נס אחד סוכר ,מעט חלב, בבקשהההההה בוקר טוב כולם אפרוחחחחח,,,,תתעורר כברררררר השוקולד נמס תכףףףף
N natali323 New member 22/11/01 #1 נס אחד סוכר ,מעט חלב, בבקשהההההה בוקר טוב כולם אפרוחחחחח,,,,תתעורר כברררררר השוקולד נמס תכףףףף
א אפרוח 4X4 טורבו New member 22/11/01 #2 היום זה היום........../images/Emo7.gif שהראה לי שאין לי מזל בחיים !! שיהיה לך יום נפלא נטלי ייקרה
א אפרת.א New member 23/11/01 #4 נטלי, עזבי ת´קפה עכשיו - חייבים לשלוח לפרוח´קה את כל האנרגיות שאפשר כדי שהמזל ישנה כיוון ויאיר לו שוב פנים יאללה נטלי - לעבודה!
נטלי, עזבי ת´קפה עכשיו - חייבים לשלוח לפרוח´קה את כל האנרגיות שאפשר כדי שהמזל ישנה כיוון ויאיר לו שוב פנים יאללה נטלי - לעבודה!
N natali323 New member 23/11/01 #5 אפרתו´ש מה כבר אני יכולה לעשות? אפרוחחחחחחחח תגיד לי מה? שוקולדים? ציפס? 4X4 חדש? רוצה את המאזדה שלי? אפרוחחחחחח למה אתה לא עונה לי?
אפרתו´ש מה כבר אני יכולה לעשות? אפרוחחחחחחחח תגיד לי מה? שוקולדים? ציפס? 4X4 חדש? רוצה את המאזדה שלי? אפרוחחחחחח למה אתה לא עונה לי?
א אפרת.א New member 23/11/01 #6 עזבי אותך מכל אלה.. חיבוקים ונישוקים כוס בירה טובה בדיחות מפה ועד הודעה חדשה שנינות יופי נשיות והאפרוח פורח מחדש - (מתכון בדוק! אין פישולים, נסי והווכחי )
עזבי אותך מכל אלה.. חיבוקים ונישוקים כוס בירה טובה בדיחות מפה ועד הודעה חדשה שנינות יופי נשיות והאפרוח פורח מחדש - (מתכון בדוק! אין פישולים, נסי והווכחי )
א אפרוח 4X4 טורבו New member 23/11/01 #7 בוקר טוב....../images/Emo6.gif ..................... חרפתי משו משו.....אוחחח איזה חלומות מגניבים היו לי !! נטלי יקירה בוקר טוב ..הבוקר יש מצב רוח סבבי את בסביבה??????
בוקר טוב....../images/Emo6.gif ..................... חרפתי משו משו.....אוחחח איזה חלומות מגניבים היו לי !! נטלי יקירה בוקר טוב ..הבוקר יש מצב רוח סבבי את בסביבה??????
N natali323 New member 23/11/01 #9 בוקר טוב אפרוח הנה כדי לחמם אותך הנה חיבושיקה כדי להעיר אותך ה שלי צועק אותךךךךךךךךךך מה אתה לא שומע????????????????... <את רואה אפרתו´ש,הוא פשוט לא עונה לי>
בוקר טוב אפרוח הנה כדי לחמם אותך הנה חיבושיקה כדי להעיר אותך ה שלי צועק אותךךךךךךךךךך מה אתה לא שומע????????????????... <את רואה אפרתו´ש,הוא פשוט לא עונה לי>
א אפרוח 4X4 טורבו New member 23/11/01 #10 מה לא עונה????????. בטח שעונה נטלי נטלי נטלי נטלי בוקר טוב ממממממממממווווווווווווווואאאאאאאאאאאההההההההההההה ומה שלומך הבוקר????
מה לא עונה????????. בטח שעונה נטלי נטלי נטלי נטלי בוקר טוב ממממממממממווווווווווווווואאאאאאאאאאאההההההההההההה ומה שלומך הבוקר????
א אפרוח 4X4 טורבו New member 23/11/01 #8 אפרתק´ה................. ......בירה, נשיות, צחוקים... יודעת מה זה אפרוחים... (בחייי שהאייקון הזה דומה לי...
אפרתק´ה................. ......בירה, נשיות, צחוקים... יודעת מה זה אפרוחים... (בחייי שהאייקון הזה דומה לי...