נעים להכיר....

meiravit1

New member
נעים להכיר....

שלום לכולכן, אני אמא ל-2 חמודים, הראשונה נוצרה ב-IVF והשני "התפלק" לו באופן מפתיע ומשמח, זמן קצר אחרי הראשונה. מזה זמן מה (קצר יחסית..)אני מציצה בפורום הזה, שנהיה לאחרונה רלוונטי באופן מוזר, שכן, פתאום נהיה לי דחוף, אבל ממש- ללדת את הילד השלישי...חלקכן ודאי מכירות את ההרגשה... עד כאן ההיכרות הקצרה. מעבר לזאת, מס' דיווחים ושאלות לי: אנו ללא אמצעי מניעה מזה כ4-5 חודשים. ת.ו.א- 25.8, כאשר לרוב אני מבייצת מאוחר (כנראה), המחזור שלי לא סדיר ועומד על כ-35 ימים, שוב-לא תמיד, ואיני יודעת מתי היה הביוץ החודש (איני מודדת חום באופן סדיר), בליל שבת לפני שבוע, בזמן קיום יחסים, הופיע דימום אדום מפתיע וגם בבוקר (יום א', אך עבר לאחר כמה שעות. הייתי בטוחה שמדובר במחזור שכן זה ממש נראה כך ולפי החישוב זה היה היום ה-28 אך הוא נפסק כאמור. באותו יום עשיתי בדיקת הריון ביתית וזו יצאה שלילית. בימים הבאים המשיכה מעט הפרשה בצבע חום-בהיר וכאבי בטן. ביום חמישי (שלשום)עשיתי שוב בדיקת דם ביתית, וזו הראתה לבסוף שני קוים, כשאחד קו חלש מאד. מיד עשיתי גם בדיקת דם בקופ"ח ולמרבה הפלא זו גם יצאה חיובית !.. אך תוצאה נמוכה יחסית ליום (32 לפי חישוב ת.ו)- בטא 25. רופאת המשפחה מיהרה לבטל כל ניצוץ אופטימיות וטענה כי יכול להיות שהיה הריון אך הוא בתהליכי היספגות, וכדאי לעשות שוב בדיקה אחרי החג. באותו יום היו לי כאבי גב קשים וגם כאבי הבטן מופיעים מפעם לפעם,כמו גם ההפרשות הדמיות הנ"ל. מצד שני הופיעו בחילות מוזרות (אולי זה פסיכולוגי) והחום לא נמוך כמו בזמן מחזור. אני מבולבלת לחלוטין ומנסה לגבש דיעה עד יום ב' והבדיקה המיוחלת. הגניקולוג שלי, כמה חבל, בדיוק נסע לו לחו"ל ואין את מי לשאול.נראה לי שאקנה מחר עוד בדיקה ביתית. בכל מקרה, מישהי מכירה/חוותה את הענין ? מה דעתכן ? סליחה מראש על ההודעה הארוכה- איני מכירה את כללי הפורום על בוריים.. עניין של נסיון כמובן
וכמובן- שנה מצוינת
ופוריה
לכולכן !

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאד מקווה שהשהות שלך כאן היא ממש ממש קצרה והבטא תכפיל את עצמה וישר תוכלי לעבור לפורום השכן. אני חושבת שלא תהיה לך ברירה אלא לחכות בסבלנות עד לבדיקה הבאה. נראה לי שגם שום רופא לא יוכל לומר לך מה יהיה. מה שכן, זו לא פעם ראשונה שאני שומעת שהאחיות נוטות להיות פסימיות שלא לצורך. (למה בעצם הן כאלו?) מחזיקה לך אצבעות להכפלה יפה ומעודדת.

mayashu

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo50.gif

שנה טובה ובהצלחה בהמשך ההכפלות...

meiravit1

New member
תודה על תשומת הלב

..בשעה כה מאוחרת בלילה. בכל זאת עניין הדימום וכאבי הבטן מטריד אותי, ויש לי הרגשה שאוטוטו יגיע המחזור בכבודו ובכל עוצמתו. האם הבטא אמורה להכפיל עצמה בכל יום או יומיים ? והאם לדעתכן זה שהיתה נמוכה באותו יום יכול להעיד על ביוץ מאוחר יותר ? שאלות, שאלות. חבל שבראש השנה אני צריכה להטריד את עצמי בכך, אבל אני כבר 3 ימים מתעסקת ודשה בעניין, וזה די משגע אותי.
שיהיה כבר מחר...

פּוֹנְג

New member
כן. בטא נמוכה ביום שמדדת יכולה

להעיד על כך שהביוץ היה יותר מאוחר ממה שחשבת. ההכפלה צריכה להיות כל יומיים.

ילדוש

New member
מירבית שלום, ברוכה

הבאה. קודם כל יש לי 2 חברות שאחרי שההריון הראשון הגיע בעזרת IVF , הרו עוד 2 ילדים (כל אחת) בהריונות ספונטניים. אם בדקת בתא ביום ב- 32 למחזור, כאשר יש לך בד"כ מחזורים של 35 יום, נראה שזו ביתא מתאימה. נהוג לומר שיש הריון כאשר הביתא מעל 10. הביתא אמורה להכפיל את עצמה כל 1.5-2 ימים. אין מה לעשות בדיקת הריון ביתי מאחר וזו מגלה (ברוב הבדיקות) ביתא מעל 25. זאת אומרת שגם אם הבתא לא הכפילה את עצמה יש סיכוי טוב שעדיין תראי תוצאה חיובית. לגבי הדימומים, מאוד תלוי איה סוג דימומים. ברוב המקרים דימומים קלים בגוון אדום בהיר או כתמים כהים אופיינים לתחילת הריון. (בדיוק הייתה אתמול שאלה בעניין). אם הדימומים עונים לתיאור הנ"ל ובעיקר אחרי יחסי מין מאוד יכול להיות שאין להם משמעות. אם הדימום מזכיר יותר מחזור ויש בו גושים (של רירית) אם הדימום כבד ואינו נפסק הייתי נוטה לחשוב שההריון מסתיים. הדרך היחידה לדעת בוודעות מה קורה זה לעשות ביתא חוזרת מחר בבוקר. מאחלת לך הצלחה ושנה טובה.

meiravit1

New member
ילדוש, תודה רבה

מאחר ואכן מדובר על דימום קל ולא על גושים, אני נוטה לכוון אופטימיות זהירה, אבל ימים יגידו כנראה. נקווה שארוחת החג הצהריימית המשפחתית תעבור בשלום בלי הפתעות בלתי צפויות וגם כאבי הבטן איתם אני מסתובבת ישככו כבר
.

meiravit1

New member
מחכה לתוצאות בדיקת הדם...

היום בבוקר עשיתי שוב בדיקה ע"מ לבדוק הכפלה של הבטא שהיתה ביום חמישי (מזל שהיה חג באמצע אחרת הייתי לגמרי יוצאת מדעתי..). מ-12:30 בצהריים אני בודקת כל הזמן באתר של קופ"ח באינטרנט ו-יוק ! עדיין אין תשובות. לא יודעת כבר למה לצפות. מה ש"נחמד" שיש לי 7000 דברים לעשות, אבל לא מסוגלת להתרכז במשהו יותר משתי דקות.. איך מעבירים את הזמן????

meiravit1

New member
קיבלתי תוצאות../images/Emo10.gif

הבטא היום 44, אחרי בשביום חמישי היתה 25. כלומר, ממש לא בסדר. לא יודעת איך להתייחס לזה בכלל. כלומר, ברור שהתוצאה היתה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה היום, ומצד שני- למה היא ממשיכה לגדול ? כ"כ מתסכל לדעת שאי שם בפנים קיים משהו לא תקין ועוד מתפתח.. והרופא שלי בחו"ל...

Galit29

New member
אין מישהו אחר איתו תוכלי להתייעץ?

אולי כדאי שתתקשרי למרפאה , תספרי את הסיפור ואז יפנו אותך לרופא אחר. בכל מקרה ברוכה הבאה, שהייה קצרה ואני מאוד מקווה שהבשורות הן יותר טובות ממה שנדמה לך.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif זה באמת לא נשמע מזהיר...

אני מניחה שהיא לא תמשיך לגדול ולמעשה ה 44 זו כנראה תוצאה שמתאימה ללפני ההפסקה בהתפתחות שהייתה. אבל מצד שני את יכולה לשמוח כי את יודעת שאת כן יכולה להכנס להריון, והזרע שלך יודע ליצור את המפגש עם הביצית. וזה באמת משהו שיכול לעודד אותך.

meiravit1

New member
כן, אני מניחה

שהביצית שלי יכולה להיפגש עם הזרע ועל זאת יעידו 2 ילדים המתוקים...
ולגבי העניין הנ"ל, אני מניחה שההריון הזה ייספג ולא תהיה הסתבכות נוספת ? האם ייתכן שמדובר בהריון מחוץ לרחם ? נראה לי שעם השעות אני נרגעת- יהיה בסדר
, ובינתיים אני נראה שאני אתכן ולא עוברת לשום מקום אחר.

ori27

New member
אם את בכללית את יכולה להתקשר

לכללית call 1700707700 ולהתייעץ עם אחות מוסמכת, אולי זה יבהיר לך כמה דברים. מאחלת לך את כל הטוב שיש

למעלה