נעה פורט שלום רציתי לדעת איפה אני יוכל למצוא את הקטע של גילי שהיא אמרה קואבנגה סבתאץ תעזרו אנשים
Z zionyaak New member 17/9/04 #1 נעה פורט שלום רציתי לדעת איפה אני יוכל למצוא את הקטע של גילי שהיא אמרה קואבנגה סבתאץ תעזרו אנשים
G GILADOS New member 18/9/04 #1 נצל"ש - אח שלי פירמט לי את המחשב סוף סוף, פירמטו לי את המחשב, כי היו לי בעיות עם המחשב במשך חודשים, וכל מיני בעיות עם הגלישה באינטרנט, וסוף סוף, אני יכול לגלוש באינטרנט בנחת.
נצל"ש - אח שלי פירמט לי את המחשב סוף סוף, פירמטו לי את המחשב, כי היו לי בעיות עם המחשב במשך חודשים, וכל מיני בעיות עם הגלישה באינטרנט, וסוף סוף, אני יכול לגלוש באינטרנט בנחת.
S SofyTofy New member 18/9/04 #2 לכולם מפרמטים השבוע?../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif אני בינתיים גולשת מאח שלי, עד שיפרמטו את שלי..
לכולם מפרמטים השבוע?../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif אני בינתיים גולשת מאח שלי, עד שיפרמטו את שלי..
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 18/9/04 #4 כן, חח גם לי פירמטו את המחשב../images/Emo6.gif גםם לי היוו בעיותת באינטרנטט ולקח לי שנהה להיתחברר לצ'אטט אבלל עכשיוו הכלל מושלםם..חחחחחח
כן, חח גם לי פירמטו את המחשב../images/Emo6.gif גםם לי היוו בעיותת באינטרנטט ולקח לי שנהה להיתחברר לצ'אטט אבלל עכשיוו הכלל מושלםם..חחחחחח
Y yael69 New member 18/9/04 #5 לי מפרמטים את המחשב השני.. ../images/Emo163.gif הXP נדפק.. גרר ימחקו לי כל השירים הסרטוניםם הסרטיםם (כן, כן אני גונבת זכויות ) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פאקין מחשבב
לי מפרמטים את המחשב השני.. ../images/Emo163.gif הXP נדפק.. גרר ימחקו לי כל השירים הסרטוניםם הסרטיםם (כן, כן אני גונבת זכויות ) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פאקין מחשבב