נעים להכיר הסמויה ...

הפי2

New member
נעים להכיר הסמויה ...

אהלן אני הפי, שכרגע לא ממש הפי אבל מאוד נחושה להיות. פרודה כבר שנה עם יחסים מעולים עם האקס, כל כך מעולים שאחרי כמה חודשים היתה מה שנקרא התקרבות... אז לכל אלו שהיחסים עם האקס רעים, לפחות יותר קל לכם לכעוס ולהפרד, אצלנו אין כעס ויש הורות משותפת באמת אז ההסכם חתום ואנחנו מקיימים אותו הלכה למעשה, אבל לא היה את האומץ לעשות את הצעד הסופי (כמובן ששנה של מגורים בנפרד) ודיטיים (מי יותר-הוא, ומי פחות- אני) אבל אני רוצה להפוך את הקושי הגדול הזה להתרגשות לקראת הבאות, מרגישה שלימה יותר מתמיד עם ההחלטה מחכה כבר לכתוב פה בקרוב פוסט על היותי גרושה כדת וכדין

אההה...אז זו את....?

לא הייתה עליך פעם סדרה בערוץ 2 ....? ת'אמת ? עם כל מה שמסביבי נראה לי שמה זה מצ'עמם לך......
ברוכה הבאה

הפי2

New member
../images/Emo6.gif משעמם זה טוב

אבל זה גם מאוד מבלבל, כי זה לא שלא היו קשיים אמיתיים ונסיונות רבים בחדרי טיפול שונים ומשונים לעשות הכל כדי שהקשר יצליח הבעיה שברגע שהגוונים כל כך אפורים, יש קושי אמיתי להפרד ותודה על הפרח

היי הפי,

אני פרודה 3 חודשים כמעט, יש כבר הסכם חתום שיקבל תוקף משפטי בשבוע הבא . כולי מתרגשת לבאות, נהנת מכל מה שנקרה בדרכי ועוזר לי להיות הפי באמת. מאחלת לך להתרגש ולהתחדש ולהנות . ברוכה הבאה

הפי2

New member
אני אחרי 10 שנים

אני עוקבת קצת אחריך וממש נפעמת מהאופטימיות שאת משדרת ברוכה הנמצאת

../images/Emo9.gifתודה,

יאללה, אני מפזרת עלייך קצת אופטימיות
כן, זו דרכי , לא לשקוע למרה שחורה ולא לדכאונות ולא לכעסים ולא למלחמות (ואפילו יצאו לי חרוזים בדרך)

הפי2

New member
../images/Emo13.gif כל הכבוד

לא יודעת אם נולדים עם התכונה הזאת או שאפשר ללמוד את זה אבל אני נפעמת מאנשים כמוך , זה לא שאני אדם דיכאוני במיוחד, אבל יש לי גלים של מצבי רוח ולפעמים אני צריכה לגעת בבאר הכי עמוקה כדי לעלות למעלה

אני לא יודעת אם זה מולד או נירכש

אבל זה היה שם תמיד, מגיל צעיר. נכון, שבשלבים מסוימים בחיים את לא נידרשת לתכונות הללו ובעצם הן "נחות" להם ומחכות בשקט. כשמשהו קורה - זה נמצא שם בפנים לשמור ולהגן .

ליבליב1

New member
ברוכה [מאוד] הבאה. ../images/Emo8.gif

ושהכל - מה שלא יהיה - יעבור בקלות ובמהירות.

תודה לך

הצצתי לך קצת (אבל ממש קצת) בבלוג בחתימה שלך וממש הזדהתי עם הפוסט האחרון...

ליבליב1

New member
בשמחה ובכיף ../images/Emo13.gif

מוזמנת גם להגיב
כניראה שאנחנו גם שכנות קצת
enjoy

ברוכה השווה ביותר../images/Emo24.gif

טוב שיצאת מהמחבוא שלך (כמה צריך לספור כאן.. אוף..
)

הפי2

New member
איזה יופי!

שמחה שזיהית... ולכן עוד יותר שמחה על שאני כאן

NoaModiin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כשיש בטחון במה שצריך לעשות, הצד הרגשי קל יותר. בהצלחה.

בהצלחה!

אם אתם שלמים עם הצעד - אין סיבה שמשהו יתקלקל לאחר הרבנות. וזו אכן התחלה ובהחלט יש בה גם פן מרגש!

למעלה