נעים להכיר !

ממש לא.

אני מנסה להסביר לך שאני לא בשום מערכת יחסים שדומה לנשואים למרות שיש לי בן זוג וילדים.
את מתקשה להבין את זה, בעיה שלך, לא שלי.

צאי מהקופסא

Cat fight

אתן הרבה יותר משועממות ממני מסתבר....בואו נעשה שלישייה וזהו יש לכן ים אנרגיה לא מנוצלת .....ואני חשבתי שאני משועמם........

אחלה רעיון

תן כתובת אני באה.
אבל אני לובשת את הדילדו...

כיף לגרבץ!

שוב פעם חשבתי בקול רם?
מעניין שמהדיון המרתק הזה, זו התובנה שהדליקה אותי.
אני אשכרה שטחי כמו דף לבן 80 גרם

זה דיון מרתק בעינך? כנראה שגם אתה משועמם

בו תצתרף לשלישיה מלמעלה.. איזה תפקיד אתה רוצה?
אני רוצה להיות הדומינה ואני אמרתי קודם!

בטח

את רוצה לדעת תשאלי, אל תקבעי עובדות.

הילדים שלי. חיים בבית שלי עם אמא שלהם וחתול.
הבחור גר בבית שלו.
כל אחד והמשפחה שלו וכל אחד עם רכושו ואנחנו נפגשים כשנוח ומתאים לנו.
למה? כי ככה אני רוצה. אני רוצה לגור לבד והוא מכבד את זה.
זה חיים כמו זוג נשוי? קשה לי לראות הדמיון. אלו יותר חיים של ילדים בני 16.. זה כבר עניין אחר.

תשובות

הוא לא אבי הילדים.
אנחנו בלעדיים כי זה האופי שלנו וזה מתאים לנו, לא כי חייבים.

מה זה העליב אותך שזה הבחירה שלי?

מותר לי להיות מונוגמית, זו לא ביקורת עליך ועל הדרך שלך. מובנת או לא מובנת לי - היא הדרך שלך, החיים שלך.. מה איכפת לי.

ומה רציתי לבקש ממך בשירשור הזה שאל תקפצי למסקנות. שאלת אם יש לי ילדים ואז החלטת שאני חייה כמו זוג נשוי כשאני לא.
תראי כמה לא במקום זה היה.

העליב אותי? מה פתאם

מסקנות? גם לא.
את קפצת למסקנות בשרשור הזה, גם בזוגיות שלך ניתן לבגוד בדיוק כמו בזוגיות נורמטיבית של בעל ואשה, מה ההבדל?
אם מחר הבחור שלך יחליט לבגוד, את תפגעי פחות מאשר לו היית השואה? זה לא משנה בכלל, ברגע שיש בלעדיות ואחד בני הזוג מפר אותה, אין שום משמעות להגדרת הזוגיות, הבגידה אותה בגידה.

אני גם יכולה להדרס מחר בבוקר

אבל אני בוחרת להאמין שלא.
גם הבחור שלי הוא מאוד מונגמי מטבעו. אני מכירה אותו על חולשותיו וההסטוריה שלו.

ובעניין מונוגמיה אני מבינה אולי קצת יותר ממך. בכל זאת גם נבגדתי בזוגיות רגילה וגם היתי נשואה בזוגיות פתוחה מבחירה.

דבר אחד למדתי בחיים שלי - וזה דבר שמתאים לי עצמי ולא מהווה ביוקרת עליך. בסוף יום אני צריכה לישון עם עצמי ועם מצפוני. *אני* לא היתי מסוגלת לפגוע באדם קרוב לי. גם אם הדרך שלי היתה נכונה לי, אם היא היתה פוגעת בו, היתי צריכה למצוא דרכים להתמודד עם זה שלא יטרידו את המצפון שלי. זה מונע ממקום אגואיסטי לחלוטין. אבל בגילי כבר למדתי עם מה קל לי יותר או פחות לחיות.

עונה לך, בתקווה שבזה נסיים את הדיון

יש פה שני דיונים שונים לגמרי, וחבל לי כי נראה לי שאת קצת מתאמצת "לא להבין" על מה אני מדברת.
אנימדברת על הרעיון העקרוני שנבא מההערה שלך לגבי "מזל שאני לא נשואה" בהקשר של בגידות.
בגידה היא כואבת בכל קונסטלציה של זוגיות, כל עוד היא מוגדרת כזוגיות בלעדית, זו היתה הנקודה שלי מלכתחילה, ולכן לא משנה אם את נשואה או לא, במידה ובן זוגך יבגוד בך, הפגיעה בך תהיה זהה זו של אשה שבעלה החוקי בגד בה.
אני שמחה שאת בוטחת בבן זוגך, ואגב, גם בן זוגי בוטח בי :) מה שנכון, כי אני לעולם לא אעשה שום דבר כדי לפגוע בו, ובעצם אני מה שאני עושה מיועד לא לפגוע בו ובילדים, ובעיקר בעצמי, אבל זה דיון אחר, שאין לי שום בעיה לקחת בו חלק, לא בשרשור הנוכחי אבל.
אני מאמינה שהזוגיות שיש לך היא הצורה הכי נכונה, הכי בריאה והכי מתאימה לי, ולצערי לא השכלתי לפתח זוגיות כזו עם בן זוגי, כי הייתי צעירה מדי להבין, מה שבטוח זה שאם יום אחד נפרד ותהיה לי זוגיות חדשה, בדיוק כך היא תראה.
אבל ברור לך שזה די בלתי אפשרי (לא לגמרי אבל במציאות הישראלית זה כמעט בלתי אפשרי) להוציא לפועל כזו זוגיות כשיש ילדים משותפים, נכון? זה כל כך לא כלכלי להחזיק שני בתים, מה שהופך את זה לבעייתי במיוחד.
אני הייתי שמחה לנהל שני משקי בית נפרדים עם בן זוג, ואני בטוחה שזה היה תורם לזוגיות הרבה יותר טובה ולתשוקה מתמשכת לשנים רבות, בטח שיותר ממה שקורה כשגרים אחד בתחת של השניה (ללא כוונות מיניות כמובן).
מעבר לכך, גם הזוגיות שלי אינה נורמטיבית, אני לא נשואה, לא בהגדרה המקובלת בארץ, אנחנו זוג עם ילדים שחי ביחד, אבל לא נשוי, נסיבות חיינו שונות מהמקובל, ואני מנועה מלפרט מצנעת הפרט, אבל אני ממש, אבל ממש לא חיה בקופסא, הכי רחוק מאחת כזו שאפשר, הבעיה בדיון שלנו היתה שאת ניסית להכנס לקופסא בכוח, רק כדי להוציא אותי ממנה, כשלמעשה אני דיברתי בכלל על משהו אחר.
מהות הבגידה זהה בין אם נשואים או לא, ובין אם חיים ביחד או לא.

חשבתי וחשבתי

ואני לא מסכימה.

אם היתי מכבסת לו את התחתונים והוא היה בוגד בי, היה לי הרבה יותר קשה.
הבחירה שלנו להיות ביחד היא הרבה יותר חופשיה וקלה לפירוק מאצל זוג שחיים ביחד.

ולגבי הצד הכלכלי. כן זה מחיר גדול מאוד. מה עוד שהוא מרוויח יותר מפי שלוש ממני.. אבל אין מחיר לחופש

למעלה