נעים מאד. אז ככה...

ז י ק ו

New member
חמודי.. סיכמנו כבר

שעל טעם וריח אין להתווכח.. כל אחד והעדפותיו הוא !!!!!

fman1

New member
נעים מאד. אז ככה...

רציתם שאציג את עצמי... בבקשה. אני בן 25. טיפוס נחמד. חובב דובים מושבע! לצערי הרב, אני לא דוב. וגם לא קרוב לכך. אבל מנסה להשמין... רווק. ומעוניין להשאר כך בינתיים. אחרי שגרתי בחו"ל קרוב לשנתיים, ושם למדתי את התרבות הדובית, נשאר לי לקוות שיום אחד, גם בארץ נזכה להגיע לרמה כזו. (לפחות כמו בארה"ב, שם גרתי). (אל תדאגו. אני לא אמריקאי! אני ישראלי ברמ"ח אברי. כולל האיבר ההוא...) זהו בינתיים. צרפתי תמונה. אוקיי, חצי תמונה. סתם. בשביל הכיף. יום נעים לכולם.

../images/Emo85.gifיפה הרמת את הכפפה...

דרך אגב, דוב יכול להיות גם רק שעיר לא בהכרח שמן אז מה עשית שנתיים בארה"ב?

fman1

New member
בעיקר....גרתי.../images/Emo34.gif

הייתי אמור לעבוד קצת ואז לרדת דרומה לטייל בדרום אמריקה. אבל הגעתי לסן פרנסיסקו, קליפורניה והתאהבתי במקום לחלוטין!!! אז נשארתי. עוד ועוד. עד ששמתי לב שכמעט חלפו להם שנתיים.

PLAYFUL

New member
../images/Emo85.gifWOOOOOOFFFFFFFF ../images/Emo85.gif

ברוך הבא לפורומנו
אהבתי את התמונה שלך. :) אני מאחל לך אחלה סופשבוע

אבא גאה

New member
סתם שאלה

למה צריכים לדאוג אם אתה נימול או לא? כאילו למה לדעתך עדיף נימול?

ז י ק ו

New member
שאלה מצויינת (אני נשמע פוליטיקאי)

זה עיניין של העדפה, כמו שכל אחד מאיתנו מעדיף טיפוסים שונים גברי, נשי, פאסיבי, אקטיבי, שעיר, חלק, דוב, רזה, שמן, מלא, עם זקן, עם קרניים, בלי שיניים, עם זנב.. כך גם יש כאלה שמעדיפים בולבול נימול או בולבול עם עורלה. אותי אישית זה מגעיל, אין כמו זין יפה שעומד איתן ללא חתיכות עור מיותרות עליו (העורלה) מאידך שמעתי מאחרים שהחתיכות המיותרות האלה רק גורמות להנאה נוספת. כמובן שיש את האספק הבריאותי של ברית, אומרים שזה קשור לסרטן או משהו כזה.. יכול להיות שזה גם קשור להרגל.. אני רגיל בולבולים נימולים ודוחה על הסף כשאלו שלא. בקיצור, כל אחד והעדפותיו הוא..

אבא גאה

New member
זיקו יקירי

אתה פשוט לא מבין.... כשהזין עומד אתה לא יכול לראות את העורלה שמופשלת באופן טבעי במצב זיקפה.... הדרך היחידה להבחין בין זין נימול לזין שלם במצב של זיקפה זו הצלקת שיש לנימולים (ולי) בדיוק איפה שחתכו לנו את העורלה. מחקרים רבים כבר הוכיחו שאין קשר כלל וכלל בין בריאות לבין מילה, פעם בעבר הרחוק כשהאפשרות לשמור על היגיינה היתה נמוכה יותר אז מי שהיה נימול היו מתפתחות אצלו פחות דלקות בעורלה, אבל היי....אין לו עורלה... היום ניתן לשמור על היגיינה וגם ניתן לטפל בדלקת (משחה).....לי למשל כשהייתי ילד היו לו הרבה דלקות אזניים....איזה מזל שהיתה משחה, הא? העורלה מורכבת מהמון עיצבובים אשר מגבירים את התחושה עבור הבחור הלא נימול. כמו כן ראש הפין שלו אשר מוגן במצב רפוי שומר על עדינות ורגישות (נסה לדמיין את ההבדל בין כף רגל אשר יחפה כל הזמן והעור שהיא מפתחת לבין כף רגל אשר מוגנת כל הזמן ברגב ולעדינות שלה).... בקיצור ולעיניין - אכן כל אחד וההעדפות שלו, אבל רק רציתי לספר לך על כמה דברים שאנחנו לומדים לדקלם כיוון שגדלנו בחברה שמלה, ולספר לך שהם לא נכונים.

ז י ק ו

New member
אבא יקירי

אולי אי אפשר לראות אבל אפשר להרגיש. זין לא חתוך הוא יותר רך ויותר גמיש, בעוד שזין נימול בזקפה הוא מתוח (הצלחתי להסביר את מה שניסיתי להסביר?) יכול להיות שהדחיה שלי באה מאספקט פסיכולוגי.. שגם אם זה לא נראה כך, במוח שלי לא שוכח שהוא כזה.. ואיזה עוד כמה דברים לא נכונים רצית לספר לנו?!

אבא גאה

New member
עוד דבר אחד

(אני ככה הולך עם מה שאתה אומר ....
) יותר רך ויותר גמיש? כשהאיבר בזיקפה אז הוא נוקשה בדיוק באותה מידה אצל מי שנימול ואצל מי ששלם. מה שכן באיבר נימול יש פחות עור לתמוך בזיקפה והעור נמתח, בעוד שבזין שלם יש יותר עור ולכן יש גם יותר אפשרות "משחק". (ואולי בשל העור זה מרגיש לך יותר רך), דרך אגב, שכבת עם כמה גברים לא נימולים? דרך אגב - פסיכולוגים ורופאים במאות הקטדמות המליצו לעשות ברית מילה לילדים כיוון שככה תאבד חלק מההנאה המינית וחיתוך העורלה יקטין את אפשרויות המשחק וההנאה ולכן, כך חשבו הילדים יאוננו פחות (זה היה בתקופה שהאמינו שאוננות מביאה לידי שיגעון) דרך אגב ב' - ידעת שאצל גברים רבים בקרב הנימולים (אחוז קטן אבל גברים רבים) המוהל חתך קצת יותר מידי את העורלה ולכן כל פעם שיש להם זיקפה העור מתוח כ"כ עד שגורם להם לכאבים ויש מי שכל זיקפה גורמת לו לדמם? (אני לא מתנשא ומקווה שאני לא נשמע כזה, אני פשוט אבא שקרא המון ובדק המון לפני שהחליט שלא לבצע בבנו את הטקס הזה)

X Talk 1

New member
החלטה נבונה (או שלא (או שכן))

הלוואי שלא היו מלים אותי. גם באמת יותר רך ונעים, גם קצת יותר עבה, גם יש הרבה יותר עור לשחק איתו (זה נראה מאוד מאוד מאוד כיף), והכי חשוב האיבר הרבה יותר רגיש, וההנאה המינית גבוהה וחזקה פי כמה החיסרון היחיד הוא שבגלל שהאיבר הרבה יותר רגיש, אז גם גומרים הרבה יותר מהר, וכשגם ככה גברים גומרים הרבה הרבה יותר מהר מהאישה, זה קצת בעיה. (וככה האישה נדפקת שוב גם אחרי שסיימו לדפוק אותה
)

ז י ק ו

New member
עוד דבר שני

בדר"כ אני מאד זורם עם כל דבר, אבל בנושא ברית מילה אני מקובע מאד. אני מקווה שדבריי לא ישמעו כגזען או רודף דיעות קדומות... יהיה לי מוזר להחליט עבור הבן שלי לא לעשות ברית מילה: גם ככה אני הומו, ויש לי בנזוג, זה כבר נחשב ל"מוזר ושונה" אני מנהל חיי זוגיות כבר כמה שנים, כולם יודעים עלי ואם אביא ילד במסגרת הורות חד מינית, וגם אחליט בשבילו לא לעבור ברית מילה זה כבר יהיה גזר דין מוות, ושוב אני מצטער אם זה נשמע מקובע מעט לא מספיק אני עוף מוזר ושונה בפני המשפחה שלי, זה יראה כאילו אני מנסה כל פעם להוסיף לעצמי "מוזרויות נוספות" על מנת לגרום לעצמי להיות יותר משונה ממה שאני כבר היום. אני מניח שאתה נימול, ועברת את זה יפה מאד בינקותך אני לא מאמין באלוהים אבל אני יהודי שמכבד את הדת, ומאמין שגם אסטתית חשוב לעבור ברית וזה שלב (לא משנה המאמרים שקראת) שחובה על כל גבר לעבור. ושוב אסיים במשפט ששנינו הסכמנו עליו: איש באמונתו ובהעדפותיו יחיה

אבא גאה

New member
דבר אחר

או "דבר לילדים".... זיקו שי לב לסיבה שאותה אתה מציין כאן כיוון שאתה כבר נחשב כעוף מוזר, כיוון שאתה מרגיש שונה מידי, אז בשל "מה יחשבו" או בשם "החברה" אתה תחליט למול את הבן שלך.... מה שמצחיק אותי (קצת) זה שהחתימה שלך היא "ושכל העולם יקפוץ".... אכן אני מסכים עם המשפט "איש באמונתו יחיה" אבל מה דעתך על המשפט "איש באמונתו יחיה ויתן לבנו לחיות באמונתו שלו ולא יחתוך חתיכה מבשרו ללא הסכמתו"

ז י ק ו

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שזה נושא כבר לשיחה עם כוס קפה, ולא כאן בפורום למרות הנושא חשוב אשמח להיפגש איתך (בחמישיה) ולפתח את העיניין קצת יותר.

אבא גאה

New member
בחמישיה ../images/Emo12.gif

ומה נעשה בחמישיה?
אתה מוזמן מידי פעם לפורום מס' 202 שם אני מבקר באופן קבוע... ולפורום 386 אותו אני מנהל עם ערבהאיןקץ ואני אמשיך לבקר גם כאן מידי פעם.

ז י ק ו

New member
חמישיה = אני ובעלי, אתה ובעלך והילד

:) מבטיח לבקר גם בפורומים המדוברים..

אבא גאה

New member
אה כזו חמישיה?

אתה רואה? כבר אמרו חזלי"נו..."אין פה מלוכלך רק אוזן מלוכלכת"

אבא-דב אמא דובה וילד דובון...

מדהים אותי כל פעם מחדש, שהפשרה עם העולם מתחילה דווקא על חשבון הבולבול של הילד... פעם פגעת בעצמך כדי לרצות את החברה? אז למה בתינוק??? ערבהאיןקץ.

למעלה