נעים להכיר

jaazz

New member
נעים להכיר

אני חושבת שצריך לתת לחדשים הזדמנות להכיר את הותיקים פה בפורום ,ולכן חשבתי שיהיה זה נחמד אם על אחד יכתוב על עצמו מעט ,מאפה הוא ,וכמה זמן הוא שומע את המוזיקה הנפלאה הזו כל אחד יכתוב מה שנוח לו לכתוב , אני לני בת 29 עולה יחסית ותיקה מהולנד שומעת מוזיקה יוונית ומוזיקת עולם אוהבת לשמוע דלארס,קוציראס,סלסינוס,ועוד .. כמו כן עדכנתי תמונה בכרטיס , את הפורום גיליתי לפני שבוע ומאוד מעניין לי פה ומה איתכם ?

ThaGaPa

New member
הי גאאז

איזה כיף שיש כאן עוד משהיא ששומעת ואוהבת את סלסינוס וקוציראס, אני שומעת מוסיקה יוונית כבר הרבה זמן, יחד עם מוסיקת עולם ומוסיקה קלאסית, אבל ההתעסקות שלי במוסיקה היוונית עברה פאזה לאחר שהיתי בהופעה של פנדלי סלסינוס לפני כמעט שנה. אני אוהבת לשמע מוסיקה החל מפסי קול של סדרות טלויזיה מיוון שזו מוסיקה מאוד מעודנת, דרך רמבטיקה, לאיקה, ועד לרוק יווני (האחים קצימיחאס, מחריצאס, טסקניס), נו, טוב אני לא אדבר על אילו שאני לא מתקרבת אליהם. אנשי הפורום מלמדים אותי להיות סובלנית לכל הסגנונות, בכל זאת למדתי שלא חשוב מה בדיוק אני שושעת באופן אישי, המשותף לכל אוהבי המוסיקה היוונית זה השגעון לדבר ואהבה בלי גבולות. והודעה אישית - ברוך הבא-עמנואל לפורום שלנו

arem12

New member
היי לני ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה בשנית
אז למי שלא מכיר אני ענת בת 33 ואני מכורה למוזיקה בכלל וליוונית בפרט... אוהבת המון זמרים במיוחד את קזנג'ידיס אנגלופולוס ודיוניסיו מהישנים מהחדשים את טרזיס ואת טריאנדאפילוס שיש בינהם הבדל עצום בסיגנון... אבל לשמוע בוזוקי זה הכי הכי לגביי ומחזיקה מחיוטיס תותח...

ThaGaPa

New member
הי ענת

השם שהזכרת מעניין!! טריאנדה פילוס זה שלושים חברים או שלושים עלים? טריאנדאפילה זה שם נוסף לשושנה!!!! וזה למדתי משיר של סלסינוס.

arem12

New member
זה נכון עדינה

אבל פה מדובר במשהו אחר והכתיבה ביוונית שונה מעט

למעלה