נעדר

bilbolim

New member
אתה אמור להביא קצת יותר פרטים

על הסוג שלו, איך הוא ניראה ואיפה בכלל הוא נאבד.

dark spy

New member
למה אתה צריך פרטים?

אם תראה כלב ברחוב תשאל "אתה צ'ולו?" ואם הוא יגיד כן תשאל "ואתה בן 4?" ואם הוא יגיד כן אז "איבדת את הבית?" ואם כן אז זה הכלב הנכון... ועכשיו ברצינות, אולי באמת כדאי שתתן תמונה, איזור...

טוב סליחה

פשוט אני נורא מודאגת הוא אמור להיות בסביות ראשון סוג סמויד מעורב בזאב בלגי צבע שחור עם כפות רגליים לבנות ולבן גם בבטן ויש לו הרבה שיער.. ואני עוד מעט ינסה להעלות תמונה שלו תודה

45יפעת

New member
יש מצב שהוא בתל אביב?

כי הסתובב כזה כלב ליד בי"ח איכילוב, ונתנו לו לאכול. אבל הוא עלם מאתמול

NiKi†a

New member
חחחחחחחחח.....הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dark spy

New member
אוי, סליחה

באמת שלא היתכוונתי להרוג אחת מבנות המין היפה :)

תנסי בפנסיונים שעובדים עם עיריות ..

באזור המגורים- לעיריות מסויימות יש צייד משלהן שלעיתים גונב כלבים יקרים מחצרות. הייתי בסרט הזה - כל מטרתם היא לקנוס ולהרויח ובשילוב עם בעל הפנסיון. למרות תלונות במשטרה ומודעות עם צילום בעיתונים וברחובות - עלה לי הרעיון לחפש בפנסיונים רק לאחר כמה ימים. עריית קריית ביאליק לדוגמא ואיזה פנסיון חובבני בכפר ביאליק.

תלי מודעות עם פרס ותמונה..........

ותלונה במשטרה, מכיוון שיתכן וימצא על ידי מישהו שיטען לבעלות עליו,לכן צריך רישום במשטרה עם תמונה ותיאור. המשטרה לא תעשה כלום אבל יהיה רישום .

מור 007

New member
חחחחחח

טוב לא חשבתי שתקחו את זה כזה ברצינות אין לי באמת כלב בשם צ'ולו סתם היה לי משעמם..

bimbo.

New member
ומדוע לא חשבת שניקח את זה

ברצינות? אנחנו אנשים איכפתיים שכואב לנו על כל כלב שנעדר, ומשתדלים לעזור לבעלים עד כמה שניתן. אולי תלך להשתעמם במקום אחר? פה אין לך מה לחפש

dark spy

New member
את הסיפור על הילד שצעק זאב את מכירה

????????????????????????????????????????????????????????????????????? כי באמת בפעם הבאה כשזה יהיה רציני אף אחד לא יעזור לך... ואז את תוכלי ללכת לחפש ת'חברים שלך...

מור 007

New member
טוב סליחה

מצטערת שהפרעתי לכם בפורום שלכם לא חשבתי שזה כל כך נורא סורי

SeanZoR

New member
נאבדה כלבה בשם מור 007

אם מצאתם אותה , בבקשה תרדימו , תודה.

© Tweety ©

New member
חב'רה עזבו אל תגיבו אל תקפיצו

מור נורא מצחיקה באמת חה חה חה. מה זה לא מצחיק להכנס לפוורם כלבים ולכתוב שאבד לך כלב? ומור-מתוקה עופי מכאן כבר דפוקה אחת. הלוואי ואת תאבדי.

אתם חושבים שזה השטוטניק היחיד פה?

מתערב איתכם שמחצית השירשורים פה מצוצים מהאצבע, יש פה יותר מידי משועממים, שימשיכו להמציא סיפורים ואתם תמשיכו להגיב להם.

למעלה