נעים להכיר

שוב את מדמיינת

" אילו "... חחחחחחחחח נראה לך שאני הייתי מציע לך נישואין ?
פחחחחחחחחחחחחחחחח

ד נ י ת3

New member
ושוב לתגובה שלי...

הרי לא היית מעז, יקירי... אני הרבה הרבה מעל הליגה שלך..

עכשיו

את הופכת הומור לגועל
להחמיא לעצמך זה אחל'ה...אבל לא על חשבון אחרים :)

שוב את מחמיאה לעצמך..

בסדר, חז"ל אמרו "אם אין אני לי מי לי" תפסיקי לבלבל את המוח כל השרשור הזה היתה בדיחה אחת גדולה.... איך הגענו מהצהרת נישואין היפוטתית בתור גריזלי להצהרות ליגה? אלוהים יודע אבל אם האמת עושה לך טוב את יכולה לכתוב אותה על דף ולתלות אותה בתור פוסטר את הרי לא באמת חושבת שמישהו פה לרגע התכוון לזה ברצינות זו את עברת לפסים רציניים ככה סתם ללא סיבה ואת יודעת את זה בואי נשאיר את ההתממות לפוסטמות של הפורום, ואת לא אחת מהן.... חאלאס מיותר לי להמשיך יש לי יום יפה בדרך...רוצה להמשיך אותו בכיף :) אני שמחה שלא נענית להצעת נישואין שלא קבלת :) הייתי מתבאסת לאבד אותו לפורום "נשואים נשואות" חחחחח

../images/Emo31.gif , כן.... תיארתי לעצמי שאת מנסה

להוביל אותי לרדידות כזו, אז סורי, אני ממש לא מתכנן להימצא ב "ליגה" הזו. כל טוב לך.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo13.gif

חושבת שאתה הובלת את הדיון לכזו רדידות... מציעה לך לקרוא שוב את עצמך. נשיקות לך. ויום מצויין.

שתהיי בריאה ../images/Emo13.gif

נשיקות גם לך, הבנתי את הכוונה שלך מהתחלה האמת אבל לא חשבתי שתרדי כזה נמוך. טעיתי, קורה גם לטובים

ד נ י ת3

New member
אתה באמת

עם תחושות קשות של רדיפה. SORRY לא היתה כוונה כזאת. איך אומרים... הבנת הנקרא.... אין לי עניין בלרדוף אנשים, בטוח לא אותך.

את צריכה הסבר?

אפשר להתערב? הוא כתב לך אילו הייתי נראה כמוהו הייתי מציע לך... וזאת מתוך ידיעה ברורה שהוא לא נראה כמוהו ולכן הוא פתור מלהציע לך... זה כמו הבטחות מהסוג של : אם היה לי כסף היית קונה לך את העולם אם היה לי זמן היינו נוסעים לטיול חודשיים במזרח אם , אילו, אולי... עזבי דנית צאי מזה הוא לא יעמוד בהבטחה
חחחחחחחחחחחחחחח איף , איזה כבדה את על הבוקר :)

ד נ י ת3

New member
אכן, כן..

כתבתי שאם הוא היה נראה כמוהו, והיה מציע לי נישואין לא הייתי יורקת לכיוון שלו... והוא בתגובה כתב שהוא לא היה יורק לכיוון שלי אם הוא היה נראה ככה. יש פה סתירה. וכל ההתכתבות עכשיו נשמע כמו: היא אמרה לי, שהוא אמר לי, שהיא אמרה לי, שהוא אמר לי, שההיא אמרה.

דנית היקרה- מהתחלה...

אני לא רוצה להתחתן איתך
עכשיו אני מובן? חחחחחחחחחח יאאלה, עשית לי חור בראש, ביי ויום נחמד.

למעלה