נעילת מסך בגלקסי

נעילת מסך בגלקסי

משום מה המכשיר לא מזהה את סיסמת שחרור נעילת המסך. לחצתי כבר 50 פעם. המכשיר נעול. יש אפשרות אחרת לשחרר את הטלפון? או שאורנג' טלפונית יכולים לשחרר מבלי שאצטרך להגיע לשם?

UrBaN Man

New member
צריכה להיות אופציה להכנס עם יוזר וסיסמא

לאחר 5 נסיונות אמור להופיע לך כפתור "Forgot Pattern?" בצד ימין למטה (אולי באופן קצת שונה, כי אין לי גלקסי). לאחר שתלחצי עליו, תתבקשי להכניס את המייל והסיסמא למשתמש שלך בגוגל. האם ניסית?

יוזר וסיסמא

הלוואי היתה אופציה כזו. אחרי 5 נסיונות זה כותב לי שניסיתי כבר 5 פעמים ועליי לחכות 30 שניות... יש מצב שבאורנג' יצטרכו לאתחל לי את הכל ולמחוק את כל מה שיש עליו?? או שפשוט יאתחלו סיסמא?

UrBaN Man

New member
הפתרון היחידי זה HARD RESET

ואת לא צריכה את אורנג' בשביל זה. קחי בחשבון שתאבדי את כל הנתונים שנמצאים על המכשיר, מלבד התוכן בכרטיס הזכרון. לביצוע: 1. סגרי את המכשיר, או הוציאי והחזירי את הסוללה אם הטלפון תקוע. 2. כשהמכשיר סגור, לחצי על הכפתור שמנמיך את הווליום (Volume Down), ואז לחצי על כפתור ההפעלה ל-2 שניות, ושחררי. 3. בתפריט שיעלה תבחרי "Clear Storage" על ידי שימוש בכפתור ה-Volume Down ובכפתור ההפעלה, על מנת לבחור באופציה הרצויה. 4. בכדי לאשר את הפעולה, לחצי על כפתור ה-Volume Up. המכשיר יאתחל את עצמו, ותצטרכי להתחיל מההתחלה.

אחרי 5 פעמים את צריכה לחכות חצי דקה אבל...

אחרי עשר הוא נותן לך מסך שמבקש חשבון GOOGLE אין לך כזה?

כשהוא מבקש ממך לחכות חצי דקה

תסתכלי למטה בצד ימין - יש כפתור של forgot password

נאדה

הקשתי כבר 40 פעם..ותמיד "נא להמתין 30 שניות ולהקיש שוב". ולא מוצאת שום מקש של "שכחת סיסמא". "הארד ריסט" אומר שכל התמונות, האפליקציות או אנשי הקשר שלי ייעלמו??

כן - הכל ייעלם

דרך אגב זה גלגקסי 1 או 2? (הולך לברר עם חבר שיש לו 2) איזה רום? איזו חברה ? אולי יפרצו לך אותו בספקית?

השלב הבא - reset to defaults

אפשר לעלות בריקוברי ולחזור להגדרות יצרן אבל זה מה שבאמת מוחק הכל ומאתחל את הטלפון לבלנקו. אם יש לך כרטיס חיצוני והתמונות עליו אז לא ימחקו לך התמונות. אבל הייתי בודק קודם עם אורנג'.

UrBaN Man

New member
מה הכוונה ב"לא הזיז לו בכלל"?

עקבת אחרי השלבים בהצלחה, ואחרי שהוא עלה עדיין היה באותו מצב?

בדקת איתם שזה לא יקרה שנית?

אולי זה משהו ברום שלהם בכל מקרה אם תשכחי את הסיסמא עוד פעם בודיוק תהיי באיזה טיול באוסטרליה ותצטרכי לעשות דברים מוזרים לטלפון..... בדקת שאם את מקישה סיסמא שגויה X פעמים הוא נותן לך להקליד שם משתמש וסיסמא לחשבון גוגל?

אין יותר סיסמאות!! (-:

נחפש דרך נוחה יותר לנעול את המכשיר. בינתיים משתמשת בציור צורה... (הקשתי מעל 80 פעם- לא נתן כלום...)

למעלה