נעים מאד. אז ככה...

אבא גאה

New member
זאת אישתי כאן , אישתי הלסבית

היי מותק, מה שלומך נשמה? איך הגעת לפורום דובים גאים?

אבא גאה

New member
תגידי....

שכחת את הסיסמא שלך? או שאת חותמת על ערבויות בנקאיות בשם של שנינו? אחחח, כמה שאני מתגעגע.... (והשבוע אכלנו סושי ואושר בחר סושי עם טונה וכשטעם אמר "אבל זה בכלל לא טונה".....הוא רגיל לטונה מקופסא....ככה עשה לנו פדיחות בגללך באמצע מסעדת פאר)

עכשיו שאנחנו כבר ב"דף קודם"

אז... כן... חתמתי לנו על משכנתא... ובקרוב תצטרך להגיע, לבחור מטבח! (אני כבר ריהטתי וציידתי את המחסן, וסיימתי לרכוש כלי עבודה
) ואנחנו אכלנו היום סושי במסעדה. נרשמה התפעלות מינורית . הכי טוב בבית!!!!! (מתגעגעת
)

ז י ק ו

New member
כפרות..

אכן, מצטער!!! גם ללסביות יש קיום בעולם שלנו (ראי דוגמא, אני מנהל פורום כזה..) ועוד יותר שמח לראות שאבא גאה נשוי לאמא גאה, ולשניהם יש ילד משותף. חלילה לא רציתי לפגוע, וכנראה שיש בי מחסום עצבני שאומר לי עדיין שאני צריך לרצות את החברה. אני עובד על זה למרות שזה קשה אבל בכל זאת...

אבא גאה

New member
אויש בילבלנו אותך

אני אמנם אבא גאה לילד בן ארבע ואמנם נשוי, אבל נשוי לדובון קנדי וחי איתו במאורה בקנדה. ערבהאיןקץ היא אישתי הוירטואלית בלבד (אם כי נשבענו שאם יום יבוא ונישאר לבד אז מיד אנחנו מתחתנים, זה בגלל שאנחנו נורא אוהבים אחד את השניה אבל עוד יותר מזה אוהבים חתונות, ואח"כ מיד נתגרש ונתחתן שנית וחוזר אבל למה חלילה?) במציאות ערבה איןקץ נשואה להדס (אישה בכל תרמ"ח איבריה) ויחד הן מגדלות שלושה ילדים..... אבל זיקו, אני חייב להגיד לך שיצאת אחלה גבר, באמת...זה לא קל וצריך להיות מאוד מיוחד בכדי לשקול דברים ולכתוב משפט כמו שכתבת "...וכנראה שיש בי מחסום עצבני שאומר לי עדיין שאני צריך לרצות את החברה. אני עובד על זה למרות שזה קשה אבל בכל זאת... " כל הכבוד.

ז י ק ו

New member
כן, לכל הומו גאה יש אישה וירטואלית

אז אני מבין שבנתיים המפגש בחמישיה מבוטל... כי אתם בקנדה.. ?! אגב, תנסה להיזכר.. אבל פעם התכתבנו באימיילים ארוכות בנינו והקשר נותק משום מה..
ובאשר לגבריותי, חלילה לא מפקפק, אני עובד על להודות בטעויות ותאמין לי שעשיתי הרבה. רק עכשיו בגילי המופלג אני מנסה למצליח ללמוד מטעויות ובעיקר להודות בהן. ותודה על הפירגון !

אתה מנסה לטעון שאנחנו "טריויאליים"?

(אולי לכל לסבית גאה יש גבר (הומו) וירטואלי... אבל שלי - הכי שווה !!!!!

למעלה