נעול לתמיד

rinatt1

New member
היי מקס אתה משחק??

יש לי 3 מפתחות צהובים, מפתח ירוק, סכין ופטיש איפה יש עוד מפתחות??

sapir771

New member
מצטרפת

בבקשה לעזרה

ilanama1

New member
מסתבר שלא נעול לתמיד אני בחוץ

מי שצריך עזרה בבקשה

ilanama1

New member
אני לא יודעת מה יש לך כבר

אני אתחיל מההתחלה 1 מפתח על השולחן 2בוידיאו בצד ימין מפתח 3 בתנור במטבח בארונות למעלה בארון למטה במגירה מצד שמאל סכין מתחת לשולחן ליד הכסא מפתח ירוק עם הסכין לפתוח דלת שניה בארון למעלה עוד מפתח על הרצפה במטבח מרצפת חמישית מהכספת להכות עם הפטיש על המרצפת ולאחר מכן עם הסכין ועוד מפתח להסתכל על הפוסטר לגלגל אותו למטה ולראות את הצבעים של האנשים ולסדר את הצבעים במכשיר ליד המחשב ואז נפתח המחשב לספור את הפסים השחורים במסך וזה הקוד לכספת שם עוד מפתח לאחר מכן כשיש לך את הכספת פתוחה לחתוך את האנטנה עם הסכין עם האנטנה במטבח לעשות קליק בצד ימין בין הקיר לארון מטבח מצד הכיור עם האנטנה בין השידה לארון עוד מפתח עם המפתח הירוק לפתוח את הארון את השידות לפתוח אם המפתחות הצהובים כשיש לך את כל ה10 מפתחות הצהובים קליק על הדלת ואת בחוץ

ilanama1

New member
בצד שמאל של השולחן

לעשות קליק למטה קרוב לריצפה יש פח בתוך הפח עוד מפתח

ilanama1

New member
סיום המשחק

לעשות מספר קליקים על הדלת כשיש את כל ה-10 מפתחות צהובים מקווה שעזרתי

rinatt1

New member
../images/Emo7.gif חסרים לי 2 מפתחות.../images/Emo10.gif

עברתי לפי הרשימ שלך ואספתי את כל המפתחות שרשמת, וחסרים לי2 מפתחות.. אולי שכחת משהו??

ilanama1

New member
בתוך סל האשפה הסתכלת בצד שמאל

של השולחן קליק ליד הריצפה במטבח ליד הכיור והקיר למטה עם האנטנה בין השידה לארון באמצע עם האנטנה בוידאו צד ימין

sapir771

New member
יש../images/Emo5.gif

לי שתי שאלות חשובות שלא סובלות דיחוי 1. האם הקוד לכספת הוא 9874 או 4879 או משהו בדומה לזה 2.היכן אני אמורה בדיוק לחתוך את האנטנה

ilanama1

New member
לא כתבתי לך למעלה

הקוד הוא מספר הקוים השחורים שעל המסך לספור כל שורה כמה קוים וזה הקוד את האנטנה את חותכת למטה בקצה

למעלה