נעה זו הבת של רובי?

גלושש

New member
לאאא ../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

אפילו לא מבטאים את זה אותו דבר זה נועה פורט וזאת רובי פורת שובל ובצער ויגון רב אני נאלצת
סורי

חח בצער ויגון.../images/Emo163.gif ../images/Emo94.gif

מאמי רובי אמרה את זה מליון ואחת פעם וגם בבלוג. וגם כמו שגלגולה אחותי הכוסית (עם היא בכלל רוצה להיות אחותי כי אני אפילו לא חצי ממנה.איזה חצי שליש,שמינית,עשירית. (אני אפילו לא 1 מתוך 5444655565646454564 שלה.) קיצור מבטאים את זה ובכלל אומרים את זה אחרת.

גלושש

New member
חחח ברור שאת אחותי...

אבל אחותי הקטנה/גדולה כי יש לי כבר שלשייה אז עכשיו אני צריכה אחות גדולה או קטנה חח בת כמה את?

את לא תרצי לדבר איתי..../images/Emo10.gif ../images/Emo163.gif

'ני קטנה אששששש.. בת ** סתם רדי אבל זהרי לא לקבל שב''ץ מגילל- סתם נו נחסוך מהוד מלכותה 2 מאמץץ.. (טלוש אהובתי ואישתי הכוסית היא המלכהההה האחת והיחידה והראשונה..אבל מה גם מלכה ה2 זה כבוד...חח דפוקה 'ני,אע?!
) אני בת 12 וחצי...בעעעעעעעעעע שונאת ת'גיל המז**** הזה.איזה גיל מסרוחחחחחחחח

גלושש

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo110.gif

איזזה גזורההההההההההה אינ בת 13 חח מה הלחץ?! טוב נו אז ראת אחותי הקטנטנה איזה כיףףף אחות שקטנה ממני בחצי שנה
וו הו

טל (טלוש לוב נתן)) כבר לא ../images/Emo163.gif

המלכה והילדה הכי אהובה עליי בפורום.
(רבנו מקודם למי שעדיין לא הבין.) אני חוזרת בדבריי. וטל מקודם אמרתי שאת ''אישתי הכוסית'' אז ניפגעתי ממך. אני רוצה להתגרששש. (עם בכלל התחתנת איתי..
) אני חוזרת בי.זה כבר לא תכף מה שכתוב שםםםםם.

**תקף.יעני לא בתוקף.וגלללל../images/Emo163.gif

חולה עלייך בובההההההה
כמו שאמרתי למטה בשירשור שהסברת לי על מזה סיס..(קראי תפנימי) לוב U בובה..

גלושש

New member
אהההה לא לריב...

דיייייי אני שונאת שרבים למה רבתם!??!?! מאיושלמת וטלושלמת להשלים ומיד

גלל מאמי ההקפצה הייתה על ה../images/Emo163.gif

שירשור עצמו או על זה שאמרת של נריב? סבבה אינלי בעיה לא לריב אבל ניפרגעתי ממנה אש
והיא מבינה את זה ויודעת טוב מאוד למה. אני לא רבה איתה כי היא סבבה של ילדהההה ואני אוהבת (לפחות אהבתי )אותה. טוב את האמת זה לא נעלם בגלל מילה אחת אבל ראסמי מזה לא אהבתי את מה שעשית בתפוז 0N. קיצר נדבר מתישהו וגלולהההההה..(או שאת מעדיפה ש'ני יקרא לך גלגולה?!) תודה על הניסיון לעשות סולחה. אוהבתותך מאמי. את לא יודעת כמה.והיום באמת באמת התחלתי להבין שאת מזה חמודהההה (תמיד היית אבל היום שמתי
לזה במיוחד..)

גלושש

New member
חחחח מאיושלמת איזה חמודה את

איזה מותקקקקקקקקקקקק תגידי מאיפה את?! ורגע השלמתם?! כי לא הבנתי ממש

בונה מאי את יכולה לומר לי מה עשיתי

לך בתפוז און אני ס"כ אמרתי לך שאני תכף חוזרת וסגרתי לשנייה ת'חלון ומאותו זמן התחלת לא לדבר איתי ועם בגלל זה את לא מדברת איתי אז תסלחי לי זה שטותי

למעלה