נס או שוטר חנון

• פותח הנושא v f r
  • פורסם בתאריך

v f r

New member
נס או שוטר חנון

הבוקר בשעה 7:52 לפני מחלף הרצליה על נתיבי איילון רכבתי לי להנאתי כאשר בשולי הכביש התגלת לפני ניידת פאסט ובתוכה שוטר עם אקדח ליזר מכוון אלי.המהירות היתה גבוהה מהמהירות המותרת בהרבה כמעט כפולה ובכל זאת השוטר לא עצר אותי,היתי לבד על הכביש כך שלא יכל להיות שהוא פספס אותי.כנראה שלא כל השוטרים שונאים רוכבים או אולי הם לא עוצרים אותנו הם פשוט משאירים את העבודה לפגושים של מכוניות. דרך אגב בדרך חזרה עמדה ניידת באותו מקום בנתיב הנגדי. שבת שלום לכולם.

v f r

New member
אתה טועה בגדול

אני יודע לקחת אחריות ובמקרה כזה מה שנותר לומר זה אכלתי אותה בלי שום קשר לשוטר

caRnaf

New member
בשבת האחרונה בכביש

חוף (הריק לחלוטין בשעה06:45) הקרנף ואחד מאושיות הפורום, נסעו, איך לומר בעדינות, בצורה אינטנסיבית כשאיפו שהוא (לא זוכר זה היה מהר) ליד נתניה ניידת תנועה ובה שוטר נהגו בצורה הבאה : הרכין את היד שאחזה בממל"ז לרצפה והסב את הראש לכיוון אחר עד שעברנו והוא שב להרים את ה"אקדח" ולעסוק המלאכת הקודש של "איסוף כספים למדינת עולם שלישי במצוקה......... אחלה שבת

the jango

New member
טעות ידידי.

הקרנף הוא אחד מאושיות הפורום.השני סתם צוארון כחול.

caRnaf

New member
סביח אל חיר.........../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo35.gif

raanansh

New member
מה זה חנון ?

לפי מה שאני יודע אקדחי הליזר לא מסוגלים לקלוט אופנועים , השוטר אמור לכוון אותו כלפי לוחית הרישוי הקדמית ומכיוון שאין כזה דבר באופנוע אז זה די הופך את זה ללא קביל..

aloner5

New member
מה????

אז זה עוד לא שמעתי... בוקר אור לכולם. איזה יופי
יש

פיני007

New member
הסיבה שמקובל לחשוב

שמכוונים ללוחית הרישוי היא מכיוון שלוחית הרישוי על פי רוב סטנדרטי במידותיו. הכוונה לכוון את הלייזר למקום סטטי ולא לגלגל או חלק אחר שנע. מכיוון שבאופנוע חתימת הלייזר קטנה מאד לא מתעסקים עם אופנועים אלא אם ברור שישנה קריאה טובה. במכוניות מקובל בלילה למשל לכוון אל בין הפנסים הקדמיים. את לוחית הרישוי ממילא לא רואים בלילה ועלולים לקבל קריאה מהכביש. לכן ככל שהאופנוע ללא חלקים או משטחים רבים כן ייקשה לליזר להינעל על המטרה. אופנוע ללא פירינגים יחמוק מלייזר לעומת ספורטיבי העטוף בשלל פירינגים וארגזים וכיוצא בזה.

לא אמורים לכוון אל עבר משטח ישר?

שלא יפצל או ישבור הקרן שיוצאת מהמכשיר?

Super Max

New member
../images/Emo45.gif עוד יתרון לסופר מוטו

לא שאפשר בכזו קלות לעבור את המהירות המותרת בסופר מוטו, אבל זה כבר סיפור אחר... Super Max, נוסע כחוק, תמיד

avinoamkarev

New member
הוא חייב לכוון על המספר מקדימה

ומיכיוון שלאופנוע אין כזה אז הוא לא יכול לעשות הרבה פעם היתה כתבה במוטו שבחור אחד יצא זכאי.

green machine

New member
נס זה כנראה לא

היה לי מקרה דומה באותו מקום לפני 3 שנים. אבל אותי השוטר עצר (יותר נכון התנפל עלי וחטף את המפתחות) ובחיוך של מנצח הראה לי את הממלז שצרח 159 (קמ"ש כנראה) אבל לתדהמתי לאחר הרצאה קצרה של אני יודע כשקר תמיד נותנים יותר גז וכו' השוטר התחיל לשאול שאלות לא קשורות כמו לאן אתה נוסע בדרך כלל? עם מי אתה רוכב? איפה אתה מטפל?. לאט לאט הבנתי ששוטר התנועה הוא אופנוען בעצמו (עם R750 אם אני לא טועה) ששחרר אותי לבסוף עם המשפט הענק : " יש לך מזל שאני לא נותן דוחות לאופנועים ! "

C O L T

New member
../images/Emo45.gif יש שוטרים טובים

ממל"ז או לא, יש אנשים בסדר, אין מצב שכולם אותו הזבל.

Vקינג

New member
שעה לאחר מכן.....

9:00 הוא עדיין היה שם, עברנו אותו וגם אנחנו "פיספסנו פעימה".... ואני כבר חשבתי : "איזה מזל יש לZX12 שכרגע פנה לכיוון רמה"ש, זה שחלף לידי וגרם לי לבדוק שמא אני עומד במקום....."

למעלה