נס חנוכה שלנו

מצב
הנושא נעול.
איזה יופי! ../images/Emo49.gif

נס חנוכה שלנו

ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה... טיפול שישי, התחלנו לפני חודש. והיום התבשרנו על בטא 110!!! אני לא מאמינה או עדיין חוששת להאמין, עד שלא אראה שהכל במקום הנכון לא ארגע. אני מתארת לעצמי שכתבתי מבולבל, ככה אני מרגישה...
איזה יופי!

עדכון בטא 48 שעות אחרי, 343 ../images/Emo57.gif

נס חנוכה שלנו

ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה... טיפול שישי, התחלנו לפני חודש. והיום התבשרנו על בטא 110!!! אני לא מאמינה או עדיין חוששת להאמין, עד שלא אראה שהכל במקום הנכון לא ארגע. אני מתארת לעצמי שכתבתי מבולבל, ככה אני מרגישה...
עדכון בטא 48 שעות אחרי, 343

ושוב המון תודה על החזקת האצבעות ועל ההשתתפות בשמחתנו! שולחת
ענק לכולם. יעל

יעלי יקרה

ענק לכולם. יעל
יעלי יקרה
אני כל כך מודע לחששות שלך מכל הריון בשלב כה התחלתי ולכן אני כולי תקווה שתדעי לראות את הכוס המלאה בהשלשה הזו כל כך שמח עבורכם ומאחל מכל הלב הריון בריא, שלם ומאושר

איזו יופי של בטא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ענק לכולם. יעל
איזו יופי של בטא

יותר מהשלשה. מקווה שאת יותר רגועה עכשיו... ממשיכה להחזיק לך אצבעות להריון קל ותקין. להתראות ביום ראשון.

anguly

New member
יש יש יש!

ענק לכולם. יעל
יש יש יש!
מ-ע-ו-ל-ה - את מרשה לי נכון? למרות שבטח יש לך שם יותר מאחד... אני כל כך שמחה שימשיך להכפיל ולגדול
מחכה כבר שיהיה יום ראשון לתת לך באופן אישי!

העין ה 3

New member
אחרי הצ'אט, מתעדכנת גם כאן...

ענק לכולם. יעל
אחרי הצ'אט, מתעדכנת גם כאן...
ומברכת גם כאן. איזה יופי של הכפלה. שיהיה בהצלחה! וממשיכים להחזיק אצבעות עד לדופק

עוד שי

New member
איזה כיף

נס חנוכה שלנו

איזה כיף
בשעה טובה ומוצלחת- איזה כיף ובשורה מצוינת ואופטימית. נעים לשמוע, ובטח עוד יותר נעים לכתוב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה