נעים מאד - חדשה בפורום

• פותח הנושא guez
  • פורסם בתאריך

guez

New member
נעים מאד - חדשה בפורום

הי בנות, כמה שאלות לי אליכן: 1. מה העובי האידאלי של רירית הרחם לקליטת הריון? ב-US מעקב זקיקים העובי המירבי היה 6מ"מ, דקה קצת לא!? 2. עברתי שלוש הזרעות כאשר שתיים מהן היו כואבות מאד, סיוט אמיתי(שתיהן בוצעו ע"י אותו רופא) השלישית היתה לא נעימה אבל גם לא כאבה(בוצעה ע"י רופא אחר)מכאן אני מסיקה שהזרעה לא אמורה לכאוב תלוי מי מבצע אותה, היות שאני מנסה להרות באמצעות תרומת זרע ההזרעות מבוצעות בבנק הזרע ומשום כך מתבצעת ע"י רופאים שונים, חשבתי שבהזרעה הבאה אם אפול שוב לידיו של הרופא המכאיב אולי אוכל לבקש שישתדל לא להכאיב שהרי אני יודעת מנסיון שאפשר אחרת, השאלה היא איך אומרים? מה אומרים? לא רוצה ליצור אנטגוניזים מצידו, למרות שבהזרעה השנייה כשצרחתי מכאבים הוא שאל :"מה זה כל כך כואב"? עניתי בכעס: " אתה רוצה להתחלף?" תודה אלונה

אלונה יקרה ..

שלום לך ברוכה הבאה לסירתינו .. אז ככה הרירית צריכה להיות בין 8-11 מ"מ בשביל לקלות הריון אך היה פה לפני שבוע סיפור על הריון מרירית של 5.5 אז הכל יכול להיות דבר שני בקשר לרופא אני הייתי מחליפה ישר רופא אם את מאוכזבת יש המון רופאים טובים ומנוסים וזה לא צריך לכאוב כ"כ את האמת לפעמים זה קשור במיבנה גוף אני למשל צרה בצואר הרחם לכן לפעמים זה כואב אך הרופא מישתדל שלא יכאב .. אם את צריכה שם של רופא טוב אשמח לעזור .. שיהיה בהצלחה
יונית החיובית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הזרעות אכן לא אמורות לכאוב. הן לא בדיוק התענוג האולטימטיבי
אבל רק לנשים ממש רגישות הן מכאיבות. אני מתעבת רופא (או כל אדם) ששואל אותך "מה זה כואב" כשהוא רואה במו עיניו שאכן כואב לך. זאת התנשאות לשמה. פשוט בקשי בנימוס, ובלית ברירה תעשי פרצוף מתחנחנן מתחנף, ותסבירי שזה כואב ואת מבקשת שיהיה עדין. או שתנסי לברר מראש אם יש לך סיכוי להגיע שוב לאותה רופאה. את יכולה גם לברר אם אפשר לעבור את ההזרעה אצל הרופא המטפל. אבל רגע, מי אמר שתהיה פעם הבאה? רירית 6 מ"מ היא אכן רירית דקה במקצת, אבל עדיין יש לה סיכוי. מה גם המדידה לא תמיד מדוייקת במאה אחוז. מחכים כאן לבשורות טובות
נועם

alona g

New member
היי נועם לדאבוני תהיה פעם הבאה

אחרי ההזרעה האחרונה שמאד הכאיבה היה הריון שפרץ בקול תרועה רמה עם בטא גבוה (536) שהגיע בשבוע אחרי ל-60000 ושבועיים לאחר מכן נפל. המון תודה על העצה הנבונה, הפנמתי. אלונה

פישון

New member
אמרו לי שאפשר לקחת לרופא אחר

בתרמוס. יש בבי"ח פרטיים מעבדות (למשל אסותא) ואולי עדיף לך שם עם רופא קבוע.

alona g

New member
פישון, לא הבנתי בתרמוס?

אילו מעבדות יש באסותא? את מתכוונת לבנק זרע, אני לבד בסיפור לכן חייבת תרומת זרע. יש לך מושג של עלויות? מניחה שטופס 17 לא אקבל.

פישון

New member
לוקחים את הזרע קפוא מבנק הזרע

פגשנו הרבה אנשים באסותא שמגיעים למעבדה עם תרמוס (על מנת לשמור עליו קפוא). שאר הדברים אני לא יודעת. בהצלחה

נועם@בת

New member
אם את לבד, אז אצל טוויטי בפורום

תרגישי שאת לא לבד. פורום חד הוריות מבחירה יתן לך תשובות נוספות שאולי כאן לא יודעים אותן. זה לא שחלילה אני מראה לך את הדרך החוצה
, ממש לא. רק מראה לך עוד חדר בפדס שלנו שיתאים לך. בהצלחה
נועם

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני תמיד ביקשתי מראש בהזרעות להשתמש במפסק הכי קטן שיש להם.... מציגה את עצמי כרגישה ופחדנית
והרבה פעמים זה עבד... (ביחס לא בהריון לצערי) אני הצלחתי לקבל טפסי 17 להזרעות (קצת רבתי איתם אבל הצליח לי) גם מהבנק.... הצטערתי לשמוע על ההריון שנפל המון הצלחה הלאה הרמוניה

saga

New member
ברוכה הבאה

על השאלות כבר ענו לך, אבל בכל אופן רציתי לאחל לך המון הצלחה
סאגה

למעלה