נס גדול היה שם...

5יוליה

New member
נס גדול היה שם...

על החלום ועל התחושה שהוא הולך להתגשם... יש לי בן. הוא עוד לא נולד, אני עוד לא יכולה להחזיק אותו על הידיים, אני עוד לא יודעת, איך קוראים לו אפילו, אבל מזה 8 ימים כמו שמונה נרות של חנוכייה בוערת בי ומבקשת לפרוץ החוצה צעקה: יש לי בן! ראיתי אותו - זז, מרים יד ונדמה לי צוחק אפילו... ה"חיוך" שלו אומר לי: "תאמיני, זה קרה לך, אחרי 14 שנה אני פה ואני – זו את, המשך שלך... " ומה שהדהים אותי באותו רגע - זה לא שיהיה לי ילד (ילדים כבר יש לי, בן ובת, הכי שלי!), אבל הוא, למרות שכמו הבן והבת לא ייצא מהבטן שלי, אבל... אני ובעלי יצרנו אותו... אז ככה. לפני 8 ימים הייתי ברוסיה לעבור יחד עם פונדקאית שנוסת בבטנה את בנינו סריקת מערכות. ואז ראיתי אותו – בן 22 שבועות, שוקל 420 גרם... ושם שמעתי את המשפט: "מזל טוב! יש לך בן" (כי את הסימן ההיכר של המין הגברי אי-אפשר היה לא לראות באולטרא סאונד
. ככה פשוט, אחרי כל-כך הרבה שנים של טיפולים מכל סוג אפשרי והבנה שזה כבר לא יקרה, ואחרי זה ניסיון הכי מוצלח של אימוץ ילדיי, מצאנו פיתרון ברוסיה... והנה החלק ממני ומבעלי גודל בבטנה של אישה מרשימה, מדהימה, חמה, אוהבת... אין לי מילים! אז שלום לכולם! אני פה כי עכשיו אני שייכת לכאן, ואני מרגישה שאני כבר יכולה לממש את הצורך להתחלק בחוויה העצומה שהיה סגור בי יותר מ-4 חודשים האחרונים...

מדהים ומרגש../images/Emo9.gif רגשת אותי ../images/Emo23.gifמאד

ואני מאחלת לך בהצלחה וחזרו בשלום עם הנס שלכם הביתה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה יוליה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הסיפור שלך מקסים ומרגש. אנימאחלת לכם המשך הריון תקין ולידה מוצלחת. ספרי לנו על התהליך.

koralv

New member
פתחת לי את הבוקר עם צמרמורות!

בתור אמא מאמצת לתינוק מדהים,כל כך מבינה את ההתרגשות של החוויה שאת עוברת.מאחלת לך שהכל יעבור חלק ותקין,ותזכי לבואו של הנס הזה.

5יוליה

New member
תודה על קבלת פנים החמה!

מאוד חשוב לי בשלב זה להיות בקשר עם אנשים שעוברים את עותר חוויה כמוני. מרוב שלא ציפיתי שזה יקרה לי בכלל ועוד מהניסיון הראשון, אני קצת מבולבלת וזקוקה לעזרה שלכם ובעיקר מאלה מכם שעברו תהליך פונדקאות בחו"ל בכל הנוגע ומה אני אמורה להתארך מבחינת הניירת שאני מגיעה עם הילד ארצה. אילו תעודות אני צריכה שיהיו ברשותי, האם בכלל ואם כן אז איך מקבלים אשרת כניסה לרך הנולד לארץ? אשמח לקבל תגובות ולשתף אתכם בחוויות שנעבור בהמשך.

למעלה