נעים וזהו

נעים וזהו

שלום לכולן לאחרונה התנסיתי לראשונה במין אוראלי ואנאלי. האנאלי הגעיל אותי בטירוף ומיד הפסקנו, אבל מהירידה נהניתי מאוד. עם זאת, לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, וגם כשבן זוגי "עשה לי ביד" זה לא עזר. האם לדעתכן אהנה יותר במהלך יחסי מין או שהבעיה היא בי? ועוד שאלה- מישהי יכולה להסביר לי על שיטת הימים הבטוחים? תודה מראש:)

ToryMaster

New member
וואלה.

לוקח זמן לך ולבן הזוג להכיר את עצמך ואחד את השני. אין סיבה שלא תוכלי להגיע לאורגזמה ממין אוראלי, אבל צריך ללמוד מה את אוהבת, איך ומתי. קחי את הזמן. שיטת הימים הבטוחים - הימים הבטוחים הם אלה בהם את משתמשת בגלולות או בקונדום (או בהתקן תוך רחמי
).

אולי את צריכהלהרגע?

כי את כן נהנית, אבל לא מגיעה לשיא. ולי זה קורה כשאני במתח, כשאני לא מספיק רגועה ונינוחה כדי לתת לשיא להגיע. וימים בטוחים בטוח יכולים להביא להריון...

האמת? הנחתי שזו הבעיה

תודה:) ולגבי הימים הבטוחים, (או איך שלא קוראים לזה) אני מניחה שהבנת למה התכוונתי? אגב, אני מתכוונת, אם וכשנקיים יחסי מין, להשתמש בקונדום, כך שאני שואלת מסקרנות.

היי וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ההתנסות הראשונה היא אכן ראשונית ולא בהכרח מהנה. ההמשך והניסיון והלמידה ביחד הם העניין והם מאפשרים להגיע למקומות גבוהים יותר ויותר. תני לעצמך את האפשרות הזאת ללמוד את עצמך ביחד עם בן זוגך
מאד חשוב להיות מגורים לפני שנוגעים ישירות באיבר המין. כדאי לפני כן לבלות זמן בנישוקים, ליטופים, נגיעות בפיטמות, באוזניים, בעורף ובכל מקום בגופך שמגרה אותך ועושה לך את זה. ורק כשאת ממש בעניין, אז לרדת לאיזור החלציים, כשאת כבר ממש ממש מוכנה לכך
לגבי שיטת הימים הבטוחים, מעדיפה שלא להסביר, כדי שלא תשתמשי בה במקרה

למעלה