נעים להכיר...!

MiToOsH

New member
נעים להכיר...!

שלווווום לכולם! אני כותבת פה דיי הרבה זמן, ומשתדלת להגיב לרוב ההודעות... אבל יום בהיר אחד (היום) פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט, נכנסתי לפורום והופ! הודעות מאנשים שאני לא מזהה..! אז בגלל שאני לא כל כך אוהבת להיות במצב כזה אז אני אציג את עצמי, ואני אשמח אם תציגו גם את עצמכם: שם: עמית גיל: 14 מין: נ קבוצה אהודה בארץ: מכבי חיפה (כ-מ-ו-ב-ן) קבוצה אהודה בחו"ל: מנצ´סטר יונייטד שחקן ישראלי אהוב: חיים רביבו שחקן מהליגה שלנו: ננאד פראליה שחקן אהוב מחו"ל: פיטר שמייכל ופביאן בארטז. ממני, עמיתו´ש.

שלום עמית...

אני אוהד הפועל חיפה (גם אני כמובן
), אבל לפחות יש ביננו מכנה משותף בדמות מאן יונייטד
אגב, לפי ההגיון שלך על השחקנים האהודים, אז בארץ היית צריכה לאהוד את דודו אוואט וניר דווידוביץ´ ולא את ננאד פראלייה, הלא כן ???

MiToOsH

New member
לא ממש...

אני יודעת שזה קצת מוזר, אבל אני לא אוהבת את שמייכל ובארטז בגלל שהם שוערים, פשוט בגלל שהם ע-נ-ק-י-י-ם, גם מבחינת משחק וגם מבחינת אופי.. כבר הסברתי לפני כמה זמן שאני שונאת אנשים עם אגו.. וניר דוידוביץ´ הוא השחקן שאני הכי אוהבת במכבי אחרי פראליה.. כי יש לו קצת אגו (קצת, קצת) עמיתו´ש.

רוני2000

New member
נעים מאוד!

אני רוני, 19 זכר. טוב מאוד שאת אוהדת את מכבי חיפה! ומה את אומרת בקשר למחר?

raanan וזהו

New member
מטעמי נימוס...

נו טוב, אני אעשה אותו דבר. שם: רענן, בן 18 עוד מעט. זכר מן הסתם. קבוצה אהודה בארץ: בית"ר ירושלים וקבוצת הנוער של בית"ר חו"ל: ליברפול | ברצלונה | איאקס שחקן ישראלי אהוב: איציק קורנפיין, חיים רביבו בחו"ל: רובי פאולר, חאבייר סביולה, מייקל אואן.

raanan וזהו

New member
צודק

קבוצות שנואות: באיירן, לאציו, יונייטד, ריאל, מכבי ת"א, הפועל ת"א, פיינורד, גלטסראיי, בנפיקה, אייסי מילאן, אפ צה ברוז´, סנגל, מצרים ואל אהלי.

איי סי???

אתה שונא את מילאן?? איך אפשר לשנוא את האדומים שחורים ממילאנו?

kirk hammet

New member
כופר !

מעז לשנוא את אייסי מילאן , הקבוצה הכי טובה באיטליה נקודה ?! איך אפשר ?! הם גם משחקים את הכדורגל הכי מהנה באיטליה (טוב , לפחות בעידן חוליט-ואן באסטן-רייקארד) ורק בגללם הכדורגל האיטלקי נמצא איפה שהוא היום , יותר התקפי מבעבר. חוץ מזה שהם מהקבוצות המפוארות בעולם. אתה אוהד יובה? NOI ODIAMO LE JUVE !

kirk hammet

New member
אז בשבילהם.

אני אציג את עצמי. שם: גילעד גיל : 15 מין: ז (פעם אחרונה שבדקתי.) קבוצה אהודה בארץ - מכבי תל אביב והכח ר"ג (כן , אני אוהד הכח. יש עוד כמונו בארץ) קבוצה אהודה בעולם- AC MILAN FORZA MILAN LOVE OF MY LIFE NOI ODIAMO LE JUVE ! וריבר פלייט. שחקן ישראלי אהוב - חיים רביבו , אלון מזרחי (סתאאאאאאאאם) שחקן מהליגה שלנו - בעיקרון אף אחד. ג´ובאני רוסו אני אוהב , למרות שהוא כל הזמן שיחק ביריבות של מכבי. שחקן בעולם : פאולו מלדיני , פאולו מלדיני , פאולו מלדיני. אה , וגם פאבלו "אל פזט´ו" איימאר ! ואנדריי שבצ´נקו ופיגו. מאוהב קשות במילאן , אפילו שיש שם שחקנים כמו הלבג ורוקה ג´וניור אני אוהב כל שחקן בסגל , הכל הכל הכל ! FORZA MILAN !

בודי

New member
החלטתי גם אני...

אוקי : זה כבר כמה ימים שאני יושבת כאן וקוראת הודעות חלקם נחמדות וחלקם לא אז החלטתי גם אני להצטרף ואני מקווה שתקבלו אותי בברכה.... אז ככה: שם: בת-חן (בודי זה כינוי שהדביקו לי...) גיל: 15.5 קבוצה: בית"ר ירושלים קבוצה בחו"ל: רומא שחקן אהוב: קורנפיין, ובאטיסטוטה... זהו בינתיים... אז יום סבבה לכולכם..... וכמובן בהצלחה להאקה, בעצם, אם מכבי ינצחו לא אכפת לי כי אני מחכה לליברפול....

למעלה