נעים להכיר.

Pixy led

New member
נעים להכיר.

שלום חברים, אני קוראת בפורום כבר תקופה מסוימת, מבלי שאזרתי את האומץ לכתוב בו, ולעתים, מבלי שהיו לי מילים לכתוב, או לכתוב בהן. אני לא יודעת מדוע התעוזה תקפה אותי דווקא הערב, ובכל-זאת... אני מקווה לטוב. אני מצרפת בקובץ ספור שכתבתי, ברוח הדברים. זהו ספור הארוטיקה הראשון שכתבתי, כך שאני מרגישה קצת מובכת לחלוק אותו, אבל אולי דווקא אזכה לביקורת בונה, ויום-אחד לא ארגיש כך עוד. ערב טוב לכולם, פיקסי-לד.
 
פיקסי ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה. אני שמחה שהצצת והחלטת גם להשתתף. בקשר לסיפור - אני חושבת שהוא מצוין, רק שתי הערות (ביקשת ברחמנות לא?) אחת - אני חושבת שאת צריכה להיות טיפה יותר החלטית לגבי הדמות המרכזית שלך- קום היא היתה רק "דמות" אחר כך "נערה/עלמה לבסוף פתאום היה לה שם. בעצם מה הפריע לך לתת לה שם מהתחלה? הערה שניה - יש מקומות שהייתי מתארת קצת פחות בפירוט. אם היו לשומר זיפים, זה מספיק, לא חייבים להדגיש שהם היו גם על לחייו וגם על לסתותיו.. כאלה דברים אבל באמת הסיפור כתוב מעולה, מגרה, בנוי טוב ובהחלט נהניתי מהקריאה. אנא הישארי וכתבי עוד. מבטיחה?
 

Pixy led

New member
תודה, פומלית,

על קבלת-הפנים ועל ההערות הבונות. זה באמת חשוב לי מאד. אני מבטיחה להשאר, ושוב, תודה רבה, את מקסימה.
 

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

עדיין לא קראתי את הסיפור שלך, (אבל בערב נהנה ממנו) בכל מקרה הסתכלי בכרטיס שלך (אוהב שהם מפורטים) ספרי לנו קצת איזה סרט של וודי אלן הכי אהבת ?
 

Pixy led

New member
תודה רבה,

נדמה לי שהסרט האהוב עליי של וודי אלן הוא "אפרודיטה הגדולה", למרות שאי-אפשר להתעלם גם מ"מנהטן", "Bullets Over Broadway" (אני לא בטוחה בקשר לעברות) או "בעלים ונשים". התלבטות. אתה אוהב את וודי אלן?
 

אייבורי

New member
לפעמים

הכי אהבתי את "אישה אחרת" בדרך כלל הוא מצחיק אותי מאד (וגם גורם קצת לחשוב)
 
למעלה