נעים להכיר

BinyaminHila

New member
נעים להכיר

היי לכולם, שמי הילה ואני מעצבת תכשיטים. אני לא כל כך חדשה באטסי אבל בפורום הזה כן. אני אשמח אם תציצו בחנות שלי ותעירו לי הערות ותאירו לי הארות
את התמונות אני מנסה לשפר כל הזמן. חלקן טובות וחלקן לא... נעים מאוד להכיר את כולכם/ן
http://www.etsy.com/shop/HilaBinyamin

night mistress

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

אני עדיין חדשה יחסית אז אני לא יכולה לתת פידבק מורכב כמו הרוב, אבל אני כן אומר שיש לך תכשיטים מהממים ושאני חושבת שהתמונות (לפחות מרביתן) לא עושות עימם חסד. אני הייתי שוקלת להחליף את כל התמונות לתמונות על רקע לבן ויוקרתי (כמו אלה שבפרומטים שלך-הן מעלפות, את התמונה של התכשיט על הדוגמנית הייתי שמה באחת מהתמונות האחרות, לא כתמונה ראשית.

RolyzCreations

New member
ברוכה הבאה :)

ממליצה לך לעבוד על אחידות החנות. תבחרי רקע אחד (רצוי בהיר) לכל התמונות הראשיות. תמונות על דוגמנית אל תשימי כתמונה ראשית. רצוי לא לצלם עגילים על דוגמנית כי מסתבר שזה מגעיל את האמריקאים.

chop007

New member
באמת? בד"כ האמריקאיות הן אלה שמבקשות ממני

שאצלם להם איך זה נראה על האוזן....

glassarah

New member
קראתי פעם שרשור על זה בפורומים של אטסי

היו כמה שאמרו שזה לא מפריע להן בכלל, אבל הרוב אמרו שזה מגעיל אותן וימנע מהן לקנות. אני מניחה שאפשר לכתוב בתיאור שמי שתקנה את העגילים תקבל סוגרים נקיים ולא את אלה שבצילום, אבל גם אם עושים את זה, נראה לי שכדאי שהצילום על אוזן לא יהיה התמונה הראשית, כדי לא להרתיע אנשים מלהקליק.

glassarah

New member
התכשיטים שלך ממש מיוחדים, אהבתי!

מסכימה עם מה שנאמר לגבי התמונות. התיאורים נראים לי טובים בגדול, דברים קטנים שנתקלתי בהם - http://www.etsy.com/listing/76873928/colorful-eco-chic-bracelet-recycled Locket זה תליון כזה שנפתח ושמים תמונות בפנים, נראה לי שאת מתכוונת ל-clasp - סוגר. http://www.etsy.com/listing/73226537/cherry-flower-ring-special-handmade Cherry flower ידוע באנגלית כ- Cherry Blossom. בדף הפרופיל - "As someone who has been living in Japan for 4 years" משתמע שאת עדיין גרה ביפן. אם את לא (אני רואה שהדברים שלך נשלחים מישראל) אז זה צריך להיות As someone who has lived in Japan for 4 years

לימיצ

New member
יש לך תכשיטים ממש מרגשים../images/Emo13.gif

רואים את חוט המחשבה שעובר מאחד לשני, ממש מקסים. לא אחזור על כל מה שנאמר כאן- ענין האחידות מפריע ליוקרה שהחנות יכולה לשדר, אבל את אומרת שאת עובדת על התמונות וזה בסדר. את יודעת, זה נראה כאילו כל החנות במין חוסר שקט... אני לא בטוחה שעירוב הסגנונות תורם לאוירת הרוגע- יש תכשיטים שהם ממש יפנים כאילו, ואחרים כמו הדגים והחתול מדברים בשפה עיצבית אחרת, אולי תנסי לסדר את הנות ככה שהם יהיו יותר בקבוצות ואז העין פחות תקפוץ מדבר לדבר?

BinyaminHila

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רציתי קודם לומר שהמדריך שלך עזר לי מאוד! תודה על כל המחמאות
אני מקבלת המון לבבות על התכשיטים אבל אין רכישות ועד היום לא הצלחתי לפענח למה. הרי אם יש לבבות אז אוהבים את התכשיט גם אם התמונה גרועה והרי יש גם תמונות טובות בינהן. לפי אנליטיקס גם נשארים בחנות מספיק זמן אך משהו מונע מהם כנראה לקנות. בקיצור, תעלומה... ניסיתי לסדר את החנות אבל אני מחדשת מוצרים כל יום וזה כבר הפך להיות מרדף. דרך אגב הדגים והחתולים באמת שייכים לקולקצייה אחת אך גם הם בהשראה יפנית רק יותר funky
תודה על ההארות

לימיצ

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לא זכרתי שיש לך אותו, אבל התכשיטים היו מוכרים לי. אם נכנסים לחנות ונשארים ואז יוצאים, אולי תשחקי עם המחירים ותראי אם משהו משתנה?

לימיצ

New member
לשחק עם מגוון של מחירים

חלק ככה וחלק ככה, . זה אחד מהניסויים שאפש רלעשות ולראת אם משהו מכל זה משפיע..

tooli6

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה, החנות יפה ורצוי לא לצלם על דוגמנית עגילים. האמריקאים לא מחבבים זאת.

למעלה