נס

נס

חברות וחברים שלי, נעדרתי מחברתכם השבוע, ורוצה לשתף במה שעבר עלי. בן ה-17 שלי נפל מדירת אביו אשר בקומה הרביעית, ונחת נחיתה רכה על האדמה שלמטה. הוא יצא מזה עם שבר קטנטן בכף הרגל ושריטות. תארו לעצמכם איזה נס... למרות שהיה מאוד מבולבל ולא הבין מה קורה לו, הוא היה מסוגל למסור לשכנים שחשו לברר מה הרעש את הטלפון שלי, ואחרי כמה שעות מתוחות בחדר המיון, צילומים, סי-טיים, ובדיקות, התבשרנו שאין שום נזקים... יום וחצי בהשגחה בבית חולים, וחזרנו הביתה, עם ילד שנולד מחדש... פייה (שתמיד האמינה בכוח עליון טוב ומיטיב, ועכשיו יותר מתמיד)

ס י ו ן1

New member
ה' תמיד שומר

ודרכיו נסתרות ביותר... תודה לאל ועכשו לא לשכוח ואם עוד אפשר להספיק לפני השבת להגיד הגומל בבית כנסת כתודה על הנס שעשה.
שמחה שהכל בסדר

*יערית

New member
כוח עליון...

או מלאך ששומר על המלאך שלך, שמחה שיצא בריא ושלם,בירכת הגומל מומלץ
שבת בריאה וטובה שתהייה לכם

שUUUUU

קיבלת את בנך מחדש וכאמא שגם היא קיבלה את בנה מחדש לפני שלוש שנים אני יודעת מה זה... העיקר שהוא בריא ושלם

ס י ו ן1

New member
ועוד המלצה חמה לכבוד שבת../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

תדליקי לכבודו תברכי ותודי יש לך בערך שעה מעכשו..שבת שלום לך לבנך ולכולם!

s h o o s h a

New member
אכן נס

ולמרות שאינני דתיה מצטרפת לאלו שדיברו על "ברכת הגומל" שתהא זו עבור ולכם שבת מבורכת שבת של התחדשות שבת שלום

ברכת הגומל

תודה לכם יקרים ויקרות, אני אישית מרגישה מאוד מחוברת לכוח עליון, ובהחלט מרגישה אסירות תודה והודייה שאין לה גבול, אבל לטקסים דתיים אף פעם לא התחברתי... (בית אטאיסטי לחלוטין, גם בית הורי וגם ביתי, רוחני, אבל לא דתי) אמרתי לבן שכשאביו ישוב (הוא נמצא בחופשה בחו"ל, הפסיד את כל הדרמה) נערוך טקס הודייה בדרכנו, הבן אמר בסדר, אבל חוץ מזה אני גם רוצה ללכת לבית כנסת ולהגיד הגומל, אז כמובן שזה מה שנעשה... ושוב תודה פייה

מצוטטת

New member
אין ספק שה.....

מישהו, מישהו דואג דואג לי שם למעלה בא והדליק כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד. אין ספק מישהו דאג לכם שם למעלה

spivak12

New member
אכן נפלאות דרכי האל...../images/Emo140.gif

לפייה הקסומה. מזל טוב לרגל לידת בנך מחדש, אני שמחה עבורך שהתפוגג כל חשש. קיבלת מתנה נפלאה ונהדרת,
ועכשיו הזמן להינות מהבן לתפארת. אני מאמינה שכל דבר שקורה בה הוא ללמד, ולכן היי קשובה והקפידי את החושים לחדד. החבל בין אושר עילאי לאבל היה דק מאוד ולכן הקפידי את השיעור שלך ללמוד. מאחלת לך שמחות כל ימי חייך, הרבה אור ואהבה מכל סובבייך. שבת שלום חני

../images/Emo12.gif

ואהוווו.....אני לא מאמינה גדולה אבל אחרי סיפור כזה... אם אין ה' ששמר על בנך אז... שירגיש טוב... וזכיתם בחיים ..

למעלה