נעים לי מאד

ali105

New member
נעים לי מאד

שלום לכולם אני חדשה בעסק המפחיד הזה,להתמודד עם החיים לבד,לגדל ילדים וכל הקשור לכך. אם חד הורית,זה הסטטוס החדש שלי ואיני יודעת מה אני צריכה לעשות קודם. מהם זכויותי,לאן לפנות וכ"ו מישהי יכולה אולי לזרוק לי איזו מילת עידוד?אני כל כך זקוקה לכך. תודה ויום טוב

"עסק מפחיד" ../images/Emo35.gif

זה ממש לא מפחיד, מתגלים, שאלי אותי.... בסך הכל תקופת ההתרגלות מהירה הרבה יותר מימה שאת חושבת... קחי בקלות והמשיכי לחיות ולתת לילדייך.. אה כן... ברוכה הבאה

ali105

New member
../images/Emo51.gif

חן חן על העידוד,יש לי כל כך הרבה שאלות..... אשמח לעזרה,כל יום שאלה 1,מבטיחה תודה

היי אלי, זה מפחיד כי זה לא מוכר

וכמו הרבה דברים לא מוכרים, הם נעשים מוכרים עם הזמן. וכשהם נעשים מוכרים, הם נעשים פחות מפחידים ולפעמים, רק לפעמים הם מתגלים כברכה גדולה אז תזרמי עם עצמך ועם החיים מכירה את השיר: "קח את הכל כמו שהוא, אז יהיה לך טוב ויהיה לך קל"? קחי כל יום בפני עצמו, התמודדי עם כל רגע כשהוא בא. הימנעי מלנסות לבלוע את הכל במכה. התחילי עם ההתנהלות היומיומית, אח"כ בחרי לך משימה אחת בכל פעם וטפלי בה. ופתאום תראי שעבר חודש, ועברה שנה ו... פתאום תגלי שאת דווקא מסתדרת לא רע בכלל, אולי אפילו טוב. ותגלי שיש בעולם אנשים נהדרים שרק הנסיבות יכלו לזמן לך. ברוכה הבאה לפורום

ali105

New member
../images/Emo24.gif-תודההההההה

חן חן לך נאוה,פשוט זריקת עידוד!!!

למעלה