נעים להכיר...

סלשה שי

New member
נעים להכיר...

תשמעו, הפורוםשלכן עשה לי את השבוע, או החודש... הבת שלי מיכרה אותי קודם לספרים ואז לסרטים של דמדומים בחופש הגדול. מאז ממש קשה לי לקרוא ספרים אחרים, אני כל פעם מתחילה את הסדרה מחדש. לאט לאט כל הבית שלנו התחיל להתעסק בערפדים ואנשי זאב, כולל הבן הצעיר ואפילו לקחתי את בעלי לראות את הסרט האחרון (הוא סבל מכל רגע אבל לא נורא). אני חייבת להגיד שעד סוף מולד הירח ממש לא החלטתי אם אני טים אדוארד או טים ג'ייקוב... (אדוארד, נו ברור, מה אפשר לעשות). אני גם מאד אוהבת את הסרטים, אפילו שהם לא מספיק מילה במילה עם הספרים. היום חרשתי על הפורום שלכן, התמונות המצחיקות והמדהימות, הלינקים לכל הסצנות שלא נכנסו ושל מאחורי הקלעים - כל מה שסיקרן אותי המון זמן, וכל כך כל כך נהניתי!!!! במיוחד שמחתי לקרוא על על כל ה"החפירות" והניתוחים של הדמויות, הסצינות, הספרים, שלא היה לי עם מי לעשות עד עכשיו... תודה תודה ושבת שלום ומלאת דמדומים סלשה.

sivanwe

New member
ברוכה הבאה

אני סיון השתלבות נעימה ומהירה

aviv32

New member
יו! עוד אמא!

אני גם אמא (2 בנות), וגם אני מתחילה כל פעם סיבובי קריאה של הספרים (כרגע אני בקריאה 4 או 5 נדמה לי...) אי אפשר לעשות כלום! חחח

כיף לשמוע שעשינו לך את השבוע! או החודש..חחח

אני דנה בת 24! את מצטרפת אלינו? אם כן- ברוכה הבאה
אני ניסיתי למכר את אמא שלי... לא הלך

shnia24

New member
אמא שלי נבהלה מהטריילרים

אז היא לא מסכימה לראות איתי אפילו את הראשון

יהה איזו הודעה משמחת!! ברוכה הבאה!

טוב, אז כמובן שאנחנו ממש שמחות שהצטרפת
אני גם גוררת את החבר שלי לראות את הסרטים
אבל הוא דווקא יחסית נהנה, כנראה בגל זה המציאו כל מיני סצנות אקדן שלא קיימות בספרים, כדי שגברים שנגררים לא לגמרי ירצו למות
אני ממש מקווה שתצטרפי אלינו ותרגישי בבית, את מאוד מוזמנת בתור תחלה לסכם את השבוע שלך בשרשור הסיכום השבועי, ולשתף אותנו בדעותיך בקשר לסאגה באתגר 30 הימים של דמדומים!

סלשה שי

New member
איזה חמודות אתן!

קבלת פנים כזו חמימה ונעימה, איזה כיף! אמרתי לבעלי שהצטרפתי לפורום דמדומים, והוא אמר שבתמורה הוא יצטרף לפורום פמלה אנדרסן
. אני חוששת שהוא לוקח קצת ללב את כל העניין הזה עם אדוארד וג'ייקוב... נקווה שהוא יעמוד בזה... ובכל אופן כיף שיש מקום כזה, לא להיות בו לבד עם האובססיית דמדומים! אז אני מקווה לבלות פה הרבה ככל שיתאפשר... ותודה!

aviv32

New member
תגידי לבעלך שזה לא במקומו- זה בנוסף אליו!

כי מה הוא מעדיף- להתחיל להתאמץ ולהתנהג כמו אדוארד / ג'ייקוב או לתת לך לממש את עצמך קצת בספרים / בסרטים ולחזור אליו?
חחח ושאלה- בני כמה הילדים שלך? שלי בנות 4 ושנה וחצי אז אין מצב ל"חברות לצרה" כמו אצלך אבל לפחות יש לי ירושה להשאיר להן חחח

סלשה שי

New member
הוא סתם עושה את עצמו

אני חושבת
והאמת האמת , אל תגלי לו - שהוא לא ישוויץ - אבל יש באדוארד משהו שמזכיר אותו - בלב הטהור שלו (איזה השתפכות!). יש לי בת בת 12 וחצי, אבל היא ממש כמו נערה בת 16, גם בראש וגם בגובה, כבר עברה אותי מזמן.. חוץ מזה יש עוד אחד בן 9 שמשתתף בעניינים, הוא ראה את 3 הסרטים הראשונים - הוא מריץ לכל קטעי האקשן ( ונראה שמזדהה במיוחד עם אנשי הזאב
) והקטנצ'יק בן 4 וחצי - עדיין לא בעניינים... זה יצא עם הגדולה נורא כיף, כי בתוך הכניסה שלה לגיל ההתבגרות יצא משהו שחיבר בינינו חזק ונתן לנו עולם משותף, וזה מרגש! יוצא לך שהבנות שלך שואלות או מבינות בכלל שאת קוראת/צופה בסרטים? הגדולה בטוח קולטת משהו...

shnia24

New member
ברוכה הבאה TWILIGHT MOM

אני מאחלת לעצמי שיהיה לילדים שלי חיבור גם עם דמדומים ובכלל כל הז'אנרים שאני אוהבת- פנטזיה, מדע בידיוני, סרטי אקשן ועוד ועוד .... כרגע הם מאוד אוהבים את הסרט "אווטאר" שג'קסון רתבון משחק שם, אז אני מקווה שזו התחלה טובה!

סלשה שי

New member
תודה, אני מתה על הכינוי TWILIGHT MOM!

אני מאמינה שבסופו של דבר הילדים יורשים את הגנטיקה המתאימה לאהבות הנכונות...
גם אצלנו מאד אוהבים אווטרר. וג'ספר, אה סליחה ג'קסון שם מקסים ביותר ביותר!
בני כמה הילדים שלך?

aviv32

New member
ג'קסון רת'בון משחק באוואטר?!?!?

איפה אני חיה? איך יכול להיות שפספסתי? טוב, התירוץ שלי: ראיתי את אוואטר הרבהההה לפני שנחשפתי לדמדומים חחח

למעלה