נעים להכיר אותי!!!

זואי_1982

New member
נעים להכיר אותי!!!

שלום לכולם...אז כמו שזה נראה, זאת הפעם הראשונה שלי פה.. חיילת בת 19.5 מהצפון, שנה בצבא. למי שבא לכתוב לי פה משהו מעניין ...מוזמן לעשות את זה!!! ביי אנשים...

סיון ...

New member
זואי...

אהלן ונעים מאוד...אני סיון... ואני אחראית על קבלת הפנים בפורום הזה... ושאף אחד לא יגיד אחרת! אז ברוכה הבאה ויום טוב.... סיון...

tiger rrr

New member
סיסי צודקת..

כל עוד סיסי מגיבה, השאר גם יכולים
זואי נעם מאוד אני טיי (טייגרית) בערך בגילך.. נעים מאוד ברוך בואך לבית משוגעים (תסמכי עלי ! )

tiger rrr

New member
יו סיסי

גילי אמר אחרת.. אני הייתי מגיבה לו על זה (טיי שמחממת את הפורום למרות שבלייד אומר שלא..) פפחחחחחחחחחחח

lilo

New member
היי זואי...

אני לילו... אחותה הגדולה של סיון... ברוכה הבאה... ו... אם את צריכה עזרה או הסברים (והצעות כמו ממי להיתרחק פה ועם מי לא להיסתבך)... את מוזמנת לפנות אליי... וכמובן לאחותי הקטנה... לילו...

היי זואי

טוב....לכתוב משהו מעניין ביקשת...אמממ.... רגע רגע זה כבר יבוא לי... טוב אין לי כלום בראש עכשיו... בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום הכי הכי! וקבלי
בשם כל אנשי הפורום

זואי_1982

New member
לדובי איכפת לי...

תודה על הפרח.. אתה מוזמן (שוב...) לכתוב לי מה שתרצה, הבנתי שאתה סטודנט תפרן, אז מה תגיד על חיילת תפרנית?

אמממממ.......

שסוף סוף מצאתי מישהו יותר מסכן ממני .... אבל אל תדאגי כי בסוף תשתחררי ויום אחד גם את תגיעי לדרגת סטודנטית תפרנית

למעלה