נעים להכיר

lola in pijama

New member
נעים להכיר ../images/Emo140.gif

(כמה השתוקקתי לכתוב את ההודעה הראשונה שלי בפורום
) אז קודם אני אציג את עצמי: השם הוא לולה, אני בת 24. עובדת בסטרפ אפ ולומדת לתואר ראשון בניהול ומדמ"ח באונ' הפתוחה. כבר כמעט שנה שחיפשתי שותף או שותפה כדי לעבור לגור בת"א. מאז גיל 16 בערך זה היה החלום חיים שלי, אבל מסע תלאות מייגע (שכלל 1 שותף פוטנציאלי שהחליט לעבור לגור באילת, 1 שהחליט שזה מפריע לו שאני מעשנת, 1 שהחליט לגור לבד ו1 שהיתה לחוצה על דירה ובסוף נכנסה לדירה אחרת) חשבתי כבר שזה אף פעם לא יקרה, ושאני אשאר רווקה זקנה שגרה בבית של ההורים עד גיל 30.
לפני איזה חודש וחצי בערך, המצב הכלכלי שלי השתפר בעקבות מעבר לעבודה חדשה ונפתחה האופציה של לגור לבד. בהתחלה לא רציתי (מה אני אעשה אם יהיה ג'וק?! ואם אני ארגיש בודדה?) אבל בסוף החלטתי שמתי שהוא צריך לעשות את הצעד, נשמתי עמוק ו... הנה אני פה, בדירת חדר וחצי החמודה שלי. כבר חודש שאני תל אביבית גאה
ופשוט מלאת שמחה בכל רגע. אז יש צדדים מעצבנים כמו שכנים שאוהבים לשמוע מוזיקה כשאני צריכה ללמוד, ואנשים מוזרים שלפעמים מסתובבים ליד הבניין אבל זה פשוט שווה את זה. לגמרי. סוף סוך אני מבינה מה כולכם פה אמרתם כל הזמן לכל מי שהתלבט אם לעבור דירה או לא (כן, מודה, הייתי קוראת שקטה של הפורום הזה בערך שנתיים). אז אחרי כל ההקדמה (המיותרת?) הזאת, אני שוב אגיד אהלן (אהלן!), שמחה להצטרף

NightElf

New member
ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo140.gif

גם אני זוכר את התקופה שהייתי קורא סמוי בפורום, מקנא בכל אלה שמדברים על הדירה שהם גרים ועל העצמאות שאין לה מחיר, וכיום שהזמן עבר, לא רק שעברתי דירה
אני גם שייך לצוות הניהולי של הפורום הנהדר הזה
שיהיה לך המון הצלחה עם המעבר, ונשמח לשמוע על כל פיפס קטן שיהיה לך בדירה, בין אם משהו שקשור לניקיון (
), שיפוצים, או כל דבר אחר

lola in pijama

New member
ניקיון../images/Emo99.gif

לא יודעת מה קרה לי, שהפכתי מבחורה מבולגנת עם הרגלי ניקיון מזעזעים (לא קיימים ליתר דיוק) למישהי שמתרוצצת כל שעתיים עם מטאטא (אחותי מה זה צוחקת עלי) וכותבת אלגוריתם יעיל לניקוי הבית (בכל זאת סטודנטית של מדמ"ח
). האמת, שאני יודעת מה קרה לי. בבית של ההורים לא כל כך הייתי מביאה חברים הבייתה כי החדר שלי היה מאוד קטן, ואילו עכשיו יש לא מעט אנשים שבאים לבקר, ולא נעים להיות עם בית מלוכלך...

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

כל הכבוד על הצעד הקשה והאמיץ... אכן מאד משתלם לעזוב את אמאבא...

אני זוכרת אותך!!!!!!../images/Emo6.gif

הנחמדה עם הכיבשה, נכון???? שאפו על הדירה, תתחדשי!

למעלה