נעים להכיר :))

יערית

New member
נעים להכיר :))

לא שזרה בסטטוס , לא זרה לתפוז (פאקינג 8 שנים ), לא שזרה לפרק ב', לא שזרה לבעיות שצצות אחרי הגרושים, לא זרה לכתיבה פורומית, אבל... לראשונה כותבת אצלכם. מנהלת פורום גרושים גרושות "ותיק" (זקנים חחחח). לינק פשוט הפנה את תשומת ליבי לכאן, ונימוס מחייב לומר נעים מאד. אז...לא יודעת כמה שנים מי מכם כאן, כמה שנים עברתם את משוכת הגרושים או עדיין עוברים, אך מה היעד שלכם? האם אתם חושבים שעצם ההתעסקות בגרושים ושייוך לקבוצה כזו או אחרת תוקעת או ממנפת? הנה לכם נושא :) את הנושא הנ"ל אני אפתח גם אצלינו בפורום- מוזמנים להגיב גם שם, הכיבוד עלינו
חג סוכות שמח ומועדים לשמחה וחשווא ושווע ומעשים טובים
.

שחR

New member
פששש, ממש ממש איחוד ישראל ויהודה

התכוונת ללינק הזה . אחלה נושא לדיון שחR

נעים מאוד

אני אשם - לא בזה שאת כאן, זו פשוט נטיה שכזו <לא שלי...> בגדול, השתייכות לקבוצה כזו או אחרת יכולה גם לתקוע וגם למנף - השאלה מה מחפשים ואיך מסתכלים על העתיד. השתייכות ראשונית לפורום הזה היתה מתוך מטרה למצוא מכנה משותף - לאחר שזה נמצא אני שמח לבשר שנמצאו גם חברים...ולא סתם חברים - שום סטטוס שיהיה בעתיד לא יגרום לחברות הזו להתפורר. היעד לעתיד? לא מוצא לנכון לחשוף בפורום דברים אינטימיים, אך גם היעד העתידי הוא לא משהו שיגרום או יהיה הסיבה להתנתק מכאן. עכשיו את האמת - נכון שאת כאן כי את רוצה להיות במקום בו ממוצע הגיל צעיר יותר? <אמר ווינס שהחל כבר את העשור החמישי לחייו
>

יערית

New member
הצחקת אותי

לגבי השורה התחתונה שלך, כמעט וביקשתי מהבן שלי להשתתף כאן, בכדי לעשות השוואה של מי "גדול" יותר.(הוא עוד לא בן 12). תודה על תגובתך לגבי הנושא, רק התמימות צועקת מהודעתך, מאחר ואני מגיעה ממקום שבו זוגות כבר התחתנו ומיסדו את עצמם, הקשר התאדה בדיוק כפי שאתה לא צפית את זה, זה נחמד לפגוש בהם מידי פעם, גם הם באים למסיבות מאותה תחושה שבעבר הרגישו, אבל עדיין, מכורח הנסיבות, הם פרשו כנפיים ועפו. ולמה כתבתי את זה? 8 שנים גרושה ונמצאת בזוגיות כזו או אחרת, לעולם לא זנחתי את הכתיבה שלי כאן או במקום אחר, אין כל קשר בין זוגיות לצורך אישי פנימי שלי (כמו צורך לספורט וכו') לא נעלמתי כי היתה לי זוגיות וחזרתי כשזו התפרקה...וזו תופעה מאד מוכרת לי, לנו בפורום השכן. ווינסטון לייט או רגיל?

kleo patra

New member
אפשר להידחף לרגע??

לגבי פסקתך השניה- אני טוענת שבבסיסינו כל אחד מאתנו זקוק למכנה משותף, זה טבענו לרוב זה מה שמגדיר אותנו- נוח לנו להיות בקב' השתיכות מסוימת- ולכשזו משתנה כגון חתונה או גירושין, מאמינה שחברים בתור קבוצה (כקב') אכן "מתאדים" אך בתוכם יש את האחד או השניים שיתאימו עצמם למסננת החדשה ולא ילכו אחרי קב' השתכיות הראשונית שלהם , וימשיכו אתנו הלאה . ואלו לבסוף הופכים להיות חברים טובים באמת.

התמימות היא חלק בלתי נפרד ממני

לטוב ולרע...כמו שאת בטח יודעת, אין טוב בלי רע - ולהיפך. מצד שני, מעבר לתמימות, אין לי ספק שמספר חברים מכאן יישארו חברים שלי, ואני שלהם, ללא קשר לסטטוס החברתי בו הם ו/או אני נימצא בעתיד. לגבי הכתיבה שלי כאן ו/או במקומות אחרים, היא בהחלט לא קשורה לסטטוס בו אני נמצא - היא קשורה הן לחברים במקום בו אני נמצא והן לתחומי העניין של המקום - כאן יש שילוב טוב של השניים. ווינסטו רגיל במציאות..לייט ב-
אפשר להיות סוכן של הבן שלך?

kleo patra

New member
../images/Emo140.gifונעים מאד

את בעד שייק בננה? סתם כי שמת איקון שכזה..יש לי הרבה בבית..חושבת על רעיון למתכון עם בננות
חג שמח

../images/Emo6.gif הרסת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

תסתכלי על ההודעה המקורית של יערית ותראי באיזה הקשר היה הסימן של הבננה.
אולי לא הבנתי נכון, אבל נראה לי שקליאו פטרה צחקה.

הילה301

New member
../images/Emo6.gif

ועל זה אבא שלי היה מטיף לי ששוב אני לא קוראת/שומעת עד הסוף.

kleo patra

New member
ברור שצחקתי../images/Emo9.gif

אבל הייתי רצינית שהיו כאן בננות בכמויות לקחתי את המתכון של מאיה ברצינות.
מאיה, בהזדמנות אני רוצה שוב את מתכון של עוגת באונטי..]פליזזזזז

kleo patra

New member
אוי מדהימה שכמותך ../images/Emo25.gif

בול פגיעה! כתמיד.. רואה מה זה? קונים כאן
-ות בסטוקים ואין לי מה לעשות איתם. אוטוטו עוגה תהיה מוכנה

הילה301

New member
ברוכה הבאה יערית ../images/Emo140.gif

האמת היא שמעולם לא "התעסקתי" בגירושים שלי. זה נכון שהם היוו משקל גדול בחיי, כשהם קרו, אבל אחרי שנגמר התהליך עצמו, וגם תוך כדי, המשכתי בחיי. אני משייכת את עצמי לקבוצות שנעימות לי, שמן הסתם אני מוצאת בהן אנשים עם מכנה משותף. אבל מעולם לא הרגשתי שהן תוקעות אותי כשהייתי בהריון הייתי מכורה לפורום "הריון ולידה", לאחריו מצאתי את עצמי בפורום של "הורים לתינוקות". עם הזמן, הנושאים בפורומים ההם כבר לא עניינו אותי, ומצאתי את עצמי פחות ופחות שם. אבל כן הרווחתי מספר חברות יקרות בהן. בפורום הנוכחי, בהבדל מפורומים אחרים, אני מרגישה שהמכנה המשותף הוא גדול יותר- מעבר לגירושים, ישנם ילדים (לרובינו) , יש רצון של כולם למצוא זוגיות, אבל יש גם פחדים משותפים שמעסיקים את כולנו מפרק ב'. בנוסף, מעבר למכנה המשותף, נוצרה כימייה גדולה בין האנשים, וזה נפלא ונהדר. אני מניחה שכשאהיה בפרק ב', ההתעסקות בפחדים האלה תהיה שונה, ואולי גם הנושאים שעולים פה כבר פחות יעניינו אותי. אבל הקליק עם האנשים לא יעלם, כי ללא קשר לגירושים, מאד נעים לי להיפגש עם כולם, וכאן אני חושבת שנכנס המינוף עליו דיברת. פורום וירטואלי שהתרחב לקבוצה חברתית תוססת שאשמח להזמין אליי הביתה גם כשאהיה במצב אחר..

למעלה