גבוהה ואוהבת להרגיש עטופה), לא שמן. זהו. נגמרה רשימת המכולת. זה קצת ממני. נעים להכיר.

יערית

New member
נעים מאד בקי

נחמד לקרוא אותך.לגבי האיש שאת מחפשת, נראה לי שהוא תפוס;).בהצלחה, אוהבת נשים בשלות לחיים.

../images/Emo152.gif

תגיד יש מצב שיש מערכת חדשה שמכניסה אותנו בול באותה דקה?

../images/Emo20.gif

ואני מהעיר כרמיאל ואם תרצי פעם חברה לכוס קפה אז גם אני כאן יש היום הופעה בעיר את באה

למעלה