נס חנוכה שלי
רציתי לשתף אתכם בנס חנוכה שלי (שלנו) שהיה לפני שנתיים בדיוק. הסיפור ארוך- אני מזהירה לפני 4 שנים אבי סבל מכאבים עזים ביותר בגב. הוא הגיע לטובי המומחים בארץ ו לאחר כל הבדיקות האפשריות,אף אחד לא ידע לומר ממה הוא סובל. היו אפילו רופאים טובי לב שהציעו לו לקחת כדורים נגד דיכאון או ללכת לפסיכיאר..... ממש במקרה, גילו במפתיע באחד ה C.Tמיני רבים שעשה, גידול גדול מאוד באבי העורקים ליד הלב. מצד אחד שמחנו מאוד שסוף סוף מצאו מה הבעיה. מצד שני בעיה לא קטנה. הגידול התפשט גם למעיים ולקליות ובאמת לא חסר. אבא היה המקרה ה-11 בעולם שהגידול במקום כזה. ( מה לעשות הוא אדם מיוחד.....)
בכל אופן, אף אחד לא הסכים לעשות ניתוח בסדר גודל כזה וסיכון כזה. מה שנשאר זה או עוד כמה חודשים לחיות, או ניתוח שגם בו אין הרבה סיכויים להצליח- בגלל המורכבות אבל יש 10% שאולי יצליחו. לאחר התיעצות עם רבנים ובהחלטה אמיצה ביותר, אבא החליט ללכת על ניתוח.רצינו את הרופאים הטובים ביותר לקחת באופן פרטי. ולשלם כמה שנצטרך. וראש מחלקת כירוגיה של איכילוב ניתח אותו בלי שום תמורה יחד עם עוד 13 פרופסורים ידועי שם ו-10 מומחים. הניתוח ארך 13 שעות. ומי שמכיר את חדר ההמתנה שם יודע, שהכיסאות מברזל הקרות והקשות אינם מוסיפות טוב ללחץ ולכאב..... לאחר 13 שעות אבא יצא. ואמרו שהניתוח הצליח. לא אלעה אתכם בפרטים.. אבא התאושש אבל שבועיים לפני חנוכה היתה לו קריסת מערכות ואף אחד לא האמין שהוא יצא מזה. בנר חמישי של חנוכה אבא נולד מחדש... התעורר וחייך . כבר הרבה שנים שאבא ממש מתגעגע לטעם של עוגה שאכל באלג'יר, ארץ הולדתו. לעוגה קוראים הרוסי- בתרגום חופשי. שאבא נכנס לחדר ניתוח אמרתי לו שכשהוא יחזור לעצמו בלי נדר אני אכין לו את העוגה. ואתמול הכנתי אותה. אז תמונה ממה שהכנתי אין. אלא רק ממתכון באינטנרט. אבל שווה ביותר.נאכלה עד הפירור האחרון והיו קיטורים למה אין עוד. אז תודה לכל מי שהגיע עד לפה ולמי שמאותגר- המתכון לפניכם. אזהרה: העוגה אינה לבעלי לב חלש, או אנשים בדיאטה, חנוכה שמח
דינה
רציתי לשתף אתכם בנס חנוכה שלי (שלנו) שהיה לפני שנתיים בדיוק. הסיפור ארוך- אני מזהירה לפני 4 שנים אבי סבל מכאבים עזים ביותר בגב. הוא הגיע לטובי המומחים בארץ ו לאחר כל הבדיקות האפשריות,אף אחד לא ידע לומר ממה הוא סובל. היו אפילו רופאים טובי לב שהציעו לו לקחת כדורים נגד דיכאון או ללכת לפסיכיאר..... ממש במקרה, גילו במפתיע באחד ה C.Tמיני רבים שעשה, גידול גדול מאוד באבי העורקים ליד הלב. מצד אחד שמחנו מאוד שסוף סוף מצאו מה הבעיה. מצד שני בעיה לא קטנה. הגידול התפשט גם למעיים ולקליות ובאמת לא חסר. אבא היה המקרה ה-11 בעולם שהגידול במקום כזה. ( מה לעשות הוא אדם מיוחד.....)